Дано да не се наредят на опашки тази седмица
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеШи дебнеш у засада
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКеша ми във вторник е по сметка и съм си взел почивен денн,
ако утре новините за ктб са черни, ще има падащи плодчета май?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВидяхте ли каква важна финансово - икономическа новина са праснали от Инвестора днес!? Това е качествена финансова медия
Увеличава се броят на откраднатите моторни лодки в Швейцария
Тя е много важна и за развитието на фондовия ни пазар,
ако утре новините за ктб са черни, ще има падащи плодчета май?
Коментар
-
Видяхте ли каква важна финансово - икономическа новина са праснали от Инвестора днес!? Това е качествена финансова медия
Увеличава се броят на откраднатите моторни лодки в Швейцария
Тя е много важна и за развитието на фондовия ни пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа това и смятам че скоро нищо добро не ни чака.Ще има яко падане на Софикса което пък не значи че в бъдеще няма да нарастне.Ама кога не се знае хихихи
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеКакто и пресконференцията на Цецо и разкриване кой политик какво е правил да видим в този сериал дали няма да чукнат нови избори като се изпокарат .. След Цецо и дупката.Ама кога не се знае хихихи
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз пък си мисля че амер.акции са надценени и ще има сериозна корекция
така ги виждам аз нещата...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеАз честно казано не съм сигурен че и на запад тръгват трайно нагоре. Днес скочиха, но това нищо не означава, низходящия тренд е още в сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПфу..Днеска малко ще си отдъхнеш. Че вчера за момент студена пот беше избила по челото..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМора пак ще го има щото при нас все повече ще се влошава обстановката.
Коментар
Коментар