IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това тука се е подготвяло поне няколко години .Архитекта на такива дългосрочни проекти също се знае кой е . Въпроса е ще се намери ли някой който да разплете кълбото до края , защото ако не се разплете , най вероятно съществуват още доста такива проекти и си чакат времето .

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Цецката Василев явно показа че Бърни Мадофф може само да му бъде ученик!

Предполагам че вече и на най-облъчения от медиите кратунковец му стана ясно че КТБ по замисълът си е била чисто и просто Понци схема...

А "честният банкер", мъченикът Цецко Василев заслужава това, което и сега се случва със събратята му в китай - обесване...
      Сега разбирам какво е имал предвид този
      Близнашки: Василев, върни се! В България няма смъртно наказание
      http://www.faktor.bg/novini/balgariy...azanie.html%7D
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Много лошо! Все се надявах на някое чудо, ама ядец.
        И така хубаво съм се набабанчил с артии, че има да си усреднявам
        Да му мисли държавата и Тиквата... и нашите деца ще връщат заеми до второ причастие..... .
        борсата ще тръгне ,след изплащане на депозитите....

Коментар

• Цецката Василев явно показа че Бърни Мадофф може само да му бъде ученик!

Предполагам че вече и на най-облъчения от медиите кратунковец му стана ясно че КТБ по замисълът си е била чисто и просто Понци схема...

А "честният банкер", мъченикът Цецко Василев заслужава това, което и сега се случва със събратята му в китай - обесване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Дупката в КТБ е 4,2 млрд. лв.
            БНБ: Ръководството на банката не се е придържало към разумни банкови практики

Прочети още на: http://www.dnes.bg/business/2014/10/...mlrd-lv.242929

Много лошо! Все се надявах на някое чудо, ама ядец.
            И така хубаво съм се набабанчил с артии, че има да си усреднявам
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Дупката в КТБ е 4,2 млрд. лв.
              БНБ: Ръководството на банката не се е придържало към разумни банкови практики

Прочети още на: http://www.dnes.bg/business/2014/10/...mlrd-lv.242929

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Сякаш във форума се натрупва краен негативизм. Ташунко вилнее, VINS вие като линейка, Батя почти нищо не пише. Дори и Монти се самоизживява като форумен гуру. Дори и форексмастера се появи преди няколко дена да се подиграва на имащите акции.
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Без да изпадам в див оптимизъм или песимизъм, аз не съм спрял да купувам по малко
                  само някои.....

Коментар

• Без да изпадам в див оптимизъм или песимизъм, аз не съм спрял да купувам по малко

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Сякаш във форума се натрупва краен негативизм. Ташунко вилнее, VINS вие като линейка, Батя почти нищо не пише. Дори и Монти се самоизживява като форумен гуру. Дори и форексмастера се появи преди няколко дена да се подиграва на имащите акции.
                      Аз пък имам акции и не продавам, въпреки че бях на косъм...... Мисля да купувам

Коментар

• Да живеят биковете!

Коментар

• Сякаш във форума се натрупва краен негативизм. Ташунко вилнее, VINS вие като линейка, Батя почти нищо не пише. Дори и Монти се самоизживява като форумен гуру. Дори и форексмастера се появи преди няколко дена да се подиграва на имащите акции.

Коментар

• Новината за КТБ според мен отдавна е изконсумирана.

Ще следим развитието с интерес през следващите седмици. Явно има някакъв плах полъх на оптимизъм.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Дали пък обратното в Трасе не ме чу и си взе поука... че било анемично.......
                              Мисля ,че идващите 20 дни борсата щее нагоре...
                              КТБ -новината е вече изконсумирана ,щом някой купува Табака на тези нива....
                              Правителство ще има до пролетта ,есента....
                              Така ,че ще има тласък нагоре..
                              даже и да е на умрялата когка....

Коментар

• Добър ден,
                                мненията ви са преместени в тази тема: "Поредна тема за модераторите "
                                http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14879

Моля ви, да обсъждате модерацията там, а не тук.
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X