IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля, не се бутайте!

Коментар

• Kак е лешояди, върви ли надлъгването ))
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
        Аз днес понапазарувах няколко кила акции............бъзикам се нищо не съм купувал.......................БРАВО МИЛИОНЕРИ, БРАВОООООООООО 93 282 ЛЕВА ОБОРОТ И 105 СДЕЛКИ БРАВО НА МИЛИОНЕРИТЕ, СТРАШНИ СТЕ!!!!!!!!!!
        +++
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Прогнозната стойност на поръчката е €250 хил.
          Изграждат обща платформа на борсите в София, Скопие и Загреб
          28.10.2014 SEE Link, акционерното дружество, учредено от фондовите борси на България, Македония и Хърватия, обяви търг за изграждане на електронна система за извършване на поръчките, съобщиха от БФБ.
          През юли Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и See Link сключиха споразумение, според което банката се ангажира да предостави безвъзмездна помощ за въвеждане на електронната система.
          Заложената стойност на електронната система в обявлението е 250 000 евро. Същинската тръжна процедура се очаква да започне през оставащите два месеца до края на 2014 г.
          "Полагаме всички усилия нашият общ проект да заработи максимално бързо и да носи ползи на всички участници в него", каза Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова
          борса – София. Обявлението може да бъде разгледано на www.see-link.org.
          Управителният комитет към SEE Link се срещна в Скопие миналата седмица, за да обсъди по-нататъшното развитие на проекта. На заседанието беше решено, че до края на годината проектът ще бъде представен на членовете на участващите фондови борси чрез серия от събития, които ще включват местните пазари.
          http://www.monitor.bg/article?id=448149

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Пие ги, но не му помагат вече
            Ша се минава на инжекции

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Момче , защо не си пиеш апчетата редовно ?!

Не стигат ли кинтите ?
              Пие ги, но не му помагат вече

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                Аз днес понапазарувах няколко кила акции............бъзикам се нищо не съм купувал.......................БРАВО МИЛИОНЕРИ, БРАВОООООООООО 93 282 ЛЕВА ОБОРОТ И 105 СДЕЛКИ БРАВО НА МИЛИОНЕРИТЕ, СТРАШНИ СТЕ!!!!!!!!!!
                Момче , защо не си пиеш апчетата редовно ?!

Не стигат ли кинтите ?

Коментар

• Аз днес понапазарувах няколко кила акции............бъзикам се нищо не съм купувал.......................БРАВО МИЛИОНЕРИ, БРАВОООООООООО 93 282 ЛЕВА ОБОРОТ И 105 СДЕЛКИ БРАВО НА МИЛИОНЕРИТЕ, СТРАШНИ СТЕ!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Цялото наше законодателство е приравнено на европейското.....
                    като се почне от селското стопанство и се свърши с полицията и съдебната система....
                    Погледни претговорните глави за влизане в ЕС....ще ти пасне шапката...
                    Проблема е с изпълнението на законите но погледни Южна Европа и спираме да говорим... Италия ,Испания ,Гърция ,румъния и Португалия и т.н....
                    Това е оправдание, а говоренето за реформи имайки предвид да прибереш пари вместо да спестиш - ЦИНИЗЪМ.
                    Ето какво може да се направи само за една седмица :
                    - да се забрани закупуване на луксозни автомобили за всички държавни предприятия - напр. се определя някакъв лимит от 20 К (за меринджейските коли ) . Защо не и разпореждане да са производство BG. По груби сметки става въпрос за много хиляди бр.
                    - регистър на ВСИЧКИ малки язовири ( подробен с мерки за превенция . до 1 месец.) Направо се чудя какво си дърлят макарите областните управители по цял ден и как смеят да ходят по тая измъчена земя.
                    - и т.н.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Е няма нужда да се заяждаме още от първи пост, по-скоро аргументирано да коментираме.
                      Last edited by pepe1234; 27.10.2014, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Присъединявам се към темата. Лоша изглежа рабоата. От днес заглавията Сърбия пред фалит, Гръцките банки ще се продават. Допълнително ни идва нанагорно обстановката в старната. Плащаме едина от най-скъпите цени за газ. Германиш пред дефлация, Англичаните се дърпат за пари към ЕС. Кризата за газта ще удари на силно в БГ от всички стани в ЕС. Просто много трагично положението ми се струва.
                        Ами дай да прекратим търговията и да чакаме второто пришествие.

Коментар

• Присъединявам се към темата. Лоша изглежа рабоата. От днес заглавията Сърбия пред фалит, Гръцките банки ще се продават. Допълнително ни идва нанагорно обстановката в старната. Плащаме едина от най-скъпите цени за газ. Германия пред дефлация, Англичаните се дърпат за пари към ЕС. Кризата за газта ще удари най- силно в БГ от всички стани в ЕС. Просто много трагично положението ми се струва.
                          Last edited by pepe1234; 27.10.2014, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            SOFIX с 10К оборот
                            В Кауфланд Люлин има по-оборотна търговия.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                              SOFIX с 10К оборот
                              всичко живо гледа "цирка" в парламента... аз дори оферта (нова) ме мързи да въведа... на топло до печката!

споко! ще се размърдат нещата. и то експлузивно, както е традицията на БФБ! шоу ще има!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                абе що е толко силен пазарът днеска?
                                SOFIX с 10К оборот

Коментар

Working...
                                X