If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Две седмици те няма, притеснихме се. Сега погледнах и видях, че последно съм продавал на 13.06.2014г., а последно съм купувал на 28.08.2014г., за съжаление. Нямам кеш, също за съжаление.
А какво и с кого да пиша, като тук няма колегиални събеседници.
Те ме обвиняват, че съм ъпар, а всъщност те са ъпъратите, щото до едни дето пишат небивалици искат да купят на 10% отдолу И купуват
Само, че няма да им станат нещата и от лакомия и чакане, накрая ще купуват на +200% отгоре
Две седмици те няма, притеснихме се. Сега погледнах и видях, че последно съм продавал на 13.06.2014г., а последно съм купувал на 28.08.2014г., за съжаление. Нямам кеш, също за съжаление.
С 15 % съм на едно мнение с повечето положения на борсата, но политически сме на различни мнения.....
Та въпроса ми е на Рошко задължението не му ли е на свика НС и да връчи проучвателен мандат на първата партия....в НАЙ БЪРЗОТО ВРЕМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ,заради лошото положение на държавата.....
Гледам след 30 дни преговори на ГЕРБ и Рошко ще прави правителство......а по точно консултации.....
Що не ги прави миналата година при Орешарски....
Гадно човече ,наречено прецедент.....
Супер си ни е борсата, няма смисъл от рИване, а от адаптация. Има си своите особености и правила, ама на годишна база винаги има шанс да се направи някой лев. Е, да, неликвидна е и който е на пълно работно време на БФБ може да запише някой друг нулев/празен месец. Ама за такива като мене си е мечта. Хвърлям по някой поглед, доста рядко пропускам нещо съществено, а пък в същото време основната работа си върви ли върви..
И аз съм така
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Ами предрекох пролетта 1,65-1,7 на ХИМ при цена 2,30 и лефче на ССВ при 1,5.... до изборите
тогава батката и още двама ми скочиха да правят бас с три по 5К.....че подобно нещо нямало да стане...
защото мойто предложение беше по бутилка уиски ..... а батката се изсили ,че и 50 К ще даде за баса ,че има 3000 К печалба...цифрата е близка за една година....
мисля ,че 15% се опита да се хване на бас но беше пуснат в девета глуха......
Супер си ни е борсата, няма смисъл от рИване, а от адаптация. Има си своите особености и правила, ама на годишна база винаги има шанс да се направи някой лев. Е, да, неликвидна е и който е на пълно работно време на БФБ може да запише някой друг нулев/празен месец. Ама за такива като мене си е мечта. Хвърлям по някой поглед, доста рядко пропускам нещо съществено, а пък в същото време основната работа си върви ли върви..
Да, да, Гетоф, ама нали като тръгне нагоре както казва батята ще е е така рязко, че ще си без картоните и ще гледаш така
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Да бяха направили обща платформа с Турция и Румъния.
О да, забравих... те са много по-големи борси и няма смисъл да се занимават с въшки като нас. Все пак всяка жаба да си знае гьола.
Коментар