IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    А какво и с кого да пиша, като тук няма колегиални събеседници.

Те ме обвиняват, че съм ъпар, а всъщност те са ъпъратите, щото до едни дето пишат небивалици искат да купят на 10% отдолу И купуват

Само, че няма да им станат нещата и от лакомия и чакане, накрая ще купуват на +200% отгоре
    Коментирай отчета на зрънчо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
      Две седмици те няма, притеснихме се. Сега погледнах и видях, че последно съм продавал на 13.06.2014г., а последно съм купувал на 28.08.2014г., за съжаление. Нямам кеш, също за съжаление.
      А какво и с кого да пиша, като тук няма колегиални събеседници.

Те ме обвиняват, че съм ъпар, а всъщност те са ъпъратите, щото до едни дето пишат небивалици искат да купят на 10% отдолу И купуват

Само, че няма да им станат нещата и от лакомия и чакане, накрая ще купуват на +200% отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
        Наиграхте ли се? Продадохте, ами сега накъде?
        Две седмици те няма, притеснихме се. Сега погледнах и видях, че последно съм продавал на 13.06.2014г., а последно съм купувал на 28.08.2014г., за съжаление. Нямам кеш, също за съжаление.

Коментар

• Президентът започва консултации за бъдещата власт
          Срещите започват в петък, 31 октомври

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/10/...a-vlast.243590

С 15 % съм на едно мнение с повечето положения на борсата, но политически сме на различни мнения.....

Та въпроса ми е на Рошко задължението не му ли е на свика НС и да връчи проучвателен мандат на първата партия....в НАЙ БЪРЗОТО ВРЕМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ,заради лошото положение на държавата.....
          Гледам след 30 дни преговори на ГЕРБ и Рошко ще прави правителство......а по точно консултации.....
          Що не ги прави миналата година при Орешарски....
          Гадно човече ,наречено прецедент.....

Коментар

• Наиграхте ли се? Продадохте, ами сега накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Супер си ни е борсата, няма смисъл от рИване, а от адаптация. Има си своите особености и правила, ама на годишна база винаги има шанс да се направи някой лев. Е, да, неликвидна е и който е на пълно работно време на БФБ може да запише някой друг нулев/празен месец. Ама за такива като мене си е мечта. Хвърлям по някой поглед, доста рядко пропускам нещо съществено, а пък в същото време основната работа си върви ли върви..
              И аз съм така
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                Монти това не го разбрах?
                Ами предрекох пролетта 1,65-1,7 на ХИМ при цена 2,30 и лефче на ССВ при 1,5.... до изборите
                тогава батката и още двама ми скочиха да правят бас с три по 5К.....че подобно нещо нямало да стане...
                защото мойто предложение беше по бутилка уиски ..... а батката се изсили ,че и 50 К ще даде за баса ,че има 3000 К печалба...цифрата е близка за една година....
                мисля ,че 15% се опита да се хване на бас но беше пуснат в девета глуха......

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Пак ли си спал накриво бе?! Аман от това твое черногледство! Ми кажи нещо оптимистично та на човек да му стане кеф
                  Е аз казах - Софикс 1000

Но преди това Софикс 400 като кои компании ще са във Софикс когато стигне 1000 е малко мъгливо

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                    Софикс 400 става все по-вероятен. А след това кои компании ще оцелеят до Софикс 1000 си е доста трудно да се определи.

Все повече ми се струва че през следващата година, година и половина ще има повече фалити от колкото през последните 5 години.
                    Пак ли си спал накриво бе?! Аман от това твое черногледство! Ми кажи нещо оптимистично та на човек да му стане кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                      ....да си снимаме екраните ..
                      на снимки които аз лично не съм подправял - не вярвам

[както е казал Чърчил]
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Софикс 400 става все по-вероятен. А след това кои компании ще оцелеят до Софикс 1000 си е доста трудно да се определи.

Все повече ми се струва че през следващата година, година и половина ще има повече фалити от колкото през последните 5 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Да, да, Гетоф, ама нали като тръгне нагоре както казва батята ще е е така рязко, че ще си без картоните и ще гледаш така

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Супер си ни е борсата, няма смисъл от рИване, а от адаптация. Има си своите особености и правила, ама на годишна база винаги има шанс да се направи някой лев. Е, да, неликвидна е и който е на пълно работно време на БФБ може да запише някой друг нулев/празен месец. Ама за такива като мене си е мечта. Хвърлям по някой поглед, доста рядко пропускам нещо съществено, а пък в същото време основната работа си върви ли върви..
                            Да, да, Гетоф, ама нали като тръгне нагоре както казва батята ще е е така рязко, че ще си без картоните и ще гледаш така
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                              Да бяха направили обща платформа с Турция и Румъния.

О да, забравих... те са много по-големи борси и няма смисъл да се занимават с въшки като нас. Все пак всяка жаба да си знае гьола.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Направо си снимайте инструментите и да се приключва
                                Финансовите , вероятно ...

Коментар

Working...
                                X