If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още малко.. още малко ....още малко..пу, майка му ,пак го изпуснах
Аз нямам такъв проблем.Имам артии имам обаче и хубав кеш.Идва момент когато идват пак на ниското и аз взимам а после нахранвам някой пишмян оптимист с артиите .
Затова не бързай бледолики.Може да има много по ниски цени.Сега купуват лапнишарани дето си мислят че ще изтърват влака.После като тръгне влака назад няма да имат пари и ще гледат само пушека.
Още малко.. още малко ....още малко..пу, майка му ,пак го изпуснах
Вчера по вечерните новини по втора програма гледах анализа им за фалита на КТБ, и едно от нещата които коментираха е че се очаква спад с около 15-20% на БФБ заради липсващите пари в КТБ, които са били на компаниите. Отделно се чакал спад и при акциите на банките, заради това че трябвало да се дават пари от фонда и да се набирали още пари, т.е. доколкото разбрах операцията щяла да повлияе на печалбите на банките. Донякъде може и да има резон, знам ли. Все пак по нивините на БТВ го казаха.
Затова не бързай бледолики.Може да има много по ниски цени.Сега купуват лапнишарани дето си мислят че ще изтърват влака.После като тръгне влака назад няма да имат пари и ще гледат само пушека.
По всичко личи, че тази година ще има Коледно рали и на БФБ
За пример една от причините, може да е компенсация на загуби от вложения в КТБ от ДФ и ПФ...а поводи и причини за ралито има и много други
И Д.Г.Б. всичкото гладна кокоша парите на вложителите в КТБ сънува - продавачите на тУули дигнали цените гледам и точат зъбове, зер кат земат са кинтите от ФГВто и право при нас
БФБ посредници и спекуланти и те се чудят що не направят директно по електронен път възможност за прехвърляне на парите към тях.
ИМПератора вика с пълен глас АЛИАНЦ АЛИАНЦ, за 3% нема са мръдна!
Я па съм скръндза и нема да ви дам
http://www.darikfinance.bg/novini/111113
По това време Владислав Горанов - от днес финансов министър, обясняваше, че не разбира защо държавата трябва да проявява особена загриженост точно за капиталовия пазар.
По всичко личи, че тази година ще има Коледно рали и на БФБ
За пример една от причините, може да е компенсация на загуби от вложения в КТБ от ДФ и ПФ...а поводи и причини за ралито има и много други
Коментар