IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Още малко.. още малко ....още малко..пу, майка му ,пак го изпуснах
    Аз нямам такъв проблем.Имам артии имам обаче и хубав кеш.Идва момент когато идват пак на ниското и аз взимам а после нахранвам някой пишмян оптимист с артиите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Затова не бързай бледолики.Може да има много по ниски цени.Сега купуват лапнишарани дето си мислят че ще изтърват влака.После като тръгне влака назад няма да имат пари и ще гледат само пушека.
      Още малко.. още малко ....още малко..пу, майка му ,пак го изпуснах

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        пипи за такива кът тебе дето си продават душичките на чуждалята сме на туй дириже . така накратичко да кажа
        Само дет аз им вземам паричките, а ти им подаряваш твойте

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
          Вчера по вечерните новини по втора програма гледах анализа им за фалита на КТБ, и едно от нещата които коментираха е че се очаква спад с около 15-20% на БФБ заради липсващите пари в КТБ, които са били на компаниите. Отделно се чакал спад и при акциите на банките, заради това че трябвало да се дават пари от фонда и да се набирали още пари, т.е. доколкото разбрах операцията щяла да повлияе на печалбите на банките. Донякъде може и да има резон, знам ли. Все пак по нивините на БТВ го казаха.
          Затова не бързай бледолики.Може да има много по ниски цени.Сега купуват лапнишарани дето си мислят че ще изтърват влака.После като тръгне влака назад няма да имат пари и ще гледат само пушека.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
            По всичко личи, че тази година ще има Коледно рали и на БФБ
            За пример една от причините, може да е компенсация на загуби от вложения в КТБ от ДФ и ПФ...а поводи и причини за ралито има и много други
            И Д.Г.Б. всичкото гладна кокоша парите на вложителите в КТБ сънува - продавачите на тУули дигнали цените гледам и точат зъбове, зер кат земат са кинтите от ФГВто и право при нас
            БФБ посредници и спекуланти и те се чудят що не направят директно по електронен път възможност за прехвърляне на парите към тях.
            ИМПератора вика с пълен глас АЛИАНЦ АЛИАНЦ, за 3% нема са мръдна!

Я па съм скръндза и нема да ви дам

Коментар

• пипи за такива кът тебе дето си продават душичките на чуждалята сме на туй дириже . така накратичко да кажа

Коментар

• http://www.darikfinance.bg/novini/111113

По това време Владислав Горанов - от днес финансов министър, обясняваше, че не разбира защо държавата трябва да проявява особена загриженост точно за капиталовия пазар.

Коментар

• Ето повтарям за незнаещите 533.33 538.35 583.35 и така.мухахаааа

Коментар

• По всичко личи, че тази година ще има Коледно рали и на БФБ
                    За пример една от причините, може да е компенсация на загуби от вложения в КТБ от ДФ и ПФ...а поводи и причини за ралито има и много други

Коментар

• Аз мойте цели съм ги дал ама ти спиш с чорапите

Коментар

• Аааа американското продажниче се появи първи.лесно се издаваш пипи дълготокажи с форекса какво стана

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          Само плямпачи без нива без цели
                          Kой го каза

Какви са твойте цели и артии тука бе архи, втори път те питам ?

Коментар

• Само плямпачи без нива без цели

Коментар

• И стига с тоя фондамент че всичките сте за борсата ама другата

Коментар

• Продажни еврейски мичоци къде сте излизайте от дупчиците и марш на околовръстното

Коментар

Working...
                                X