If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато QE реално почне 70-80% от ръста в акциите вече е изконсумиран в месеците преди това.
Опита на Япония е показателен.
Долу горе същото ще е и с Европа.
При нас всичко е следварително - първо се чака нещата да станат и после почват да се търгуват и оценяват в цената на нашите акции.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Изкуството е да откриеш полза във всяка ситуация
Да, кофти е това с политиката, но как иначе бих могъл да си купя акции на водеща банка на цена даваща ми потенциално Р/Е 2
Когато всички са хепи и оптимисти ще се трейдва на Р/Е поне 10 а цената ще е по 5 спрямо сега
Банка ли е, не повече от 5% тежест в портфейла, в България сме.
Когато QE реално почне 70-80% от ръста в акциите вече е изконсумиран в месеците преди това.
Опита на Япония е показателен.
Долу горе същото ще е и с Европа.
Ситуацията много напомня края на 2007-ма но с обратен знак. Всички викат "Много е зле положението, пазара няма как да качи"... тогава беше обратното и знаем какво последва
Аз продължавам да купувам на инат. Вече напълних гушата с ПИБ и остава да почакам и останалите да се сетят какво предстои... Имам добър опит в това упражнение
Така е. Интересното е, че в момента клатят и държавата, но властта намира сили и време, да клати борсата.Изключително неадекватно поведение, характерно за всички версии на комунистическите управници до ден днешен.
Изкуството е да откриеш полза във всяка ситуация
Да, кофти е това с политиката, но как иначе бих могъл да си купя акции на водеща банка на цена даваща ми потенциално Р/Е 2
Когато всички са хепи и оптимисти ще се трейдва на Р/Е поне 10 а цената ще е по 5 спрямо сега
Ситуацията напомня 2011. Нови и нови простотии, нови и нови удари срещу борсата.
Така е. Интересното е, че в момента клатят и държавата, но властта намира сили и време, да клати борсата.Изключително неадекватно поведение, характерно за всички версии на комунистическите управници до ден днешен.
Коментар