IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Чувате ли тропота на копита?
    на магаретата ли?
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Когато QE реално почне 70-80% от ръста в акциите вече е изконсумиран в месеците преди това.
      Опита на Япония е показателен.
      Долу горе същото ще е и с Европа.
      При нас всичко е следварително - първо се чака нещата да станат и после почват да се търгуват и оценяват в цената на нашите акции.
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Чувате ли тропота на копита?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Изкуството е да откриеш полза във всяка ситуация
          Да, кофти е това с политиката, но как иначе бих могъл да си купя акции на водеща банка на цена даваща ми потенциално Р/Е 2
          Когато всички са хепи и оптимисти ще се трейдва на Р/Е поне 10 а цената ще е по 5 спрямо сега
          Банка ли е, не повече от 5% тежест в портфейла, в България сме.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
            А QE тепърва почна.
            Когато QE реално почне 70-80% от ръста в акциите вече е изконсумиран в месеците преди това.
            Опита на Япония е показателен.
            Долу горе същото ще е и с Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Ситуацията много напомня края на 2007-ма но с обратен знак. Всички викат "Много е зле положението, пазара няма как да качи"... тогава беше обратното и знаем какво последва

Аз продължавам да купувам на инат. Вече напълних гушата с ПИБ и остава да почакам и останалите да се сетят какво предстои... Имам добър опит в това упражнение
              Явно и ти си решил да разкешиш....опита си е опит

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                ЕЦБ е вляла на пазарите 9,8 млрд. евро в първите три дни от началото на QE
                Да, лихвите на вън падат още

10-Year Government Bond Yields

Germany 0.21%
                France 0.48%
                Italy 1.12%
                Spain 1.15%
                Netherlands 0.25%
                Portugal 1.59%

Нашите ДЦК са наред и те - след тях почват дивиденските акции средната им доходност е над 4 %
                А QE тепърва почна.
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                  Така е. Интересното е, че в момента клатят и държавата, но властта намира сили и време, да клати борсата.Изключително неадекватно поведение, характерно за всички версии на комунистическите управници до ден днешен.
                  Изкуството е да откриеш полза във всяка ситуация
                  Да, кофти е това с политиката, но как иначе бих могъл да си купя акции на водеща банка на цена даваща ми потенциално Р/Е 2
                  Когато всички са хепи и оптимисти ще се трейдва на Р/Е поне 10 а цената ще е по 5 спрямо сега

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Ситуацията напомня 2011. Нови и нови простотии, нови и нови удари срещу борсата.
                    До 2-3 седмици пак ще си обърнал палачинката и ще си сред най-върлите бикове

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Айде нащеееееееееее!
                      Ще има ли храна за инвеститори????

http://pdng.my.contact.bg/2011/2015/...%20dogovor.pdf

Коментар

• ЕЦБ е вляла на пазарите 9,8 млрд. евро в първите три дни от началото на QE

Коментар

• май само ти се клатиш в главата, никой не клати бфб, екстра си е борсичката , ще качва

Коментар

• На мен пък ситуацията ми напомня за 2015 !

Коментар

• Айде нащеееееееееее!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ситуацията напомня 2011. Нови и нови простотии, нови и нови удари срещу борсата.
                                Така е. Интересното е, че в момента клатят и държавата, но властта намира сили и време, да клати борсата.Изключително неадекватно поведение, характерно за всички версии на комунистическите управници до ден днешен.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X