IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да помагам ли или ще се оправите и без мен?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=FLZS3jQPnKw
      Keep going ...

Коментар

• покрий се добре и ги остави на мен
        Keep going ...

Коментар

• напълних гащите

Коментар

• СОФКА 538

Коментар

• ДАКС +0,69 СОФКА -0,69

Коментар

• Браво Гетофф.Като не става с анализи макроикономика, да видим свръхестественото...Тук е мясътото и да припомня, че бях чел една статистика, че 74% от американците вярват в ангела си хранител, а над 80% в ада и рая..

Коментар

• Тази ясновидка явно е чела форума. Вили от Бургас, под кой ник си?

Коментар

• Да му се смеш ли, да го съжаляваш ли....

Коментар

• ДА ВИДИМ И СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО

Ясновидката Вили: През 2015 ще има бунт и предсрочни избори
                      Жена ще ни извади от кризата, твърди гадателката
                      Публикувано: 15 дек. 2014, 10:27 | Обновено: 15 дек. 2014, 10:27 Разпечатай

Бургас, България

През 2015-та хората ще пролеят по-малко сълзи, отколкото през тази година и може да се каже, че тя ще е по-добра, но и ще има повече стачки. Хората ще вдигнат бунт заради неуредиците в държавата, прогнозира бургаската ясновидка Величка Георгиева пред "Флагман".
                      „Зимата ще е тежка и ще я изкараме трудно, защото хората са бедни. Ще има нови предсрочни избори до есента на 2015-та. А след това до 2018-та ще сме във възход. През 2015-та ще се състави ново правителство, а до 2016-та ще имаме и нов държавен глава. Този път обаче, ще е жена и тя ще ни изкара от кризата. Скоро хората ще разберат, че този 21 век е ера на матриархата“, казва гадателката.

Според нея, догодина Димитър Николов ще бъде преизбран за кмет, но ще участва активно и в управлението на страната. „След време ще влезе и в правителството. Ще направи много за България“, пророкува Вили.

Неотдавна с восъколеене тя помогнала на 15-годишно момче, което онемяло след стрес, да проговори отново. Тинейджърът си глътнал езика, когато футболни хулигани хвърлили пиратка в краката му. „Какво се стряскаш, бе“, извикал един от запалянковците преди да го повали на земята с юмрук. Случката се разиграла прекалено бързо пред очите на бащата му и той не успял да го предпази от удара.

„Лях восък и след три дни дойде майката с една кутия бонбони и ми каза, че детето иска да ме види. Доведе го малко по-късно, а то ме прегърна и каза „лельо, много те обичам“. Дотогава три дни не бе говорило. Дали аз помогнах или Бог, не знам, но се учудих на реакцията на детето.

И на други хора съм помагала, но така не са ме прегръщали“, споделя дамата, която получава информация за бъдещето и миналото от Висшето информационно поле. Част от своите способности тя е наследила от леля си Петранка, която е била най-популярният в Бургас от епохата на социализма феномен. Информационният канал обаче се отваря за първи път пред Вили след среща с Ванга.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Хората н

При Монти е доста интересно. той яде много бой през последните 7-8 месеца. Любимата му група Корпоративна банка, Булгартабак, Юри Гагарин, Петрол се срути и загуби доста пари. Дори и от традиционно силните за него преоценки не можа да вземе нищо защото от влизането на Хика в Софикс взе жълти стотинки а кинтите останаха в Пончо. Алианц не са се появявали да преоценяват и изчезна другият му източник на доход. Като цяло последните 6-7 месеца бяха за него много тежки на борсата. Той загуби много и във вътрешнополитически план. Заложи огромни усилия в пропаганда на правителството на Орешарски. Яростно критикуваше проевропейското мислене. За него ситуацията е ужасен провал. Провал е и външнополитическата среда. Русия се срина а той я обича толкова много. За капак на всичко вероятно се страхува да не го уволнят от работа. При такива тежки събития за него е нормално да бъде песимист. Емоциите са негативни. Мозъка иска никога повече да не се занимава с политика и да не търгува с акции защото е лошо. Нормано е да е песимист и да се опита да убеди околоните в своята правота. Добре е да виждаш, че не си сам в проблема.
                        Може би най-интересният ми е Гетов. Човека е направил читав бизнес. Изнася за чужбина доста. Видимо няма текущ проблем с парите защото иначе нямаше да е на борсата. Обаче се чувства несигурен. Постоянно се притеснява да не би конкуренцията да му вземе бизнеса. Трудно му е и мисли, че за всички е така. Нормално е да проектираш себе си върху околните. Всеки го прави. Именно тази несигурност за бъдещето води и до този песимизъм. Отделно той се опитва да прехвърли механизмите от реалният сектор върху борсата а тя се води от други закони. Много ми е интересно защо след като той е успял счита, че други българи не могат да минат по неговият път и да имат същите успехи. Вероятно само преди 7-8 години този износ който прави изобщо не е съществувал.
                        Каква е моята мотивация. Годината беше читава. Много голям ръст през първите три месеца и после застой. Няколко пъти минавах предходните върхове, но с нищожни суми и пак връщах. Сега съм на два процента под септемврийкият връх. Как възприема мозъка ми миналото? Добра година. 39 процента не е лош резултат. Вярно е че последните 9 месеца не се случи нищо и си пак там където беше, но все пак не е толкова зле. От политическа гледна точка няма как да не съм доволен. каквото можах дадох от себе си да се промени властта. Считах, че предното правителство беше пагубо за България. То си отиде и дойде пъти по-нормално. Няма как да не съм доволен. За сега прави опити да свърши нещо. Да успее на половина на започнотото няма да е зле. Във външнополитически план също се движи добре за мен ситуацията. Русия се срина и вече няма как да е сериозна заплаха за България. Така погледнато хормоните, които се наливат в тялото ми е нормално да са умерено оптимистични за разлита от тези при Монти например.
                        П.
                        Не знам по глупаво анализиране на портфеил от твоеЕто....
                        По калпаво анализиране на качване на борса ..няма
                        ти да не си Слепок и не видя качване на борсата със 67% при Орешарски.......
                        За глухите и слепите стана ясно ,че от май съм мечка ,когато разбрах ,че идва Тиквата и разкарап 65% от портфеила......който имах през януари....
                        петрол ми е на печалба защото купувах на 2 лв и продавах на 4,4... ,гагарин ми е на печалба, защото купувах на 30 лв и продавах на 52... булгартабак ми е на печалба защото продавах над 65 лв.......
                        както продадох НИКА когато напарвих 20 % печалба ,така и останалите....
                        Защото продадох когато трябва....
                        А ти си лъжец и манипулатор.....пишеш само това което ти изнася.....
                        сега имам спекулативни бройки ...
                        А за да има равноправие пусни си портфейла.....
                        МОЛЯ!

Коментар

• Строителството също е на плюс. По изчисления на строители под различни форми горивата формират около половината от себестойността в пътното строителство - чрез ползвания битум при асфалтирането, разходите за транспорт и механизация. Затова и когато цените на горивата паднат, това влияе пряко и върху цената на самото строителство. В момента битумът се продава за 750 - 800 лева на тон, като основните количества на нашия пазар се купуват от "Лукойл" и в по-малка степен - от съседни пазари. Спадът в цената спрямо лятото е значителен - тогава за тон фирмите в сектора плащаха над 1000 лева.

Доколкото спадът в цените на горивата е факт, намаляват и разходите на работещите по обектите машини. Според представител на голяма строителна компания обаче ползваните от тях транспортни фирми за момента не са свалили цената на услугите си.

Дали цените на петрола и горивата ще продължат да падат и следващата година, е ключов въпрос за пътното строителство. Най-малкото защото повечето от големите магистрални участъци още са на ниво изкопни работи и насипи и през лятото се очаква да започне асфалтирането им. "През последните месеци действително има екстремно намаляване на горивата. Добре би се отразило не само на нас като строители, но не знам доколко тази тенденция ще се задържи", коментира директорът на "ГБС - Инфраструктурно строителство" Георги Харизанов.
                          http://www.capital.bg/politika_i_iko...ni_na_petrola/

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            П.С: Мисля, че правителството тръгва в грешна посока. В типичния политически почерк, който върлува в цяла Европа, се търсят начини за регулаторно пълнене на хазната, а не да се създадат условия тя да се пълни с естествените си общоприети механизми (напр. ДДС от по-голямо потребление, корпоративен данък от по-високи печалби, ДОД от по-високи доходи). Това говори всъщност за безпомощност и състояние на притиснатост към стената.
                            Много точно, но няма как да е иначе. Всъщност, мощния позитивен сигнал е.. разблокираните еврофондове и това, че Боцко и Радан са по-наши хора от Орех и Доган, В такава среда, в която цяла Европа чака не на пазар и на иновации а на еврофондове, какво може да се очаква от правителствата, освен поведението, споменато от теб? Ако обърнат палачинката и пуснат естествения подбор, ще си е.. ма... и никой не е готов да плати политическата и социалната цена за това. Европейците са разглезени, дебели, застаряващи и мързеливи и ако пуснат естествения подбор, няма да оцелеят и ще стане една 89та година в европейски мащаб. Затова ще нагазваме все по-дълбоко в комунизма и така може и 50 год да кара, докато не тресне да да се разтресе

Коментар

• На запад се разпродават петролни и енергийни компании заради цената на петрола, това би трябвало да е оптимистично за нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                ДА ВИКАМ ЛИ ДНЕС UUUUUP
                                Общо взето днес няма повод за продажби. Все още политиката има карт-бланш, а очакваните ефекти, които примерно Тони е изброил по-долу са донякъде интактни, докато времето не покаже каква в действителност е картинката. Т.е. поводите за надежда са интактни.

Коментар

Working...
                                X