Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Aз откога разправям, че истинската коалиция е между ГЕРБ и ДПС
И Гоце това говори
http://dnes.dir.bg/news/georgi-parva...-18078660?nt=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКойто е купувал тази сутрин да му мисли.
Няма препоръкадано не се реализира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГерб и ДПС ще гласуват до часове. Може и БСП да ги подкрепи.
Няма препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГерб и ДПС ще гласуват до часове. Може и БСП да ги подкрепи.
Няма препоръка.
Aз откога разправям, че истинската коалиция е между ГЕРБ и ДПС.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеми да продадем накупеното сутринта?
Няма препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз съм български патриот, който гледа с голяма загриженост на това което става. Няма как да приема подобни забележки от пиндо петоколонници като теб!
Приемаш или не, аз съм ти я отправил и хората са я прочели.
Това , че си намерил повод да използваш да пореден път думичката "пиндо", е отделен симптом..
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениетеб това не те радва, защото не е в услуга на страната, за която работишСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеС отлагане на пенсионните промени се ускорява фалита на валутния борд, защото скоро няма да има пари да се плащат пенсии!
теб това не те радва, защото не е в услуга на страната, за която работиш, но... няма как, серията разочарования за теб продължава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеКак не се умори бе?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар