Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бъди късоглед или .... пристрастен
По каква логика гърците днес да растат с 3-4% а ние не ...
Винаги съм си мислел, че няколко човека могат да определят движенията по повечето позиции и ....вероятно го правят
Споко - и те ще се наиграят и за нас ще има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТова сте единия сектор на стадиона само. Другия викаме Давай Влади!
не е свикнал да дава, а само да взима
Проблемите на ПФ и цялата система на осигуряване няма да се решат с това, че ще вземе от едни и ще даде на други, също толкова ограничени като брой и обвързаност по интереси...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеУкрайна,Гърция,ислямска държава,бежанците както и дефлацията ни бъркат точно толкова колкото и европейския съюз,но европейските индекси растат а ние не!И все пак, както казва класикът: Продължаваме напред!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОсвен това силно надценявате пенсионната история. Нима забравихте, че ФАЛИРА банка с огромно присъствие на БФБ? А дефлацията, а Украйна, а Гърция, а ислямската държава, а бежанците? По каква болна логика да расте пазара на този фон?
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе бъди късоглед или .... пристрастен
Живеят ли българите по-добре от гърците? С какво българската икономика е по-добре от гръцката?
А сериозно си мисля, че говорим за фондов пазар а не за жизнен стандарт ...
Дори и в Русия може да се печели .... шегичкаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТе днес са нагоре, защо вече са си спаднали където трябва да са. Нашият "бавен" пазар обаче, тепърва има да спада!
Не е препоръкаВсе пак е готино да си вярваш и да не ти пука,че всички ти се подиграват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бъди късоглед или .... пристрастен
Живеят ли българите по-добре от гърците? С какво българската икономика е по-добре от гръцката?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Винаги съм си мислел, че няколко човека могат да определят движенията по повечето позиции и ....вероятно го правят
Споко - и те ще се наиграят и за нас ще има
Не е препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТова сте единия сектор на стадиона само. Другия викаме Давай Влади!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОсвен това силно надценявате пенсионната история. Нима забравихте, че ФАЛИРА банка с огромно присъствие на БФБ? А дефлацията, а Украйна, а Гърция, а ислямската държава, а бежанците? По каква болна логика да расте пазара на този фон?
Няма препоръка.
Споко - и те ще се наиграят и за нас ще имаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Я погледни графиката на повечето акции корато ББ е на власт акциите падат.
За мен е необяснимо защо пазарът е паднал толкова малко последната година. Само си го обяснявам с това колко неграмотни и наивни са голяма част от бг брокерчетата.
Няма препоръка.
Коментар
-
Освен това силно надценявате пенсионната история. Нима забравихте, че ФАЛИРА банка с огромно присъствие на БФБ? А дефлацията, а Украйна, а Гърция, а ислямската държава, а бежанците? По каква болна логика да расте пазара на този фон?
За мен е необяснимо защо пазарът е паднал толкова малко последната година. Само си го обяснявам с това колко неграмотни и наивни са голяма част от бг брокерчетата.
Няма препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар