IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ще е интересно, възможни са и изненади.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Въпроса е дали утре няма да е още по добър и т.н...докато свърши кеша.
      Тебе май изобщо не ти се купува само пушилка дигаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect
        монти отивай на площада да посрещнеш твоя благодетел Джим Кери . удари му една две целувчици .
        и пак ти казвам вместо да стойш и да си губиш времето явно от някакви наемчета ти идват пари , вземи пусни една къса . само стойш и плямпаш
        нали зваеш че на борсата печелят 10% а на Форекс 1%.....
        Така ,че по малко и с кротче.......
        А Кери не ми е любимец освен когато беше опонент на Буш.....
        Изобщо нямам нищо общо с новия голям бял брат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Разбира се. Ще се отдаде поредният шанс да наместиш кеша на по-изгодни цени
          Въпроса е дали утре няма да е още по добър и т.н...докато свърши кеша.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            А споко, "Джим" Кери като връчи опорните точки и бие два три шамара вдругиден, после една седмица за влизане в правия път и малко преди отчетите - курс на североизток
            Тя работата много сериозна - имало и подкрепления - Филип Хамънд и Йенс Столтенберг също ще идват.Даже и Петко го прибраха - нещо се пече.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Имам чувството, че днес ще е добър ден за мен.
              Разбира се. Ще се отдаде поредният шанс да наместиш кеша на по-изгодни цени

Коментар

• долу продажниците- проблема е че толкова много им станаха именатаааааааааааа не мога да ги изброя. сеч сеч за поп кръстьовците

Коментар

Стига си спамил ....
                  Ако няма какво да правиш ,пийни една чаша бира .....и деня пак ще е добър за теб....
                  Идваш ни в повече ,като спамер.....

Коментар

• днеска еврейчетата са амбицирани и бърже излязаха на първа линия

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Изтъкнатото е вярно и неизбежно води до много въпроси и подозрения. Защо все пак мецаните безчинстват, а не си кротуват кротко в бърлогите.
                      Тук му е мястото да се присетим отново и за изказаните от дддд съображения в посока на перспективите за разтеж на бвп. Той настойчиво приканваше да бъдат намерени контрамотиви, които да опровергават тезата му за очаквания значителен ръст на някои макропоказатели, но такива по-скоро не бяха изложени (доколкото прегледах набързо). Това виждане, Монти, също е в посока на твоите разсъждения и чудения и естествено иде въпросът: Къде все пак се крие основната причина за видимия страх?

Изтъквал съм вече, че за най-голямо съжаление страната ни загуби обществения ресурс за устойчив растеж. А само такъв растеж (и то с много ускорени темпове) би могъл в средно и дългосрочна перспектива да реши острите проблеми. Не съм сигурен дали това се вижда и споделя, не държа дори да съм прав, всъщност по-добре е даже да греша. Не е изключено обаче, всички икономически субекти (вкл. ние тук) дори и подсъзнателно да се съобразяваме с една недобра перспектива пред страната. Времевият хоризонт е хлъзгав.
                      Изложеното общо виждане не би трябвало да е конкретна причина за моментното състояние на бфб, все пак.

Има нещо друго. Ти се чудиш, дддд също изтъква мотиви в посока на основания за положително развитие, кратко и средносрочно.
                      Аз ще си кажа субективно за мен. Опитът да се пипне втория стълб на пенсиите по един такъв глупашки, упорит, инатлив и какъв ли още не несмилаем за здравия разум начин, за мен е индикация, че има нещо много застрашително. Не мога да съм сигурен за същностната причина, тя упорито се прикрива. Цялостният мизансцен ми навява мисли и чувства за риск, значителен при това. Докато не се внесе яснота по тази тема, оставам с негативни нагласи.
                      Не продавам. Въпреки всичко.

при един трезв анализ , ситуацията може да се обрисува по два начина....
                      Дребните са уплашени ,ДФ са без възможност ,за да обърнат ситуацията,мажо няма пари или са му скъпи....
                      Единствените който може да повлияят на борсата са чужди инвеститори...и ПФ...
                      такова нещо като чужд инвеститор не сме виждали от 2008г. има спекуланти ,но те бягат бързо....
                      Остава ПФ ...
                      Или са оставили БФБ да пада за да си покажат тежест или ги е страх ,че акциите в портфийла са им без покритие....
                      И ако излезат на борсата да ги продават ,няма да вземат и 20% от цената им.....
                      Ако излезе Държавен ПФ ще стане страшно....той ще иска само кеш.... но ще е гарантиран от държавата...
                      Не е препоръка....

Коментар

• Добро утро инвеститори и спекуланти!!

Коментар

Спад?

Коментар

• Имам чувството, че днес ще е добър ден за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              А споко, "Джим" Кери като връчи опорните точки и бие два три шамара вдругиден, после една седмица за влизане в правия път и малко преди отчетите - курс на североизток
                              Не знам дали така ще повлияе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Колеги запазете спокойствие тепърва ще видите загуби.Софикса започна потъването си.Гответе кеш да пазарите като му дойде времето.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X