If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Настроенията доста се смениха от средата на декември до сега и затова пускам една блиц анкета. Тези които са ми пратили електронна поща вече би трябвало да са я получили на нея.
Днес имах желание да си купя ССВ на 91 ст и ХИМ на 1,5.....не ме огреЯ.....
А за какндидат милионерите...
нали не мислиш ,че всеки път мажо ще вдига акциите до 1,7 и 1,80 и на банката до 1,08 и 1,14 ....
Утре който е купил днес ,ако не продаде ще стане горд собственик да снимка на големия кораб.....
така е късмета ти веднъж ще ти избяга като 4,50 за петрол и толкоз ще бъде с калитари като тебе .
чакай пак да питам нали петрола щеше да ходи на 4,50 , един разбирачор никога не трябва да греши
Мен не ме притеснява спада. Ще мине и ще замине. За мен проблема е в механизма който убива ликвидността. Не знам дали обърнахте внимание, че по много позиции на практика нямаше оборот тези дни. Това се акции, които са влезли в дългосрочни инвеститори и никога няма да излязат пак на пазара. Това убива ликвидността и пазара. Фрифлоута на всяка читава акция постепенно се изкупува от пенсионните фондове и ликвидността изчезва. После бавно катери с подобрението на резултатите при състояние на нищожна ликвидност. На практика се търгува само това, което никой не го иска. То се прехвърля периодично от един на друг спекулант. Напоследък при сривове мажоритарите подкрепят някои позиции, което ще доведе до намаляване на фрифлоута и при тях. Това напрактика убива пазара. Като минат сътресенията ще видим семкаджийски обороти при по-високи цени. Това изобщо не ми харесва. С това темпо пазара ще започне да става тесен дори и за мен, а аз не съм много голям. Големите могат да търгуват през 10 дена в годината. През останалото време гледат.
Като си подхванал в темата и ЦКБ и Петрол ме подсещаш да попитам ...
....ти знаеш какво
спреда намалява, намалява
Днес имах желание да си купя ССВ на 91 ст и ХИМ на 1,5.....не ме огреЯ.....
А за какндидат милионерите...
нали не мислиш ,че всеки път мажо ще вдига акциите до 1,7 и 1,80 и на банката до 1,08 и 1,14 ....
Утре който е купил днес ,ако не продаде ще стане горд собственик да снимка на големия кораб.....
Може и още тази.....
Излезнаха някой от ПФ но те само подпираха вчерашните цени.....
Иначе мажо в ТИМ харчи маса пари ,да видим докога....
Гледам е свалил вече подкрепата на ХИМ до 1,60 а на ССВ до единица и малко...
Утре ще го пробват пак на 1,5 и 90 стинки....
Интересно е че Петрол има подкрепа от някой си....
„Алианц се появи но с малки количества и на старите цени но това е добре че го има....
Като си подхванал в темата и ЦКБ и Петрол ме подсещаш да попитам ...
....ти знаеш какво
спреда намалява, намалява
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Другата седмица като отчетем нови дъна ще им олекне
Може и още тази.....
Излезнаха някой от ПФ но те само подпираха вчерашните цени.....
Иначе мажо в ТИМ харчи маса пари ,да видим докога....
Гледам е свалил вече подкрепата на ХИМ до 1,60 а на ССВ до единица и малко...
Утре ще го пробват пак на 1,5 и 90 стинки....
Интересно е че Петрол има подкрепа от някой си....
„Алианц се появи но с малки количества и на старите цени но това е добре че го има....
Настроенията доста се смениха от средата на декември до сега и затова пускам една блиц анкета. Тези които са ми пратили електронна поща вече би трябвало да са я получили на нея.
Коментар