IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    попълних я, но на пощата нямам нищо
    в мойта има

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Настроенията доста се смениха от средата на декември до сега и затова пускам една блиц анкета. Тези които са ми пратили електронна поща вече би трябвало да са я получили на нея.

Януари 2015
      попълних я, но на пощата нямам нищо
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• , най-накрая нещо хубаво на БФБ!!!
        Аз съм доволен!

Коментар

• Голяма сеч, голямо чудо.....
          Но поне започнаха разместванията на избушеняците, което за мен е начало на предстартово броене....
          10....

Коментар

• Днес беше много добър ден за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес имах желание да си купя ССВ на 91 ст и ХИМ на 1,5.....не ме огреЯ.....
              А за какндидат милионерите...
              нали не мислиш ,че всеки път мажо ще вдига акциите до 1,7 и 1,80 и на банката до 1,08 и 1,14 ....
              Утре който е купил днес ,ако не продаде ще стане горд собственик да снимка на големия кораб.....
              така е късмета ти веднъж ще ти избяга като 4,50 за петрол и толкоз ще бъде с калитари като тебе .

чакай пак да питам нали петрола щеше да ходи на 4,50 , един разбирачор никога не трябва да греши

Коментар

• Мен не ме притеснява спада. Ще мине и ще замине. За мен проблема е в механизма който убива ликвидността. Не знам дали обърнахте внимание, че по много позиции на практика нямаше оборот тези дни. Това се акции, които са влезли в дългосрочни инвеститори и никога няма да излязат пак на пазара. Това убива ликвидността и пазара. Фрифлоута на всяка читава акция постепенно се изкупува от пенсионните фондове и ликвидността изчезва. После бавно катери с подобрението на резултатите при състояние на нищожна ликвидност. На практика се търгува само това, което никой не го иска. То се прехвърля периодично от един на друг спекулант. Напоследък при сривове мажоритарите подкрепят някои позиции, което ще доведе до намаляване на фрифлоута и при тях. Това напрактика убива пазара. Като минат сътресенията ще видим семкаджийски обороти при по-високи цени. Това изобщо не ми харесва. С това темпо пазара ще започне да става тесен дори и за мен, а аз не съм много голям. Големите могат да търгуват през 10 дена в годината. През останалото време гледат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Като си подхванал в темата и ЦКБ и Петрол ме подсещаш да попитам ...
                  ....ти знаеш какво
                  спреда намалява, намалява

Днес имах желание да си купя ССВ на 91 ст и ХИМ на 1,5.....не ме огреЯ.....
                  А за какндидат милионерите...
                  нали не мислиш ,че всеки път мажо ще вдига акциите до 1,7 и 1,80 и на банката до 1,08 и 1,14 ....
                  Утре който е купил днес ,ако не продаде ще стане горд собственик да снимка на големия кораб.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Може и още тази.....
                    Излезнаха някой от ПФ но те само подпираха вчерашните цени.....
                    Иначе мажо в ТИМ харчи маса пари ,да видим докога....
                    Гледам е свалил вече подкрепата на ХИМ до 1,60 а на ССВ до единица и малко...
                    Утре ще го пробват пак на 1,5 и 90 стинки....
                    Интересно е че Петрол има подкрепа от някой си....
                    „Алианц се появи но с малки количества и на старите цени но това е добре че го има....
                    Като си подхванал в темата и ЦКБ и Петрол ме подсещаш да попитам ...
                    ....ти знаеш какво
                    спреда намалява, намалява
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Другата седмица като отчетем нови дъна ще им олекне
                      Може и още тази.....
                      Излезнаха някой от ПФ но те само подпираха вчерашните цени.....
                      Иначе мажо в ТИМ харчи маса пари ,да видим докога....
                      Гледам е свалил вече подкрепата на ХИМ до 1,60 а на ССВ до единица и малко...
                      Утре ще го пробват пак на 1,5 и 90 стинки....
                      Интересно е че Петрол има подкрепа от някой си....
                      „Алианц се появи но с малки количества и на старите цени но това е добре че го има....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Смятай кво им е на тия дето продадоха
                        Другата седмица като отчетем нови дъна ще им олекне

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          Кой купи на дъното или още нямаме дъно почвам да се чудя и капчици пот обливат челото ми
                          Смятай кво им е на тия дето продадоха

Коментар

• Кой купи на дъното или още нямаме дъно почвам да се чудя и капчици пот обливат челото ми

Коментар

• Настроенията доста се смениха от средата на декември до сега и затова пускам една блиц анкета. Тези които са ми пратили електронна поща вече би трябвало да са я получили на нея.

Януари 2015
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                485.3 и обръщаме
                                Това за днес, утре пак

Коментар

Working...
                                X