Първоначално изпратено от Дръзновенн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОптимизма в днешно време си е чист лукс.Може да се приеме и като психическо заболяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОптимизма в днешно време си е чист лукс.Може да се приеме и като психическо заболяване.
Да не би същите счетоводни еквилибристики да ги има и при някои големи компании на бфб примерно ??????
И дали това ще е вълна от такива разкрития или просто всичко ще се прикрие пак??? Знае ли се, а и смееш ли да питаш? Кого да питаме КФН ли?
И що никои не съди контролния орган допуснал всичко това, щото е държавен отново или щото няма смисъл?
без препоръки за инвестиционни решения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ каква стана тя със предложенията за пенсионна реформа и бфб??
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНастроенията доста се смениха от средата на декември до сега и затова пускам една блиц анкета. Тези които са ми пратили електронна поща вече би трябвало да са я получили на нея.
Януари 2015
Иначе откак линка не се вижда не се и попълва както обикновеноМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГоляма сеч, голямо чудо.....
Но поне започнаха разместванията на избушеняците, което за мен е начало на предстартово броене....
10....
9..8.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБреей,
Заговори се че ще кандидатстваме за евро-зоната и ЕВРОто падна с 40%...смятай каква чума сме ...готина е идеята
жалко, че никой не е чувал за нас, че съществувамеМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБреей,
Заговори се че ще кандидатстваме за евро-зоната и ЕВРОто падна с 40%...смятай каква чума сме ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВикаш 15% за един час няма нищо, а?
Между другото краткосрочно курсът от 1.20 за едно евро падна на 0.85. Това е имал предвид мастъра..
Коментар
Коментар