IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Батя, това което ще се случи /каквото и да е то/ ще е временно.
    Добре казано, Греъме. Нека всеки сам се сеща.

Коментар

• все си мислих че пенсиите теглят от договорните фондове и това предизвиква срива ) или че някой с по-голям пакет е звъннал ) и така се е завътяло колелото ) надолу )
      а то да не излезе от малко спекулки / вкл Райфа те си са гъдулки/ и от там техничарите каролски и леките ръчички и голям страх )
      ами сега кво да праим кеша )

а да не стане контрата нагоре по силна )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Готино е да има толкова песимисти - кодкудяци... някак си ми вдъхва увереност за избора да съм 135% в акции
        Батя, това което ще се случи /каквото и да е то/ ще е временно.
        Life won't wait for you.

Коментар

• http://profit.bg/news/Na-kogo-sa-nuz...id-133539.html
          Май,май подготвят доброзорни сливания, вливания и т.н.
          Life won't wait for you.

Коментар

Готино е да има толкова песимисти - кодкудяци... някак си ми вдъхва увереност за избора да съм 135% в акции
            Балъци винаги ще има

Коментар

• Готино е да има толкова песимисти - кодкудяци... някак си ми вдъхва увереност за избора да съм 135% в акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                Не, едва тогава ще започнем да падаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                  е.., ей го къде е март

винаги има на какво да се играе..

Коментар

• Пенсионната реформа няма да е готова до края на март, призна Калфин

Сега до март ли ще падаме?

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/bdz-minister...-18271103?nt=4

Ето и трен ще има - всяко чудо за 3 дни

тая игра сме я играли вече с тези играчи

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                        Заговори се за кандидатсване в чакалнята за ЕЗ.

ХАХАХАХА то и оня куку Дянко ме Фани ни вкаржаше там още 2009 година

Май ти е къса паметта
                        Когато няма какво да ни предложат в натура ни предлагат химери.....
                        И те не си вярват ,че ще стане......
                        Първо не сме покрили никакви критерии а при тази банкова криза.....
                        Втора Гърция не им тряба...
                        Но пък батката си търси спасителни сламки за шитовете....

Коментар

• Заговори се за кандидатсване в чакалнята за ЕЗ.

ХАХАХАХА то и оня куку Дянко ме Фани ни вкаржаше там още 2009 година

Май ти е къса паметта

Коментар

Мисля че сентимента се промени доста за 2-3 дни и вероятно сме на път да обърнем пак палачинката и да започнем възстановяване, а по-натам и истински растеж. В сряда си беше класическо рисуване на дъно. Продажби на пожар и капитулация пред страха. Доста се поизчисти пазара от треперещи ръце
                            Има и поредица добри новини - Герб вече предлагат много по-приемлив вариант за пенс. реформа:
                            http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ondove-187401/
                            ЕЦБ ще налива пари и този път вълната ще е най-голяма, та шанса да достигне нещичко и до нас е добър
                            Чужденците може и да ни забележат, с това нарисувано дъно и подобрени отношения с ЕС и САЩ, след махането на Орешарски...

Използвах турболенциите последните седмици да си пренаредя портфейла и да съм добре подготвен за новата вълна на пазара... този път на север
                            Ех Батя ,
                            „Нещо да кажеш за държавния ПФ ......където ще идат всички над 50 г. или в НОИ.......
                            Знаеш ли защо са глобили Капитал ,един от актовете е за изнесени данни за фиктивни активи в някои ПФ..... поне 5 на брой....
                            Знаеш ли какво ще стане като не мине пенсионната реформа ,съдебната , енергиината и се свлечем надолу.....
                            Скоро ще има много рязък спад.....
                            така ,че пътя на север в момента е път към ада в бъдеще....
                            що не кажеш какво стана с 195% ти портфеил....
                            И какъв е сега....за да ти се посмеем след месеци.....

Коментар

• Мисля че сентимента се промени доста за 2-3 дни и вероятно сме на път да обърнем пак палачинката и да започнем възстановяване, а по-натам и истински растеж. В сряда си беше класическо рисуване на дъно. Продажби на пожар и капитулация пред страха. Доста се поизчисти пазара от треперещи ръце
                              Има и поредица добри новини - Герб вече предлагат много по-приемлив вариант за пенс. реформа:
                              http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ondove-187401/
                              ЕЦБ ще налива пари и този път вълната ще е най-голяма, та шанса да достигне нещичко и до нас е добър
                              Чужденците може и да ни забележат, с това нарисувано дъно и подобрени отношения с ЕС и САЩ, след махането на Орешарски...

Използвах турболенциите последните седмици да си пренаредя портфейла и да съм добре подготвен за новата вълна на пазара... този път на север

Коментар

• Днес затварям блиц анкетата, вероятно по-късно довечера ще пусна обобщение

Януари 2015

Моля, тези от вас които които попълват анкетите ми обичайно и нямат нищо против да получават поща от мен с линк към следващите анкети да ми пратят своята електронна поща и по желание и своето име. Благодаря!
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X