If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
все си мислих че пенсиите теглят от договорните фондове и това предизвиква срива ) или че някой с по-голям пакет е звъннал ) и така се е завътяло колелото ) надолу )
а то да не излезе от малко спекулки / вкл Райфа те си са гъдулки/ и от там техничарите каролски и леките ръчички и голям страх )
ами сега кво да праим кеша )
ХАХАХАХА то и оня куку Дянко ме Фани ни вкаржаше там още 2009 година
Май ти е къса паметта
Когато няма какво да ни предложат в натура ни предлагат химери.....
И те не си вярват ,че ще стане......
Първо не сме покрили никакви критерии а при тази банкова криза.....
Втора Гърция не им тряба...
Но пък батката си търси спасителни сламки за шитовете....
Мисля че сентимента се промени доста за 2-3 дни и вероятно сме на път да обърнем пак палачинката и да започнем възстановяване, а по-натам и истински растеж. В сряда си беше класическо рисуване на дъно. Продажби на пожар и капитулация пред страха. Доста се поизчисти пазара от треперещи ръце
Има и поредица добри новини - Герб вече предлагат много по-приемлив вариант за пенс. реформа: http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ondove-187401/
Заговори се за кандидатсване в чакалнята за ЕЗ.
ЕЦБ ще налива пари и този път вълната ще е най-голяма, та шанса да достигне нещичко и до нас е добър
Чужденците може и да ни забележат, с това нарисувано дъно и подобрени отношения с ЕС и САЩ, след махането на Орешарски...
Използвах турболенциите последните седмици да си пренаредя портфейла и да съм добре подготвен за новата вълна на пазара... този път на север
Ех Батя ,
„Нещо да кажеш за държавния ПФ ......където ще идат всички над 50 г. или в НОИ.......
Знаеш ли защо са глобили Капитал ,един от актовете е за изнесени данни за фиктивни активи в някои ПФ..... поне 5 на брой....
Знаеш ли какво ще стане като не мине пенсионната реформа ,съдебната , енергиината и се свлечем надолу.....
Скоро ще има много рязък спад.....
така ,че пътя на север в момента е път към ада в бъдеще....
що не кажеш какво стана с 195% ти портфеил....
И какъв е сега....за да ти се посмеем след месеци.....
Мисля че сентимента се промени доста за 2-3 дни и вероятно сме на път да обърнем пак палачинката и да започнем възстановяване, а по-натам и истински растеж. В сряда си беше класическо рисуване на дъно. Продажби на пожар и капитулация пред страха. Доста се поизчисти пазара от треперещи ръце
Има и поредица добри новини - Герб вече предлагат много по-приемлив вариант за пенс. реформа: http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ondove-187401/
Заговори се за кандидатсване в чакалнята за ЕЗ.
ЕЦБ ще налива пари и този път вълната ще е най-голяма, та шанса да достигне нещичко и до нас е добър
Чужденците може и да ни забележат, с това нарисувано дъно и подобрени отношения с ЕС и САЩ, след махането на Орешарски...
Използвах турболенциите последните седмици да си пренаредя портфейла и да съм добре подготвен за новата вълна на пазара... този път на север
Моля, тези от вас които които попълват анкетите ми обичайно и нямат нищо против да получават поща от мен с линк към следващите анкети да ми пратят своята електронна поща и по желание и своето име. Благодаря!
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар