If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мастъре да коментираш една от горещите теми в държавата ОЦК и ВЗ?
Да вкарам малко лично мнение във въпроса, изглежда ми нереална хипотезата да точиш предприятие, на което си собственик 90% или да вземаш кредити, докато можеш и да го харижеш на кредиторите...
Така че май при мен сблъсъка с реалността е минал доста отдавна и вече съм го позабравил пък теб още те влачи
За камбанарията си прав, нямам за цел да те обиждам. За другото щом е "май" явно си го пропуснал. Оптимизмът ти от историческа гледна точка (макар миналото да не те интересува) все някога ще се оправдае, което не ти пречи да бъдеш реалист в сегашно време.
Намали хапчетата! Умолявам те!
Бягането от реалността е временно решение, но с дълготрайни последици! Ударът с реалността боли, но е ефикасно лечение.
Всеки съди от собствената си камбанария Очевидно аз не знам твоята, също както и ти моята. Така че май при мен сблъсъка с реалността е минал доста отдавна и вече съм го позабравил пък теб още те влачи
Кое се подобрява?... Заплатите и пенсиите се увеличават?!... Несъбираемите кредити намаляват?!... Постъпленията в НАП от ДДС се увеличават?!... Броят на здравноосигурените българи се увеличава?!... Цената на горивата, газта, водата, тока пада?!... Чуждите инвестиции растат?!
Кое се подобрява???
Повтори го 10 пъти на глас и след това още 20 пъти наум...
равновесенов, ти действително не си добре!
За жалост, това не е черногледство, а реална картина. Държава, дето за четвърт век губи около 1/3 от населението си, не я чака нищо добро. А негативните тенденции се задълбочават, а не затихват....
Кое се подобрява?... Заплатите и пенсиите се увеличават?!... Несъбираемите кредити намаляват?!... Постъпленията в НАП от ДДС се увеличават?!... Броят на здравноосигурените българи се увеличава?!... Цената на горивата, газта, водата, тока пада?!... Чуждите инвестиции растат?!
Кое се подобрява???
Повтори го 10 пъти на глас и след това още 20 пъти наум...
равновесенов, ти действително не си добре!
Както и да е, радвай се на черногледството си, докато все още има поне малка подръжка от реалността. Сигурен съм че ще го запазиш дори и само ти да гледаш в черно
Естествено че има още проблеми, но това не пречи нещата да се подобряват...
Коментар