IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Как ще се отрази отказа от строителство на АЕЦ Белене на БФБ - или за БФБ и е все тая каквито и да било новини?
    Енемона....

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
      Как ще се отрази отказа от строителство на АЕЦ Белене на БФБ - или за БФБ и е все тая каквито и да било новини?
      БФБ многократно е доказвала че не се влияе от новини...

Коментар

• Как ще се отрази отказа от строителство на АЕЦ Белене на БФБ - или за БФБ и е все тая каквито и да било новини?
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...lodui-,132305/
          САШКО ВИДЯ , ЧЕ ПРОГНОЗИТЕ МУ ЗА ПАЗАРИТЕ СЕ ПРОВАЛИХА И СЕ ПРЕХВЪРЛИ НА ТОКА

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
            Мастъре да коментираш една от горещите теми в държавата ОЦК и ВЗ?...
            Не го следя, нямам мнение по този въпрос. Рано или късно ще се разбере.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Оптимистично погледнато http://www.investor.bg/sasht/337/a/a...i-s-50,132257/ ,
              Анализатор: Щатските акции са надценени с 50% , докато тук още не сме отлепили.
              Не бих искал да се замислям ако се сурнат.
              Last edited by Jekata; 28.03.2012, 16:12.

Коментар

• Мастъре да коментираш една от горещите теми в държавата ОЦК и ВЗ?

Да вкарам малко лично мнение във въпроса, изглежда ми нереална хипотезата да точиш предприятие, на което си собственик 90% или да вземаш кредити, докато можеш и да го харижеш на кредиторите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Така че май при мен сблъсъка с реалността е минал доста отдавна и вече съм го позабравил пък теб още те влачи
                  За камбанарията си прав, нямам за цел да те обиждам. За другото щом е "май" явно си го пропуснал. Оптимизмът ти от историческа гледна точка (макар миналото да не те интересува) все някога ще се оправдае, което не ти пречи да бъдеш реалист в сегашно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Power Разгледай мнение
                    Намали хапчетата! Умолявам те!
                    Бягането от реалността е временно решение, но с дълготрайни последици! Ударът с реалността боли, но е ефикасно лечение.
                    Всеки съди от собствената си камбанария Очевидно аз не знам твоята, също както и ти моята. Така че май при мен сблъсъка с реалността е минал доста отдавна и вече съм го позабравил пък теб още те влачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Кое се подобрява?... Заплатите и пенсиите се увеличават?!... Несъбираемите кредити намаляват?!... Постъпленията в НАП от ДДС се увеличават?!... Броят на здравноосигурените българи се увеличава?!... Цената на горивата, газта, водата, тока пада?!... Чуждите инвестиции растат?!

Кое се подобрява???

Повтори го 10 пъти на глас и след това още 20 пъти наум...

равновесенов, ти действително не си добре!
                      За жалост, това не е черногледство, а реална картина. Държава, дето за четвърт век губи около 1/3 от населението си, не я чака нищо добро. А негативните тенденции се задълбочават, а не затихват....

Коментар

Разбирам човек да е песимист ако нещата продължавата да се влошават, но това вече не е факт. Нещата се подобряват.
                        Намали хапчетата! Умолявам те!
                        Бягането от реалността е временно решение, но с дълготрайни последици! Ударът с реалността боли, но е ефикасно лечение.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                          Равновесие, спри бе човек. Откачи се докато е време.
                          На мен ми харесва да приказвам с Мастъра, дава ми различна гледна точка. Нито аз ще го убедя за нещо, нито той мен, но това не пречи на нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Кое се подобрява?... Заплатите и пенсиите се увеличават?!... Несъбираемите кредити намаляват?!... Постъпленията в НАП от ДДС се увеличават?!... Броят на здравноосигурените българи се увеличава?!... Цената на горивата, газта, водата, тока пада?!... Чуждите инвестиции растат?!

Кое се подобрява???

Както и да е, радвай се на черногледството си, докато все още има поне малка подръжка от реалността. Сигурен съм че ще го запазиш дори и само ти да гледаш в черно

Коментар

• Равновесие, спри бе човек. Откачи се докато е време.

Коментар

Естествено че има още проблеми, но това не пречи нещата да се подобряват...

Кое се подобрява???

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Нещата се подобряват.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X