Хайде аз ще драсна няколко мисли относно събитието,което беше организирано от инвестор...........Като цяло ми хареса,лекторите бяха добре подбрани и доста добре говореха за проблемите пред,които се сблъкваме всекидневно.........Доста обширно успяха да разгърнат темата,но и да се съсредоточат върху проблемите,пред които сме изправени,а именно ниска ликвидност и нулево доверие ......... Не ми направи добро впечатление нежеланието да се говори с конкретни имена,специално в частта с доверието на компаниите ни ........ Мариян,както и един друг човек се опитаха да вкарат разговора в по-конкретни имена,като цитираха Енергони и Холдинг Пътища,но без успех ............. Това не ми хареса,незнам кога ще се направи такава среща в която найстина ще се коментират нещата каквито са с имената им ........... Иначе интерес имаше според мен достатъчно голям и дори от страна хора в управлението на публични компании ........ Визирам Стара планина с участието на г-н Велев,както и г-жа Вачева от София Комерс ........

Коментар