IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всеки с малко пипе в кратуната като види тази графика ще се сети как завършват всички хартиени експерименти от 1 век насам...

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Dow Jones на най-високо ниво от декември 2007 г.
      Аз цените ги измервам в злато. Така картинката изглежда доста по-различна и... по-достоверна!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Dow Jones на най-високо ниво от декември 2007 г.

http://www.investor.bg/sasht/337/a/d...2007-g,133784/

E ....наща борсичка кат не става ....ще печелим навън..........или както бяха казали .....Като няма хляб,ще ядем пасти...

П.С......а някои съфорумци очакваха от февруари спад на световните индекси.....Да ,ама не....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          По-важното е, че отчетите вече са налични .
          Браво, Шеми, това е най-важното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            По-важното е, че отчетите вече са налични .
            Но всъщност важно ли е това?
            Не е препоръка.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• По-важното е, че отчетите вече са налични .

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Снощи до 24:00 часа г-н Такев е стоял да качва отчети на сайта на БФБ - или е леля Пена чистачката?
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Снощи до 24:00 часа г-н Такев е стоял да качва отчети на сайта на БФБ - или е леля Пена чистачката?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Например аз.
                  Ми по-голяма е ПК, верно, ма май няма база за сравнение друга.

Геко, освен за мажоритаря с Б внимавай и с артиите с П/Б <0.1. Такива повече стават за ВЦ-то май.
                  Ако греша - дай ми някой светъл пример от световните борси да ме опровергаеш.
                  Ако някой успее да ме убеди по какъвто и да е начин, че ХИКА заслужа пазарна капитализация 2 по тази на Синергон му давам 1000 лв. награда

А за П/Б всичко зависи и от това кави задължения има дружеството - дали са управляеми и дали има риск от фалит. Ако един риск мениджър направи анализ от риск за фалит, Синергона ще е от дружествата на БФБ с най нисък риск, други дружества до него ще са примерно Топливо, ГАЗ и други подобни.
                  There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Геко, тези въпроси за нормалност може да си задаваш за Синергон и за ХИМ....
                    Като те изхвърли маркета друго ще говориш....
                    Сега си остани при щастливите кокошки на ТИМ и си живей живота....
                    Даже днес продадох 139 акции от закъсалото предприятие Оловото с печалба от стотачка а при теб как е ,как е при нормалните .... от 62 на 63 и от 1,25 на 1,26 ли е положението.. или обратното ...

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                      Е кой нормален би купил Хика с пазарна капитализация по-голяма от Синергон примерно, да не давам и други примери
                      Например аз.
                      Ми по-голяма е ПК, верно, ма май няма база за сравнение друга.

Геко, освен за мажоритаря с Б внимавай и с артиите с П/Б <0.1. Такива повече стават за ВЦ-то май.
                      Ако греша - дай ми някой светъл пример от световните борси да ме опровергаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        ДАУ ОТНОВО АТАКУВА ....Ние си кротаме на 300...Ама като няма хляб,ще ядем пасти....Монти,да скъсявам ли чуждите индекси

...днеска пак нат'варих каручката с кинти(напук на твоите прогнози за спад на световните индекси....

Между другото днес поразгледах графиката на Апъл....Много интереснаИ как реши преди няколко месеца ,че е балон .....Ама както и да е....

Хайде успех....и внимавай с ХИКАта...такова търсене има там,че чак му се вижда края)....дори и 10 оферти няма купува
                        Е кой нормален би купил Хика с пазарна капитализация по-голяма от Синергон примерно, да не давам и други примери
                        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• ДАУ ОТНОВО АТАКУВА ....Ние си кротаме на 300...Ама като няма хляб,ще ядем пасти....Монти,да скъсявам ли чуждите индекси

...днеска пак нат'варих каручката с кинти(напук на твоите прогнози за спад на световните индекси....

Между другото днес поразгледах графиката на Апъл....Много интереснаИ как реши преди няколко месеца ,че е балон .....Ама както и да е....

Хайде успех....и внимавай с ХИКАта...такова търсене има там,че чак му се вижда края)....дори и 10 оферти няма купува

Коментар

• Няма такава тъга... а румънците правят флаг на 6 месечна за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              Днес ще успеем ли да се задържим над 300?
                              10 акции на Софарма на горно ценово и качват индекса с процент....
                              П.П. Но лошото е дали има изкупувания заради празниците от фондовете.....индивидуалните си ги изтеглиха...

Коментар

• пич, дивидентите се взимат предвид при изчисляване на индекса
                                не се безпокой

Коментар

Working...
                                X