IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човек трябва да се възползва от ниските цени на акциите!!!

т.ч. нека да падат . Ние ще купуваме .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Някой гледал ли е скоро филма 300-та,напоследък е много актуален

Коментар

• Първоначално изпратено от assfucker_1 Разгледай мнение
        e ще потеглите нагоре като се занулите тогава само
        Пич, май голям кеф ти прави да воайорстваш туканка.
        Ама и подходящ ник си си избрал, отива ти, пу да не ти е уроки

Коментар

• e ще потеглите нагоре като се занулите тогава само

Коментар

• Стига се кахърете бе, какво чудо големо е станало ? Борсата не е за нерваци
            Засега е само "пукната" леко подкрепата на Софикс на 300.
            Ма дори и да се пробие и се харзулнеме - че кво пък толкоз.
            Тамън ще стане по-интересно.
            А и ще купуваме евтинджос. Днеска лошо ли ми дойде като ми се изпълни 80% от стопа на 2.48 на Фармата Докарах си ги до 2.60 средно вече.
            Ако адалдисаме съм си небелязал 1-2 акции за ликвидация та да подкрепя останалите. Се някой ден ша да потеглим здраво нагоре, нема начин

Коментар

• 327 418 BGN

е оборота за днес - смешна работа

не случайно колкото повече пада оборота, толкова повече и хората изчезват
              именно затова, че няма дъно
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                като почнем от по прости пазари като пазара на яйцата в БГ - правителтвото подкрепи, и стигнем по европейските и американски, където виждаме постоянно подкрепа, особено когато трябва

В БГ никой не подкрепи, това което правят някои ПФ по определени позиции е смешно и ще им излезе скъпо впоследствие, говорим за решителна подкрепа и от всички
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Пазар без подкрепа и без дъно, не е пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Защо така мислиш ,че е временен пробив ...
                    Знаеш ли че при ХИМ ,ССВ , ЗХБГ няма съпротива минус 30 % ....
                    Знаеш ли че при Софарма днес не се появи изкупуването и поръчките отидоха на 2,4 . Знаеш ли че при Енемона отидоха на 3 без мното зор...
                    знаеш ли че като го няма купувача в Еларга и акцията се връща стремглаво....към 1,3...Знаеш ли Монбат подпира на 5,2 но нещо не се справя. Знаеш ли че ЕУБГ го подпират вече на 1,06 и увисва.. ....
                    Та лоша работа.
                    За съжаление Монти си прав
                    Такава е тенденцията и набраната енерция - докато нещата не се обърнат

Засега, в тази ликвидна криза в страната, не виждам как
                    Пазар без подкрепа и без дъно, не е пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                      Не ми изкривявай въпроса, за друго питах.
                      Както е казал един велик наш спортист, само че на други залагания, не на БФБ, фразата беше: "Който играе печели, който не играе не печели."
                      В смисъл, че ако не играеш, то няма и как да спечелиш.

Лошото е, че днес пробихме 300, това май е първото затваряне под 300 от няколко години насам. Дано да е само временен пробив.
                      Защо така мислиш ,че е временен пробив ...
                      Знаеш ли че при ХИМ ,ССВ , ЗХБГ няма съпротива минус 30 % ....
                      Знаеш ли че при Софарма днес не се появи изкупуването и поръчките отидоха на 2,4 . Знаеш ли че при Енемона отидоха на 3 без мното зор...
                      знаеш ли че като го няма купувача в Еларга и акцията се връща стремглаво....към 1,3...Знаеш ли Монбат подпира на 5,2 но нещо не се справя. Знаеш ли че ЕУБГ го подпират вече на 1,06 и увисва.. ....
                      Та лоша работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                        Както е казал един велик наш спортист, само че на други залагания, не на БФБ, фразата беше: "Който играе печели, който не играе не печели."

Лошото е, че днес пробихме 300, това май е първото затваряне под 300 от няколко години насам. Дано да е само временен пробив.
                        Просто се пошегувах, а иначе за под 300те - според мен това е просто число и тъй като не може да се търгува Софикс сам по себе си, очаквам да няма някаква промяна на статуквото.

Коментар

• Влак-стрела!

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          само да не е влак
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            На мен от 1 г. някъде не ми "тръгва" търговията.
                            С котировки, без котировки все едно и също!

Коментар

• Shemata - летят ли индексите

Кажи нещо баламурнико

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Затваряме под 300.Крепящите индекса с по 2 акции ги няма днес.
                                Скоро и тези с по 20 000 ще ги отняма

Коментар

Working...
                                X