If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
императора ти го е казал дивиденти. нещо като дава добър дивидент добро е. като не дава - мъртво тегло в портфейла.
Императора е твърде политически настроен, а не това е темата тук. Така и не получавам конкретни отговори от никой - ще разпродавате ли сега или ще си държите акциите /ако имате такива/ и ще се забавите с ордери купува?
Чета тук доста песимистични мнения напоследък за нивата на БФБ през лятото. Искам да попитам /без да се заяждам/ хората, които прогнозират това дали вече продават и мислят ли да го правят в близко бъдеще или просто биха изчаквали с покупките до есента например или до тогава, докато сметнат за добре?
императора ти го е казал дивиденти. нещо като дава добър дивидент добро е. като не дава - мъртво тегло в портфейла.
Какво сте се скапали бре. Мача е свирен и който се е увътрил да залага на следващия На БФБ за бързи печалби забравете, но затова пък са сигурни
Максимум до година ще стартира ново балонче. Мен ме тормози не толкова кога ще стане а колко ще продължи
Да - подир година ще се види краят може би на катастрофическото... когато се появи надеждица за биене на шутът в анусът на Компирът. Ама чак балон... ного време ще мине.
Не че ми тряба ново балон. Ного пъти, особено Шеста, Седма година, носталгически си спомнях как, преди отдавна, имаше акции, дето струваха 16-18 кинта и даваха дивидент по десет кинта.... искам пак тъй.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Чета тук доста песимистични мнения напоследък за нивата на БФБ през лятото. Искам да попитам /без да се заяждам/ хората, които прогнозират това дали вече продават и мислят ли да го правят в близко бъдеще или просто биха изчаквали с покупките до есента например или до тогава, докато сметнат за добре?
И аз мисля - лятото - ужасяващо. Катастрофическият срив е нарисуван... така както бе нарисувана катастрофата в държавата ни, още когато 3 000 000 уфтсе дадоха власт на лицето с криминалното минало, манията за величие и тимберицата като компир. От ранната есен окопавам и минавам само на дългосрочно дивидентаджийство, защото ще се върнат съотношенията от началото на векът. Животното, живеещо в телевизорът ни върна 10-13 години назад.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
А прибирам се от работа и гледам.....а!!! Пак гледам пак а!!!!!!
Ей ПФ-тата чакайте ме - утре пускам превода към посредника, да не вдигнете борсата докато ми дойде по сметката!!!
Хахах...палячото Forex "master" в тази тема ли дойде???
ей...навсякъде се изложи...сега и тук дойде
Коя прогноза ти се е изпълнила? :
1) Когато купувах Еврохолод на 84-86 стотинки, ти ми говореше как ще си изгубя парите и ще стане 50 стотинки . Съответно Еврохолд стана 1,40 лв
2) Миналата година Март-Април като скъсявах среброто на нива 37-47 $ ...Forex 'master' в края на Април си "изтегли прословутия депозит" и се похвали, че го инвестира в сребро на 47 $ за унция, и чакаше да стане 70-100-150 $. Уви. Среброто стана 26-27 $ ...оказа се, че Forex 'master'-a купи на върха и си издуха депозита
3) Последните месеци беше много активен в темата "Златото балон или не?". Въпреки, че му обяснявах, че Златото е балон и е на пукане... Forex 'master'-a си показа твърдоглавието - изтегли кредит и купи Злато на нива 1700 до 1570 $ . Уви Балона се спука и сега Forex 'master'-a ще изплаща няколко години кредит, който издуха купувайки Злато по върховете.
..., че исках да кажа... Forex 'master', това всичко е благодарение на "точните" ти прогнози . Твоите прогнози до сега винаги се сбъдват, но точно на 180 градуса от това, което си мечтаеш и ти се иска.
Следователно щом се прехвърли в тази тема...това е знак, че скоро акциите ще почнат да растат .
А прибирам се от работа и гледам.....а!!! Пак гледам пак а!!!!!!
Ей ПФ-тата чакайте ме - утре пускам превода към посредника, да не вдигнете борсата докато ми дойде по сметката!!!
Не се ли предоверяваш на тия Алиансци, по мои наблюдения не са дивидентно настроени, а договорно, казано
Ами да не чуе някой враг но Емка ,ХИКА и Алкомет са от един дол дренки а не са рухнали кой знае с колко през изминалите шест месеца . Няма наистина такива обирания с по 20 % за да напълнят душата на спекулантите но ...
Коментар