IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Morgan Stanley: Спукването на балона при суровините няма да е катастрофа
    Какво общо има това със златото? Златото е пари, а не суровина! Цената на истинските пари по време на криза винаги расте!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Уффф... Кое да ме разстройва? Аз съм егоист. Колкото повече хора мислят като теб толкова по-добре ще е за мен!
      Ако беше казал нещо смислено, щеше да ме объркаш А това че "Мен също ме радват мислещите като теб и още повече че не си единствен." е стандартния-трол подход-клишенцето за измъкване от "небраното лозе" в което, понякога се оказва, че сте попаднали ""
      Morgan Stanley: Спукването на балона при суровините няма да е катастрофа
      http://www.investor.bg/analizi/91/a/...strofa,135537/
      Last edited by mechka 429; 06.06.2012, 12:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
        Без значение, дали те разстройва или не
        Уффф... Кое да ме разстройва? Аз съм егоист. Колкото повече хора мислят като теб толкова по-добре ще е за мен!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Сигурно защото не си гледал графиката на новонапечатаните долари. Но се надявам това да не разстрои хартиените фенове.
          Може и те да са балон, ако имаш такава графика, дай да я видим. Каквато и да е тя обаче, чарта си е нейн, както й чарта на голда си е негов. Ако някаква графика прилича изглежда или копира тази на балон, значи ... си е балон. Без значение, дали те разстройва или не

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
            Според мен графиката си е като на обикновен класически балон
            Сигурно защото не си гледал графиката на новонапечатаните долари. Но се надявам това да не разстрои хартиените фенове.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              ...
              Според мен графиката си е като на обикновен класически балон, надявам се, това ни най-малко да не разстройва голд-феновете

Коментар

• А сега ДА!

Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                За сега НЕ
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Общо сделки 43. Общо изтъргувани акции 111 907, на средна цена 1.772. Обща сума на сключените сделки 198 339.80. ( от тях 158 хил. в една позиция)

Не щем ний слава, не щем ний пари, а БФБ да работи до ранни зори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Днес на Зелено ли сме???
                    За сега НЕ

Коментар

• Днес на Зелено ли сме???
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        Както кажеш и на 760 мога и на 360 и на 260 и на 160
                        Ти да не почна в градуси да се измерваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Ммм даааа виждам на 760.
                          Както кажеш и на 760 мога и на 360 и на 260 и на 160
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Аз съм дрът Деси ама все още мога да изкося и твоята трева
                            Ммм даааа виждам на 760.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Ако, не си бяхме изкосили тревата, щях да те викна да го направиш.
                              Аз съм дрът Деси ама все още мога да изкося и твоята трева
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

ПО -здрав за Оптимистите
                                http://vbox7.com/play:6036f1ddbc
                                Ако, не си бяхме изкосили тревата, щях да те викна да го направиш.

Коментар

Working...
                                X