Morgan Stanley: Спукването на балона при суровините няма да е катастрофа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеУффф... Кое да ме разстройва? Аз съм егоист. Колкото повече хора мислят като теб толкова по-добре ще е за мен!А това че "Мен също ме радват мислещите като теб и още повече че не си единствен." е стандартния-трол подход-клишенцето за измъкване от "небраното лозе" в което, понякога се оказва, че сте попаднали "
"
Morgan Stanley: Спукването на балона при суровините няма да е катастрофаLast edited by mechka 429; 06.06.2012, 12:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеБез значение, дали те разстройва или неСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно защото не си гледал графиката на новонапечатаните долари. Но се надявам това да не разстрои хартиените фенове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеСпоред мен графиката си е като на обикновен класически балонСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеКакто кажеш и на 760 мога и на 360 и на 260 и на 160
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМмм даааа виждам на 760.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеАз съм дрът Деси ама все още мога да изкося и твоята трева
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАко, не си бяхме изкосили тревата, щях да те викна да го направиш.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
Коментар
Коментар