Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеГосподин премиерът казва, че целта на пенсионната реформа (доколкото знам вкл. в частта си с прехвърляне на партиди от ПФ към НОИ) имала за цел постигнаето на по-добра доходност. Може ли някой да ми обясни как НОИ ще постигне по-добра доходност от който и да е ПФ? Защото се сещам само за един вариант, от който се опасявах, че и той не е сигурен.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Господин премиерът казва, че целта на пенсионната реформа (доколкото знам вкл. в частта си с прехвърляне на партиди от ПФ към НОИ) имала за цел постигнаето на по-добра доходност. Може ли някой да ми обясни как НОИ ще постигне по-добра доходност от който и да е ПФ? Защото се сещам само за един вариант, от който се опасявах, но и той не е сигурен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЩе бием ли мечетата по д..тата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТова си е твой проблем.То затова и на теб само ръстове ти се привиждат.
Н Ако още си на маса, наздраве и от мене
Last edited by chronos; 20.01.2015, 09:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз никога не съм те слушал и ми е много добре. Дори не те взимам на сериозно, ама ти това го знаеш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНапротив тия дето ме послушаха си запазиха парите и са още на борсата,но тия дето не ме послушаха и гризнаха дървото сега най-много бълнуват за изригване,избухване,ръст и какво ли още не.Както се казва: "Гладна кокошка просо сънува".
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТези които евентуално можеше да му се хванат, от няколко години вече нямат акаунти, така че само си губи времето да пише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеВярно ли, Велики Вожде????Нали чакаш Хима на 1.3-1.4 и Софка на 400, какво си се разбързал тогава???
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениекак е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/centralna-i-i...-do-08-187585/
Aйде още едни некадърни дураци дето не виждат как брутално избухваме и под 2.5 ръст да паднем е абсурд...
Коментар
-
http://www.investor.bg/centralna-i-i...-do-08-187585/
Aйде още едни некадърни дураци дето не виждат как брутално избухваме и под 2.5 ръст да паднем е абсурд...
Коментар
Коментар