IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Господин премиерът казва, че целта на пенсионната реформа (доколкото знам вкл. в частта си с прехвърляне на партиди от ПФ към НОИ) имала за цел постигнаето на по-добра доходност. Може ли някой да ми обясни как НОИ ще постигне по-добра доходност от който и да е ПФ? Защото се сещам само за един вариант, от който се опасявах, но и той не е сигурен.
    Само той си знае !

Но едва ли ще ни каже

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Господин премиерът казва, че целта на пенсионната реформа (доколкото знам вкл. в частта си с прехвърляне на партиди от ПФ към НОИ) имала за цел постигнаето на по-добра доходност. Може ли някой да ми обясни как НОИ ще постигне по-добра доходност от който и да е ПФ? Защото се сещам само за един вариант, от който се опасявах, че и той не е сигурен.
      Не се прави на разбирач, ами се обади да го питаш
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Господин премиерът казва, че целта на пенсионната реформа (доколкото знам вкл. в частта си с прехвърляне на партиди от ПФ към НОИ) имала за цел постигнаето на по-добра доходност. Може ли някой да ми обясни как НОИ ще постигне по-добра доходност от който и да е ПФ? Защото се сещам само за един вариант, от който се опасявах, но и той не е сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Ще бием ли мечетата по д..тата
          Където господ удря е грехота да повтаряш .

Коментар

• Ще бием ли мечетата по д..тата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Това си е твой проблем.То затова и на теб само ръстове ти се привиждат .
              Ти не спиш ли бе човек Н Ако още си на маса, наздраве и от мене
              Last edited by chronos; 20.01.2015, 09:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Аз никога не съм те слушал и ми е много добре. Дори не те взимам на сериозно, ама ти това го знаеш.
                Това си е твой проблем.То затова и на теб само ръстове ти се привиждат .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Напротив тия дето ме послушаха си запазиха парите и са още на борсата,но тия дето не ме послушаха и гризнаха дървото сега най-много бълнуват за изригване,избухване,ръст и какво ли още не.Както се казва: "Гладна кокошка просо сънува".
                  Аз никога не съм те слушал и ми е много добре. Дори не те взимам на сериозно, ама ти това го знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                    Тези които евентуално можеше да му се хванат, от няколко години вече нямат акаунти, така че само си губи времето да пише.
                    Напротив тия дето ме послушаха си запазиха парите и са още на борсата,но тия дето не ме послушаха и гризнаха дървото сега най-много бълнуват за изригване,избухване,ръст и какво ли още не.Както се казва: "Гладна кокошка просо сънува".

Коментар

• Дали ще се повлияем от пускането на печатницата в четвъртък - чуват се слухове за над 2 трилиона евро...

Коментар

• Определено нагоре не върви, докато надолу оборота е доста по-силен

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                          Вярно ли, Велики Вожде???? Нали чакаш Хима на 1.3-1.4 и Софка на 400, какво си се разбързал тогава???
                          Аби писах вече че докато си махна офертите по надолу и ми изсипаха.Няма страшно ще понадигните цените за да ви ги подам тия артии а аз пак ще си чакам 400 .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            как е?
                            Само го допираме без да го вкарваме,абе няма профисионализъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              http://www.investor.bg/centralna-i-i...-do-08-187585/

Aйде още едни некадърни дураци дето не виждат как брутално избухваме и под 2.5 ръст да паднем е абсурд...
                              Пълни идиоти са .

Коментар

• http://www.investor.bg/centralna-i-i...-do-08-187585/

Aйде още едни некадърни дураци дето не виждат как брутално избухваме и под 2.5 ръст да паднем е абсурд...

Коментар

Working...
                                X