Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАло тролите!!!
Надявам се че осъзнавате, че сегашното БЕЗУМИЕ на БФБ фундаментално е променило играта!
НЕ Е ВЪПРОС НА ЦЕНА!!! Цените отдавна са в сферата на подценяването с много ПЪТИ (не проценти)!!!!
ВЪПРОС НА СМИСЪЛ е покупката (и/или инвестиционен хоризонт) - щото е напълно възможно настоящата капитулация на БФБ да стане перманентна - с или без одобренитео на отговорните фактори!!!
Просто БФБ би била пореден жалон на УНИЩОЖЕНИЕТО БеГетовско!
Чст от този порочен кръг, който ни държи най-бедни в цяла Европа.... а за съжаление обеднявабето на обществото е необратимо към момента!
Замислете се, ако имате потенциал де!!! Щото някои субекти очевидно нямат!!!!
Успех на всички!!!! И помнете, че индивидуалното спасение не е решение - щото рано или късно средата те смазва!
РЕШЕНИЕТО Е В ПОДОБРЯВАНЕТО НА ОБЩОТО БЛАГО!!! А насетне, по-способните индивиди ще получат повече, разбира се! Но е необходима основа, на която да стоят - тази основа е общото благо!
Ти си избрал да сравняваш оценките на БФБ с оценките на БФБ от преди пет години. За мен това е силно ирационално сравнение. Не виждам никакъв смисъл да се сравняват два несравними периода, още повече като са отдалечени на 5 години.
Но това ти сравнение те навежда на мисълта че на БФБ нещо в момента не е както трябва, че хората действат ирационално. А според мен подобно виждане идва не от действителното състояние на оценките на компании, а от ирационално подбраната база за сравнение. Според мен компаниите в моменат са си добре оценени за настоящите условия. Има някой изключения но там разликата да е максимум +-30%.И изобщо не може да се говори за подценяване в пъти.
Коментар
-
Приятели, не зная какво е решението!
За съжаление случилото се в България през последните 22-23 години тотално маргинализира масовия българин!
А оскотялия човек е злобен човек - той не е способен на креативизъм!
Наистина не знам какво е решението...
лошото е, че и "залозите" са изцяло срещу нас - аз не виждам опция за подобрение на живота на хората в следващите години!!! С или без световна криза!!! Просто икономическият ни елит (ии държавен такъв) е изключително слаб, а ресурсите на обществото наистина са нищожни - младите са избягали, подрастващите не стават и "1 пирон да забият", законовата рамка и бизнес практиките са тотално компроментирани.... Може би поколения са необходими за да се подмени нагласата на хората.... и то ако има желание за промяна...
А относно БФБ - Софикс и 100 да го докаросат - няма гаранция че който влезе тогава ще направи пари!!! Вече не е въпрос на котировки!!
Коментар
-
Надявам се че осъзнавате, че сегашното БЕЗУМИЕ на БФБ фундаментално е променило играта!
НЕ Е ВЪПРОС НА ЦЕНА!!! Цените отдавна са в сферата на подценяването с много ПЪТИ (не проценти)!!!!
ВЪПРОС НА СМИСЪЛ е покупката (и/или инвестиционен хоризонт) - щото е напълно възможно настоящата капитулация на БФБ да стане перманентна - с или без одобренитео на отговорните фактори!!!
Чст от този порочен кръг, който ни държи най-бедни в цяла Европа.... а за съжаление обеднявабето на обществото е необратимо към момента!
Успех на всички!!!! И помнете, че индивидуалното спасение не е решение - щото рано или късно средата те смазва!
РЕШЕНИЕТО Е В ПОДОБРЯВАНЕТО НА ОБЩОТО БЛАГО!!! А насетне, по-способните индивиди ще получат повече, разбира се! Но е необходима основа, на която да стоят - тази основа е общото благо!
пс. Сори за повторението, току що видях, че сме писали едно и също с "наивник" по едно и също време
Коментар
-
Коментар
-
Ало тролите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение+1
колегата kefal е много прав! Какво ни засяга Германия??? Тук говорим за БФБ...ако говорим за DAX, то тогава ще коментираме Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЖека, повечето хора не киснем постоянно във форума и да следим къв линк ще се пусне та да го клъвнем. Аз първо си прочитам новините на Инвестора, после преглеждам форума и линкове като твоите са ми като спам.
Както си решиш, просто ти направих бележка за колегиалност. Като не ми допада просто ще ги подминавам, ако пък много ме дразнят има си и игнор функция...
Успехи!
Коментар
-
+1
колегата kefal е много прав! Какво ни засяга Германия??? Тук говорим за БФБ...ако говорим за DAX, то тогава ще коментираме Германия.
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеКакво ни интересува че германците навизали в рецесия?
Нека да не гледаме германците, а нас си и как растем тази година. Ето, приходите в бюджета са на много високи нива, имаме пак бюджетен излишък, значи ние сме стабилни и се оправяме.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеКакво ни интересува че германците навизали в рецесия?
Нека да не гледаме германците, а нас си и как растем тази година. Ето, приходите в бюджета са на много високи нива, имаме пак бюджетен излишък, значи ние сме стабилни и се оправяме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова защото Германия навлиза в рецесия ли
Нека да не гледаме германците, а нас си и как растем тази година. Ето, приходите в бюджета са на много високи нива, имаме пак бюджетен излишък, значи ние сме стабилни и се оправяме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВреме е за мощен Оптимизъм на БФБ!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНе си прав, Батя.
В повечето случаи най-малкото ВСЕ още ги няма в Инвестора.
P.S.: За да не съм голословен - линка, даден от мен е от 13.30 статията, в Инвестора - в 15.07 ч.
Както си решиш, просто ти направих бележка за колегиалност. Като не ми допада просто ще ги подминавам, ако пък много ме дразнят има си и игнор функция...
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВремето на депозитите също бързо изтича... Започвам сериозно да се замислям дали да не купя злато и сребро още на сегашната цена и да не се лакомя за по-тънки нива...
Коментар
Коментар