IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Наистина не знам какво е решението...
    лошото е, че и "залозите" са изцяло срещу нас - аз не виждам опция за подобрение на живота на хората в следващите години!!!
    При подобно виждане за нещата, то ти би трябвало да продаваш, не да купуваш. поне ако действаш спрямо нагласите си.

Коментар

Ало тролите!!!

Надявам се че осъзнавате, че сегашното БЕЗУМИЕ на БФБ фундаментално е променило играта!

НЕ Е ВЪПРОС НА ЦЕНА!!! Цените отдавна са в сферата на подценяването с много ПЪТИ (не проценти)!!!!

ВЪПРОС НА СМИСЪЛ е покупката (и/или инвестиционен хоризонт) - щото е напълно възможно настоящата капитулация на БФБ да стане перманентна - с или без одобренитео на отговорните фактори!!!
      Просто БФБ би била пореден жалон на УНИЩОЖЕНИЕТО БеГетовско!
      Чст от този порочен кръг, който ни държи най-бедни в цяла Европа.... а за съжаление обеднявабето на обществото е необратимо към момента!

Замислете се, ако имате потенциал де!!! Щото някои субекти очевидно нямат!!!!

Успех на всички!!!! И помнете, че индивидуалното спасение не е решение - щото рано или късно средата те смазва!
      РЕШЕНИЕТО Е В ПОДОБРЯВАНЕТО НА ОБЩОТО БЛАГО!!! А насетне, по-способните индивиди ще получат повече, разбира се! Но е необходима основа, на която да стоят - тази основа е общото благо!
      В момента коефициентите на търговия н акомпаниите на БФБ не се различават съществено от същите на развити европейски пазари. Така че ние не сме никакво изключение, а сме си част от правилото.

Ти си избрал да сравняваш оценките на БФБ с оценките на БФБ от преди пет години. За мен това е силно ирационално сравнение. Не виждам никакъв смисъл да се сравняват два несравними периода, още повече като са отдалечени на 5 години.

Но това ти сравнение те навежда на мисълта че на БФБ нещо в момента не е както трябва, че хората действат ирационално. А според мен подобно виждане идва не от действителното състояние на оценките на компании, а от ирационално подбраната база за сравнение. Според мен компаниите в моменат са си добре оценени за настоящите условия. Има някой изключения но там разликата да е максимум +-30%.И изобщо не може да се говори за подценяване в пъти.

Коментар

• Приятели, не зная какво е решението!

За съжаление случилото се в България през последните 22-23 години тотално маргинализира масовия българин!

А оскотялия човек е злобен човек - той не е способен на креативизъм!

Наистина не знам какво е решението...
        лошото е, че и "залозите" са изцяло срещу нас - аз не виждам опция за подобрение на живота на хората в следващите години!!! С или без световна криза!!! Просто икономическият ни елит (ии държавен такъв) е изключително слаб, а ресурсите на обществото наистина са нищожни - младите са избягали, подрастващите не стават и "1 пирон да забият", законовата рамка и бизнес практиките са тотално компроментирани.... Може би поколения са необходими за да се подмени нагласата на хората.... и то ако има желание за промяна...

А относно БФБ - Софикс и 100 да го докаросат - няма гаранция че който влезе тогава ще направи пари!!! Вече не е въпрос на котировки!!

Коментар

Ало тролите!!!

Надявам се че осъзнавате, че сегашното БЕЗУМИЕ на БФБ фундаментално е променило играта!

НЕ Е ВЪПРОС НА ЦЕНА!!! Цените отдавна са в сферата на подценяването с много ПЪТИ (не проценти)!!!!

ВЪПРОС НА СМИСЪЛ е покупката (и/или инвестиционен хоризонт) - щото е напълно възможно настоящата капитулация на БФБ да стане перманентна - с или без одобренитео на отговорните фактори!!!
          Чст от този порочен кръг, който ни държи най-бедни в цяла Европа.... а за съжаление обеднявабето на обществото е необратимо към момента!

Успех на всички!!!! И помнете, че индивидуалното спасение не е решение - щото рано или късно средата те смазва!
          РЕШЕНИЕТО Е В ПОДОБРЯВАНЕТО НА ОБЩОТО БЛАГО!!! А насетне, по-способните индивиди ще получат повече, разбира се! Но е необходима основа, на която да стоят - тази основа е общото благо!
          Явно си мислил по въпроса. Но какъв е изхода. Какво можем да направим. Да ходим на друга борса ли. Не ми се ходи другаде на мен. Е, ако видя че повече е невъзможно, най-много да си изтегля кинтите и ... на депозит... като не особено успелия форекс-масътр, може да растат с много малко, но поне няма да падат
          пс. Сори за повторението, току що видях, че сме писали едно и също с "наивник" по едно и също време

Коментар

Ало тролите!!!

Кажи какъв е изходът? Да се мятаме да купуваме ли?

Коментар

• Ало тролите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                +1

колегата kefal е много прав! Какво ни засяга Германия??? Тук говорим за БФБ...ако говорим за DAX, то тогава ще коментираме Германия.
                Както вече казах всеки сам си преценява кое е важно и кое не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Жека, повечето хора не киснем постоянно във форума и да следим къв линк ще се пусне та да го клъвнем. Аз първо си прочитам новините на Инвестора, после преглеждам форума и линкове като твоите са ми като спам.
                  Както си решиш, просто ти направих бележка за колегиалност. Като не ми допада просто ще ги подминавам, ако пък много ме дразнят има си и игнор функция...
                  Успехи!
                  +1

Коментар

• +1

колегата kefal е много прав! Какво ни засяга Германия??? Тук говорим за БФБ...ако говорим за DAX, то тогава ще коментираме Германия.

Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                    Какво ни интересува че германците навизали в рецесия?
                    Нека да не гледаме германците, а нас си и как растем тази година. Ето, приходите в бюджета са на много високи нива, имаме пак бюджетен излишък, значи ние сме стабилни и се оправяме.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                      Нека да не гледаме германците, а нас си и как растем тази година. Ето, приходите в бюджета са на много високи нива, имаме пак бюджетен излишък, значи ние сме стабилни и се оправяме.
                      Хахахахаха. Ами не ги гледай като смяташ, че не е важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Това защото Германия навлиза в рецесия ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Време е за мощен Оптимизъм на БФБ!!
                          Това защото Германия навлиза в рецесия ли

Коментар

• Време е за мощен Оптимизъм на БФБ!!
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Не си прав, Батя.
                              В повечето случаи най-малкото ВСЕ още ги няма в Инвестора.

P.S.: За да не съм голословен - линка, даден от мен е от 13.30 статията, в Инвестора - в 15.07 ч.
                              Жека, повечето хора не киснем постоянно във форума и да следим къв линк ще се пусне та да го клъвнем. Аз първо си прочитам новините на Инвестора, после преглеждам форума и линкове като твоите са ми като спам.
                              Както си решиш, просто ти направих бележка за колегиалност. Като не ми допада просто ще ги подминавам, ако пък много ме дразнят има си и игнор функция...
                              Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Времето на депозитите също бързо изтича... Започвам сериозно да се замислям дали да не купя злато и сребро още на сегашната цена и да не се лакомя за по-тънки нива...
                                Eдно мъдро решение което ще те доведе до заветната цел, пълно унищожение на цялото порочно финансово богатство, но за сметка на това притежание достатъчно истински пари

Коментар

Working...
                                X