If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За борсата.....
Гледах референдум вчера по първа......
47% от българските граждани избират да са осигурени в НОИ.....
Мисля по възрастови групи до 25г.- 30 % ,от 25до 60-41% и от 60 нагоре над 67%....
Лошото е че вече в прав текс се казва че ПФ работят със свързани лица и има гнили ябълки и се иска да се кажат кой са.....
За борсата.....
Мисля по възрастови групи до 25г.- 30 % ,от 25до 60-41% и от 60 нагоре над 67%....
Лошото е че вече в прав текс се казва че ПФ работят със свързани лица и има гнили ябълки и се иска да се кажат кой са.....
Защо е лошо, Монти? Според мен изясняването с гнилите ябълки само може да е за доброто на бъдещите пенсионери, следователно е добро решение като цяло. Както казваше генерала - целта на реформата е подобрение на пенсиите, в случая - изясняването върши работа.
Освен това хората ще са по-спокойни, когато е ясно кой ПФ става и кой не става, т.е. ако има проверки с ясни резултати, ще има нарастване на доверието и нарастване на % осигуряващи към фондовете.
Мисля, че много по- на сметка излиза за започващи работа младежи да се осигурят във фонд. A за тези 30% от тях гласували за нои, може със съжаление да се каже, че с огромен % (може би клонящ към 90-100) са закръглени нули по математика. Е разбира се не може всеки да се разбира с математиката, хората може да настроени повече към изкуството
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За борсата.....
За борсата.....
За борсата.....
Рискът Гърция да излезе от еврозоната през следващите 2 г. възлиза на 16%, се казва в доклад на Oxford Economics.
Компанията е разиграла 18 сценария за перспективите на Гърция през следващите месеци, включително преговори с Тройката за ново споразумение, договаряне с кредиторите за облекчаване на бремето на дълга, както и избори още веднъж.
"Според най-вероятното развитие на събитията коалицията, доминирана от СИРИЗА, ще стигне до споразумение за нова програма, която също няма да бъде продуктивна и това ще доведе до нови извънредни избори, в които ще спечели Нова демокрация, а това ще позволи да се избегне излизането на Гърция от еврозоната. Смятаме, че вероятността събитията да се развият в тази последователност е около 16%".
На базата на тези прогнози компанията смята, че справедливата стойност на гръцките облигации със срок на погасяване 2032 година възлиза на €52 или с 6% под цената към този момент...
още над 3 000 селянина ще дойдат в пловдив .................. извода е, че трябва да се купуват панелки където да се наблъскат бачкаторите с домочадието им
Коментар