Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа мен е пазар на собственост върху активи.
Инвестиция е нещо върху което имаш контрол. Покупката на акцийки на бфб-то не е инвестиция, защото ти нямаш абсолютно никакъв контрол върху дружеството чийто хартии притежаваш... Това не е инвестиция, това си е чиста ама чиста лотария и то лотария която се разиграва с белязани чипове!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобри признаци дава БФБ-то последно време. Вече месец пълзи лека-полека нагоре. Бидовете се засилват, предлагането оредява, някой позиции вече направиха по 20-тина %... и това в отпускарския сезон.
Понапълних си добре портфейла, кеша пак е под санитарния минимум... да видим дали съм нацелил тайминга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТака е на фондовите пазари. Първите обират каймака, а последните го духат.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИсторията се повтаря постоянно и паметта на пазарите е доста краткаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно... Време за зарибяване на местата, където ще се хвърля мрежата като се приберат рибарите от отпуски.
Историята се повтаря постоянно и паметта на пазарите е доста кратка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобри признаци дава БФБ-то последно време. Вече месец пълзи лека-полека нагоре. Бидовете се засилват, предлагането оредява, някой позиции вече направиха по 20-тина %... и това в отпускарския сезон.
Понапълних си добре портфейла, кеша пак е под санитарния минимум... да видим дали съм нацелил тайминга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение... и това в отпускарския сезон.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Добри признаци дава БФБ-то последно време. Вече месец пълзи лека-полека нагоре. Бидовете се засилват, предлагането оредява, някой позиции вече направиха по 20-тина %... и това в отпускарския сезон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХа ха, може и така да е. Как тогава да се срещнат интересите на двете групи участници!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА купувачите? На Балкан ли са..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа плаж
Коментар
Коментар