IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Равновесие, освен да си защитаваш драгоценното мнение, ако нямаш виждане как ще се отрази инфлацията (ако въобще си съгласен че има, и предстои, много сериозна такава), да изчакаме и някой с визия по въпроса да се изкаже

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      ОК, а може ли да обменим мнения, но подкрепени с цифри и факти? Ако не - какво правим във форум?
      Аз лично пиша във форума както си искам

Коментар

От кой световен индекс няма отпадащи компании според теб?
        ...!
        Изобщо не ме интересува от кой световен индекс. Имам инвестиции на бфб (серсем съм ) - интересувам се от софикс - един каубойски индкекс, от който 2 пъти, всяка година се свалят и качват компании ... ебаsи индекса
        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Да се разберем. НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ НИЩО. ТИ СИ ПЪЛНОЛЕТЕН - надявам се - И САМ СИ ВЗИМАШ РЕШЕНИЯТА.
          ОК, а може ли да обменим мнения, но подкрепени с цифри и факти? Ако не - какво правим във форум?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Равновесие, така или иначе нито твоите съвети са ни нужни нито ти намираш нашите за полезни (най общо казано, за „нашите и вашите”, че все корифеи пишат тук ).

Интересно ми е как колегите калкулират реалната инфлация, която е факт.
            Точно това искам да кажа. Имам си мнение, казвам го. Всеки си има своето, като иска да го споделя, като иска да не го прави.

Коментар

Равновесие, абсолютно съм съгласен с Марков, както и с Проди!!!
              Гледай сега - ние си играем както си искаме, а ти ако искаш да ни посъветваш нещо, моля да използваш повече числа и по-малко хвалебствия за себе си /такива има много тук/. А ако нямаш намерение да бъдеш градивен и конкретен, жалко за много ти постове.
              Да се разберем. НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ НИЩО. ТИ СИ ПЪЛНОЛЕТЕН - надявам се - И САМ СИ ВЗИМАШ РЕШЕНИЯТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Много си интересен, фактите които не ти пастват на теорията направо ги заобикаляш без коментар и хвърляш разговора в друга посока
                Не - просто за мен е безсмислено да търся факти само за да подкрепя точно едно виждане.

За мен реалността е елементарна. Печалбите падат, БВП не расте, добавената стойност пада, заетостта пада. Не виждам никаква причина да се ровя за да намеря някакви данни които евентуално ще опровергаят частично, някой елемент от всъщност важните данни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                  Софикс никак не го мерим, защото ако бяха в него патката и оцк, както беше преди 3-4 г. къде щеше да е софикс !?!?
                  От кой световен индекс няма отпадащи компании според теб?
                  Дай пример, за да съпоставим и нашият Софикс!

Коментар

Равновесие, така или иначе нито твоите съвети са ни нужни нито ти намираш нашите за полезни (най общо казано, за „нашите и вашите”, че все корифеи пишат тук ).

Софикс никак не го мерим, защото ако бяха в него патката и оцк, както беше преди 3-4 г. къде щеше да е софикс !?!?
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Гледайте сега - играйте си както си искате. Както вече казах това е моето виждане. вашето ако е различно, аз лично не виждам нищо лошо. нямам особено намерение да убеждавам когото и да било в каквото и да е. Това е причината да се откажа да пиша за конкретни компании и нямам особено желание да споря за моето си мнение и за пазара като цяло.
                      Равновесие, абсолютно съм съгласен с Марков, както и с Проди!!!
                      Гледай сега - ние си играем както си искаме, а ти ако искаш да ни посъветваш нещо, моля да използваш повече числа и по-малко хвалебствия за себе си /такива има много тук/. А ако нямаш намерение да бъдеш градивен и конкретен, жалко за много ти постове.

Коментар

Довода не е особено добър при спадащи номинално печалби. Защото това означава реално още по-голям спад.
                        Много си интересен, фактите които не ти пастват на теорията направо ги заобикаляш без коментар и хвърляш разговора в друга посока
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Равновесие, така или иначе нито твоите съвети са ни нужни нито ти намираш нашите за полезни (най общо казано, за „нашите и вашите”, че все корифеи пишат тук ).

Коментар

• Довода не е особено добър при спадащи номинално печалби. Защото това означава реално още по-голям спад.

Коментар

Равновесие, според сайта на НСИ, колко е номинално ръста на БВП от 2009 досега

Щото Софикс го мерим номинално (и със сигурност не реално)
                              Добър довод
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Гледайте сега - играйте си както си искате. Както вече казах това е моето виждане. вашето ако е различно, аз лично не виждам нищо лошо. нямам особено намерение да убеждавам когото и да било в каквото и да е. Това е причината да се откажа да пиша за конкретни компании и нямам особено желание да споря за моето си мнение и за пазара като цяло.

Коментар

Working...
                                X