IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Така,така........Само,че правилото беше май....Бъди алчен,когато всички се страхуват,бъди предпазлив,когато всички са алчни....

Тръгне ли здраво борсата нагоре,ще се надпреварват за покупки....Особено за голям пакет ще е трудно,да не казвам късно за добри цени.
    На практика сегашното положение е И в следствие на действията на един фонд с ликвидни проблеми,който смачка няколко позиции.Който се е възползвал,възползвал.....или оше малко...."и Марийка си вдига гащите"....

Интересно ми е при един очеваден ръст ,колко пари и от кои АДСИЦ ще се изкарат....и къде ли ще отидат.Парите от ЕЛАРГ къде ще се влеят.....Интересното предстои....Защото както ти ПИпбел не харесваш вече 20% за година има други ,кото се точат поне за 100% за 3-6мес.....Но....всяко нещо с времето си

Картите при играча...п@тките при е@ача

Успех

Не е препоръка
    Абсолютно точно! Ня вял пазар, всеки се пише критикар и как била смешна борсата с малка ликвидност и малки обороти, но всеки се оглежда с ъгълчето на окото там. Увеличението на броя електронно търгуващи е оптимистично. Предстоящата приватизация също. Едва ли предстои друга посока, освен нагоре. Същите мрънкачи, които са им високи цените на имотите и очакват главоломен спад, не купуват и на борсата. По-точно си търсят извинение за пред някой за да не инвестират в нищо различно от кремвирши с лютеница.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Абе Батя, аре стига стиска кешовицата ами вземи да набалончиш този индекс, че имаме за разкешване с мистър Монти
      и до колко искаш да се набалончи индекса за да може мисирката да продаде нейния огромен пакет от акции???

Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...
      Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Голяма борба водите чак се съжалих и вместо да продам ви помогнах с 10 акции... пък да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Стига бе, увеличили се с 3% за 12 месеца. В рамките на статистическата грешка
        Поне по оборота не се забелязва, който си е все така никакъв.
        И който си е сериозна пречка по някои позиции.

Иначе съм от оптимистите. Имам си план/ове във времето и си ги следвам.
        Забелязвам че напоследък ставам все по-алчен.
        Тези 22% ( без да броя към тях още 8-10% от силен долар обърнат в левчета и акции) за 11 месеца вече не ме задоволяват. Искам още
        И най важното - имам добри идеи как да стане
        Така,така........Само,че правилото беше май....Бъди алчен,когато всички се страхуват,бъди предпазлив,когато всички са алчни....

Тръгне ли здраво борсата нагоре,ще се надпреварват за покупки....Особено за голям пакет ще е трудно,да не казвам късно за добри цени.
        На практика сегашното положение е И в следствие на действията на един фонд с ликвидни проблеми,който смачка няколко позиции.Който се е възползвал,възползвал.....или оше малко...."и Марийка си вдига гащите"....

Интересно ми е при един очеваден ръст ,колко пари и от кои АДСИЦ ще се изкарат....и къде ли ще отидат.Парите от ЕЛАРГ къде ще се влеят.....Интересното предстои....Защото както ти ПИпбел не харесваш вече 20% за година има други ,кото се точат поне за 100% за 3-6мес.....Но....всяко нещо с времето си

Картите при играча...п@тките при е@ача

Успех

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          98% от изтъргуваните през септември акции на Монбат АД са закупени от самата компания
          Автор: Money.bg
          Извинявай колега ама тази новина е по-скоро за темата песимизъм на БФБ. Не знам какво те радва в новината че един син чип на БФБ се изкупува само от емитента???? Ай сега пак ми кажете, че проблема не е в ликвидността на БФБ и пишман ИНВИСТИТУРИТИ.
          Нямам акции на Монбат, но смятам че е добра компания с добър фундамент, която се търгува на едно посмешище наречено БФБ с оборот по-малък от мола (до обяд)

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            За мен това е най-сугурното доказателство че наближава края на спада...дано почнат да се увеличават с по-бързи темпове !

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-mesec,140836/
            Стига бе, увеличили се с 3% за 12 месеца. В рамките на статистическата грешка
            Поне по оборота не се забелязва, който си е все така никакъв.
            И който си е сериозна пречка по някои позиции.

Иначе съм от оптимистите. Имам си план/ове във времето и си ги следвам.
            Забелязвам че напоследък ставам все по-алчен.
            Тези 22% ( без да броя към тях още 8-10% от силен долар обърнат в левчета и акции) за 11 месеца вече не ме задоволяват. Искам още
            И най важното - имам добри идеи как да стане

Коментар

• За мен това е най-сугурното доказателство че наближава края на спада...дано почнат да се увеличават с по-бързи темпове !

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-mesec,140836/
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Щом сам си вярваш, значи и инвеститорите ще ти повярват някой ден

98% от изтъргуваните през септември акции на Монбат АД са закупени от самата компания
                Автор: Money.bg

През септември 2012 г. „Монбат” АД е изкупило обратно 73 362 броя собствени акции при средна цена от 4.895 лева за една акция, съобщи дружеството.

Общо изтъргуваните по позицията книжа през месеца са 74 761 бр., което означава, че 98% от обема е благодарение на процедурата по обратно изкупуване.

Общият брой на притежаваните собствени акции към 30.09.2012 г. е 2 629 660 броя (представляващи 6.74% от капитала на компанията) при средна цена от 5.92 лева за една акция.

Коментар

• Абе Батя, аре стига стиска кешовицата ами вземи да набалончиш този индекс, че имаме за разкешване с мистър Монти
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                    Уникален инат си! Явно нарочно не искаш да видиш къде е проблема и продължаваш безпочвените обвивения.
                    ДВИ дава броя акционери към 30 ЮНИ (тогава са вадили акционерна книга заради отчета)
                    Инвестора го дава към последното ОСА, от Април. Това е достъпното официално инфо!
                    Никой не може да знае че след това от КТБ умело ще си "надпишат" акционери с цъкане на дребни сделчици!!!
                    Това беше от мен, повече няма да обяснявам, особенно пък на теб. Загуба на време е явно
                    Хубаво ,
                    щом ти прави удоволствие да те цака МАЖО в тютюните ...
                    Аз по твойта логика го управдавам и КФН също....
                    Ами и те си гледат интереса .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ето за това говорим.....
                      Сега и ДВИ се намеси ,че не знае броя на акционерите си така ли.....
                      А ние сме мрънкала защото БФБ не ни дава законна информация или ни заблуждава ,Инвестора ни подвежда а ДВИ ни лъже а КФН защищава мажоритарите и силните ....
                      Само че аз участвам със мой леФчена а не на ДФ и т.н. и не правя през ден вербална подкрепа на някоя акция в която съм се набутал....
                      Уникален инат си! Явно нарочно не искаш да видиш къде е проблема и продължаваш безпочвените обвивения.
                      ДВИ дава броя акционери към 30 ЮНИ (тогава са вадили акционерна книга заради отчета)
                      Инвестора го дава към последното ОСА, от Април. Това е достъпното официално инфо!
                      Никой не може да знае че след това от КТБ умело ще си "надпишат" акционери с цъкане на дребни сделчици!!!
                      Това беше от мен, повече няма да обяснявам, особенно пък на теб. Загуба на време е явно
                      Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Интересна статия. И Гръцкия фондов пазар е по добре от нашия.

http://www.cnbc.com/id/49179175
                        В Гърция не управляват празноглави мутри. Е, малко е пофалирала държавата, но това не е достатъчна причина да са по-зле от нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          И все пак, Енерго про "мрежи" или Енерго про "продажби"?
                          Питам, щото както знаете ще тегля кредит за да играя на борсата и не ми е безразлично дали тези цени ще са дъно, макар и само част от портфейла!
                          А борсата изучи ( изчете) ли я, че да рискуваш с кредита ?
                          Май само при НИ темите съм те мяркал....

Както и да е, няма какво да те спирам. Колкото повече такива - толкова по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                            голям си заядливец и мрънкало
                            Никой нищо не е тръбял, просто предположения на база изчисления върху публично достъпна информация. Ти откъде знаеше че КТБ са си докарали акционерите над 500, че да си сигурен че влизат в Софикс?? Аз даже ДВИ питах и тя ми каза че към 30 Юни са паднали до 462. Затова ще се пишат по-малко аналитични статии и коментари. Защото само знаете да мрънкате и упреквате, без да преценявате фактите променили в последствие ситуацията!
                            Ето за това говорим.....
                            Сега и ДВИ се намеси ,че не знае броя на акционерите си така ли.....
                            А ние сме мрънкала защото БФБ не ни дава законна информация или ни заблуждава ,Инвестора ни подвежда а ДВИ ни лъже а КФН защищава мажоритарите и силните ....
                            Само че аз участвам със мой леФчена а не на ДФ и т.н. и не правя през ден вербална подкрепа на някоя акция в която съм се набутал....

Коментар

• И все пак, Енерго про "мрежи" или Енерго про "продажби"?
                              Питам, щото както знаете ще тегля кредит за да играя на борсата и не ми е безразлично дали тези цени ще са дъно, макар и само част от портфейла!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Хайде сега аз съм виновен......
                                Ако си чел статиите на Инвестора в първата са писали Корп а във втората Енемона и то за седмица време....Та коя е верна ....
                                Като не са сигурни няма да пишат .....
                                А основната вина е на БФБ ,че не дават достатнъчна информация предварително и ни правят гадатели...
                                Ти до вчера тръбеше Енемона ,тогава колко енемонки имаш ....
                                голям си заядливец и мрънкало
                                Никой нищо не е тръбял, просто предположения на база изчисления върху публично достъпна информация. Ти откъде знаеше че КТБ са си докарали акционерите над 500, че да си сигурен че влизат в Софикс?? Аз даже ДВИ питах и тя ми каза че към 30 Юни са паднали до 462.
                                Затова ще се пишат по-малко аналитични статии и коментари. Защото само знаете да мрънкате и упреквате, без да преценявате фактите променили в последствие ситуацията!
                                Добрият, стар Батя

Коментар

Working...
                                X