Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКакъв човек трябва да си за да не желаеш да расте борсата на която инвестираш въпреки проблемите в стараната ни. Нямам обяснение.
Не е ли нормално да има мечки и бикове?
Всеки си дърпа към личната печалба няма по-нормално нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКакъв човек трябва да си за да не желаеш да расте борсата на която инвестираш въпреки проблемите в стараната ни. Нямам обяснение.
Коментар
-
Коментар
-
По-ниските цени на петрола могат да стимулират растежа на световната икономика с 15-20 на сто през тази година, но въпреки това няколко страни ще претърпят загуби, заяви пред CNBC президентът на Световната банка Джим Йон Ким.
http://www.investor.bg/drugi/338/a/d...petrol-187836/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеDAX-а кърти миФки, а тук някои хора чакат спад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтига сте циврили и оплаквали един на друг. Какво общо има германската фондова борса с българската, ако не е тайна?
Те твойте по на изток, ма нейсе, и от тях имаме туй онуй
Коментар
-
Не знам дали обърнахте внимание какво енаписал г-н Митанкин в темата за ХЕС. Как определя влиянието на курса на долара върху резултатите на компанията през месец декември. Вероятно теорията ми за влиянието на курса на долара върху износителите ще се окаже правилна. Между другото долара мина 1,70 и е доста над нивата му от месец декември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеDAX-а кърти миФки, а тук някои хора чакат спадСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеDAX-а кърти миФки, а тук някои хора чакат спад
Draghi Commits ECB to Trillion-Euro Asset-Purchase Plan to Fight Deflation
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеАнкетата за Доверието в мажоритарите вече е сравнително добре попълнена. Който не я е попълвал, може да я попълни сега, за да види междинните резултати от около 90 анкетирани
Доверие 1Q 2015
Анкетата ще е валидна до петък.
Споделям само за информация, че при преглед на резултатите, сблъсквам се с странно визуализиране на последната страница (втората с изброяване на отделните компании). Там категориите - от 1 до 5 са дадени в обратен ред и липсва шестата колона, която е за средната стойност.
Може би трябва да се провери, тази страница лично мен ме кара да се чудя и съмнявам.
Поздрави, Биг
Коментар
Коментар