Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеУспех и на теб Тони,но ВНИМАВАЙ с Фармата.....много внимавай....
Абе сетих се ,че беше много активен,а се позагуби.Особено ми беше интересно като пишеш в 6ч сутринта
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение... Аз продължавам да купувам и както знаете - не продавам!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти свате -тук съм,
ама шефа излезе отпуска и има много работа по стартирането на финансовата година! Чета Ви криво-ляво ама нямам много време да пиша! Аз ник не сменям виж от кога съм тук
Що питаш за мен? Аз продължавам да купувам и както знаете - не продавам!!!
Успех на всички!!!
Абе сетих се ,че беше много активен,а се позагуби.Особено ми беше интересно като пишеш в 6ч сутринта
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВерно...изчезна нейде.
Сигурно урежда репа/заеми да надува фармата
Ха дано му се види края и ние да удвоим и утроим - пък тогава дивидент от 20% ще ти изглежда недостатъчен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПип....аз от ХИМа съм близо 50%....
Вярно,че при мен периодът е дълъг,защото почнах да пълня отдавна ....но си заслужава чакането....
Очаквам още доста ръст ...
Наздраве
Абе къде се загуби Тони
ама шефа излезе отпуска и има много работа по стартирането на финансовата година! Чета Ви криво-ляво ама нямам много време да пиша! Аз ник не сменям виж от кога съм тук
Що питаш за мен? Аз продължавам да купувам и както знаете - не продавам!!!
Успех на всички!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе къде се загуби Тони
Сигурно урежда репа/заеми да надува фармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа честито - Софка 360, БГ30 - също на върха.
СИП-а го задминахме, скоро и Дакса
Ма най важното - и портмонето ми на годишен хай топ
Вярно,че при мен периодът е дълъг,защото почнах да пълня отдавна ....но си заслужава чакането....
Очаквам още доста ръст ...
Наздраве
Абе къде се загуби Тони
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИзносът на България нараства с 11% на годишна база до 3,84 млрд. лв. през ноември 2012 г., показват данни на НСИ. В същото време вносът (FOB, тоест без включени разходи за доставка) намалява с 0,1% на годишна база до 4,11 млрд. лв. за ноември 2012 г. Търговският дефицит намалява 59% на годишна база до 270 млн. лв. за 11-я месец на годината.
Най вероятно най накрая са налучкали пътя износителите и към други пазари извън ЕС.
Де да имахме и държава и малко по свестни политици...а то хвани единия удри другия.
Само пълен бойкот ги оправя мамицата им....ТОТАЛЕН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНа кой период сме в момента?!
Коментар
Коментар