IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
    Българския CDS се търгува на рекордно ниски нива !!!
    Невиждани от 2007. Това би трябвало да е сигнал.
    Както е тръгнало скоро ще минем и .....Франция.

Това е оригинала а след 3 дена вече имаме и стаия

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...2012-g,145576/

Четете форумита ако искате да сте пред тълата !

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
      Монти от вчера ми е любимец в темата за Химимпорт.Там плюе яко.Явно е нескопосан манипулатор.Защо мисля така?Има акции на Химимпорт уж за продан,а ги плюе яко-или пикае срещу вятъра или манипулира та да паднат за да си купи или просто няма и злобее.Монти тези акции дето си ги продал и имаш още за продажба кой ти ги подари?Защо имаш акции от такава гадна компания,където само аз от вчера ти отговарям на въпросите?
      А вземи се спри.....
      колкото човек не ти обръща внимание заради простотиите ,ти продължаваш....
      Хората не са слепи. ТИМ беше класиран като най лошият мажоритар....
      Когато го казах че ТИМ е некоректен на Керезов заради търговото на Слънце БТ ти сигурно не си знаел че има борса ,щом ги пишеш тези неща...
      А акциите са за спекула и то краткосрочна ... ако не стане, продавам даже и със загуба за да не чакам следните две години когато всичко лошо се е позабравило...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
        Еми каквото сам си надроби, човек това ще сърба.
        Това си е резултат от вас, това е продукта от вас.Така ли е ?
        Хайде кашпировче, да лягаме, че да сме свежарки утре. Има нужда от умерен оптимиСъм тоя форум, че съвсем изпосталя горкия и ръстовете нещо спряха. Затова предлагам да казваме лека нощ и да зареждаме батериите, че утре народа ще има вопиюща нужда да му се влее от твоя неподправен оптимизъм.... виждам вече сънчо, ама и той ме гледа нещо лошо, май и той иска да клеца баба меца затова до утре кашпировче...

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          Eй оптимисти набалончени, дайте да разтуряме седянката, че утре в 10 пак ми чака "ралито на изнушеняците" Дайте да реанимираме, че утре да не сме валат
          Използваш термини, които въобще не са ти понятни, а камо ли имаш най малка представа за каквото и да било свързано с финансови пазари.Това е истината.А това, че някои в този форум си позволява тази лекота ще бъде порицан.И тука ситуацията е няма-няма.

Коментар

• Eй оптимисти набалончени, дайте да разтуряме седянката, че утре в 10 пак ми чака "ралито на изнушеняците" Дайте да реанимираме, че утре да не сме валат

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              А това Кашпировски защо ни е ? Нима е нужно ???
              Еми каквото сам си надроби, човек това ще сърба.
              Това си е резултат от вас, това е продукта от вас.Така ли е ?

Коментар

...
                Можете ли да разграничите евтино и скъпо....
                хяхя
                А това Кашпировски защо ни е ? Нима е нужно ???
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Това ми го каза, един бакшиш след като бил изгубил 1000 хил лв на форекс.
                  Ами да не е за такива типажи този работа. айаяххяхя
                  Прав си, само за типажи които като загубят 1000 вкарват пак 1000 и след това пак 1000. Но виж бакшишите сме мъдри хора, знаем че не е за нас и не го правим

Коментар

Кои, това да не е някои от семейството ти?
                    Въпроса е защо има толкова невежи болни от шизофрения, тръгнали да измислят и осмиват собствената си шизофрения.
                    Можете ли да разграничите евтино и скъпо.Добро и лошо? хяхяхя
                    Май сте леко диагностични.Както ви е диагностицирал Кашпировски навремето.ахх
                    Браво респект за точните му психологични профили на повечето от тукашните типажи.
                    хяхя
                    Обичаме го ние Кашпировски, хипнотизирал ни е и ни липсва. Без него всичко е сиво и ненужно лишено от умисъл и безпризорно
                    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Не търгувам валути. Аз с хазарт не се занимавам.
                      Това ми го каза, един бакшиш след като бил изгубил 1000 хил лв на форекс.
                      Ами да не е за такива типажи този работа. айаяххяхя

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                        Точно това е въпроса - Защо, пак Кашпировски, защо ???
                        Кои, това да не е някои от семейството ти?
                        Въпроса е защо има толкова невежи болни от шизофрения, тръгнали да измислят и осмиват собствената си шизофрения.
                        Можете ли да разграничите евтино и скъпо.Добро и лошо? хяхяхя
                        Май сте леко диагностични.Както ви е диагностицирал Кашпировски навремето.ахх
                        Браво респект за точните му психологични профили на повечето от тукашните типажи.
                        хяхя

Коментар

Аууу и ти търгуваш валути не го прави повече? Ще спечелиш от това. аххаяхяхя
                          Не търгувам валути. Аз с хазарт не се занимавам.

Коментар

Ами още преди три месеца Евро/Долар щеше да е на 1.20-1.22 и щеше да пробива надолу.Това не стана преди 13 фигури.
                            Ти знаеш ли какво говориш въобще?

Долара е риск-усредняване ,а еврото риск апетит. Дау задържа над 13000 хил.пункта.
                            Къде ти видя тия възможности. хахаяхяхях
                            Струва ми се че знам, ама може и да се лъжа. Но виж на теб не ти разбирам за какво говориш

Коментар

Кои предни два пъти. Тази фискална пропаст бе заради изтичане на уж временни стимули въведени от Буш. Не знам кога преди са решавали подобно нещо, някъде при Никсън трябва да е било, ама не съм бил роден ми се струва тогава
                              Аууу и ти търгуваш валути не го прави повече? Ще спечелиш от това. аххаяхяхя

Коментар

До колкото се сещам фискалната пропаст я решиха на 31,12,2012, до 01,01,2013 бе напълно възможно света да влезе в поредна рецесия. Гърция оповести излишък по първичното салдо сега януари, Япония заяви желание за промяна на паричната си политика отново този месец, доходността по европейските облигации започнаха да падат от септември, но едно влизане на САЩ в рецесия съвсем спокойно щеше дза прецака европа.

Та чичо Скруч, как си ги знаел тези работи преди месеци Аз кристално кълбо нямам.
                                Ами още преди три месеца Евро/Долар щеше да е на 1.20-1.22 и щеше да пробива надолу.Това не стана преди 13 фигури.
                                Ти знаеш ли какво говориш въобще?

Долара е риск-усредняване ,а еврото риск апетит. Дау задържа над 13000 хил.пункта.
                                Къде ти видя тия възможности. хахаяхяхях

Коментар

Working...
                                X