If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моето мнение е че няма нищо, което да се е променило от преди 3-4 месеца, просто група спекуланти помагат на един голям холдинг да си пласира акциите от новото дъщерно дружество.
За протокола - вливането или предлагането визираш?
Преди есента на 2007 год. тази тема я нямаше, докато тази тема е актуална мисля че ще има манипулации на целия пазар, преди се дискутираха в различните теми различни дружества, там можеше да има бикове с/у мечки, сега не се дискутират отделни дружества, техните коефициенти и перспективи, сключени договори и политически протекции. В тази тема се хейтва и то бикове и от мечки, без съществено обосноваване. Определени акции били паднали много и затова растели повече от други, ами други също паднаха много, но никога няма да пораснат. Това са пълни глупости, които се пишат, щом са паднали, значи е имало защо, щом се качват значи също има причини и е добре да се коментират причините, а не сантиментите. Моето мнение е че няма нищо, което да се е променило от преди 3-4 месеца, просто група спекуланти помагат на един голям холдинг да си пласира акциите от новото дъщерно дружество.
От мен толкова в това време много ме пали на ракия със салатка. Наздраве и всичко най-добро от мен.
Напълно съм съгласен със теб. Във темата тук се пишат общи неща и кой разбира, кой не, една якция щяла да се вдига, пък друга да пада това наистина са пълни глупости.
Трябва да се коментират подценени компании, причини за повишаване или съответно намаляне на дадени акции. Да се гледа и коментира фундамента, коефиценти новини и др. По-конкретни и стойностни коментари. Ако няма какво да кажете защо изобщо си чешете езиците(повечето марморковци). Дайте по реални и конкретни коментари! Благодаря!
да съм казал ,че мнението ми има тежест....
важното е ти да твърдиш и вярваш в това...
Е те това е вече като имах малко повече негативи към това което си купил...
Що сте толкова прозрачни....
Мислех да го включа към преставителната извадка на форума ,за тези във фазата на обидите ... от ятото на ТИМ ама имам съмнение за това ,че може да бъдеш каквато и да е извадка.......
Монти, празната глава има едно много голямо предимство, а то е, че не тежи.
И искам да ти обясня, че това, което виждаш на моята снимка е рулетка, а "три без коз" е анонс от бриджа. За белочето ти можеш да споделиш нещо.
Та те така, меченцето Монти.
И тук успях да допълня на 1,55 лв., въпреки че почти нямах надежда. Благодаря Монти.
С активното си писане може би накара някои да продадат, за да мога да купя аз.
Е те това е вече като имах малко повече негативи към това което си купил...
Що сте толкова прозрачни....
Мислех да го включа към преставителната извадка на форума ,за тези във фазата на обидите ... от ятото на ТИМ ама имам съмнение за това ,че може да бъдеш каквато и да е извадка.......
Преди есента на 2007 год. тази тема я нямаше, докато тази тема е актуална мисля че ще има манипулации на целия пазар, преди се дискутираха в различните теми различни дружества, там можеше да има бикове с/у мечки, сега не се дискутират отделни дружества, техните коефициенти и перспективи, сключени договори и политически протекции.
То има причина да не се коментират кой знае колко отделни компании. Всичките теми за компании са с атмосфера на секта. В момента в който някой каже нещо лошо и всичките "вярващи" му се нахвърлят. На мен поне подобно нещо не ми харесва. И поне лично аз реших, че така и така нищо не печеля от това като приказвам за компании, по-добре да не си тровя нервите в отровна атмосфера. Всеки си има акъл да го използва както си иска и колкото може.
По вероятно последното понеже се изказват все компетентно и категорично.
Досущ като стари кримки.
Ма да се чудиш що ли ги е срам от предишните никове...
То някои ако само се бяха раздвоили ще го приемем в горе-долу в рамките на нормалното.
Аз обаче разпознавам някои типажи дето минаха поне през 4-5 ника за 5-6 години...... с накратко ако идат на психолог ще им искат такса за групова терапия.
Преди есента на 2007 год. тази тема я нямаше, докато тази тема е актуална мисля че ще има манипулации на целия пазар, преди се дискутираха в различните теми различни дружества, там можеше да има бикове с/у мечки, сега не се дискутират отделни дружества, техните коефициенти и перспективи, сключени договори и политически протекции. В тази тема се хейтва и то бикове и от мечки, без съществено обосноваване. Определени акции били паднали много и затова растели повече от други, ами други също паднаха много, но никога няма да пораснат. Това са пълни глупости, които се пишат, щом са паднали, значи е имало защо, щом се качват значи също има причини и е добре да се коментират причините, а не сантиментите. Моето мнение е че няма нищо, което да се е променило от преди 3-4 месеца, просто група спекуланти помагат на един голям холдинг да си пласира акциите от новото дъщерно дружество.
От мен толкова в това време много ме пали на ракия със салатка. Наздраве и всичко най-добро от мен.
Вие нови форумци ли сте или стари драскачи с нови никове?
По вероятно последното понеже се изказват все компетентно и категорично.
Досущ като стари кримки.
Ма да се чудиш що ли ги е срам от предишните никове...
А за всички, които се чудят къде се намираме по "онази графика" и "какво става?" - ами много е просто - нищо не се е променило през годините на кризата (освен, че се напечатаха доста пари в световен мащаб), та започваме да правим ремейк на това което беше 2004-2007 - така, че това е играта сега и следващите години, както на борсите по света, така и на БФБ! не е преппоръка!
Е да си кажа откровенно не го очаквах толкова скоро...Поне до 2 лв при ХИМ обик. трябваше да ме игнорирате... а почнаха обидите..
Дали не е време за продажби на целите портфеили от тези акции...
Ти обаче наистина си вярваш, че си голяма работа и думите ти имат тежест.
Защо ли се учудвам.
Ами проучвам маркета...
Едно време много ме слушаха и пишеха на лични за съвети ,напоследък ставам глас в пустиня,после не ми се обръща внимание и като почнат да ме проклинат тогава трябва да съм продал...защото следващата фаза е търси се Човека с картофа....
Но ти знаеш за какво става въпрос...
Ами доста време само гледах, но мисля че вече мога да се включа скромно в реалната игра. Най-вече ми помага четенето на форума и пресяване точно от кой да взимам пример. Ти си един от тях, и ти благодаря. Анти пример ми е Монти. Мисля че винаги бяга след пазара и много завижда на по-успяващите от него (нея).
Жалка картинка е, но и такива трябват за да гледаме какво да не правим
Е да си кажа откровенно не го очаквах толкова скоро...Поне до 2 лв при ХИМ обик. трябваше да ме игнорирате... а почнаха обидите..
Дали не е време за продажби на целите портфеили от тези акции...
LuckyYou това с дигането на БТХ го направиха други май ( примерно около КТБ) с цел да покажат и вземат от Милен доста повече. Добре изиграна игра, но не е свършила.
Иначе консолидираната печалба за 9 месечието е 44мил. само за БТХ, а сега ще е към 60мил. предполагам от там идва че няма проблем с цената на акцията а може и още. нагоре
В момента нямам акции !!!
сега го видях, прав си. Пак е малко за акция с 600 млн. паз. капитализация, но е това е друго нещо вече 60 мил. все пак си влиза в рамките на нормалното, надуто е, но много далече да се нарече пирамида, изхвърлих се много тука, връщам си думите назад
Коментар