IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лидерите на ЕС договориха новия бюджет до 2020г., България ще получи €15.2 млрд.

Коментар

• Къде е Факушка ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Мерси.
        Всичките ти акции, цената на БТХ да стигнат....В профит да се видиш...Тимови артии да купиш, та и ние да намажем....
        И вие ще се видите в профит , не съм видял още моркова ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Здравей ЧИЧО ,
          Ако Мажо си беше купил всичките акции на АРТИО и беше почнал да качва ,щях да си трая и стоя в ъгъла.....Ама те си стоят ..
          Това го каза Керезов...някаква друга договорка сигурно има ... или игра за нещо..
          Поздрави!
          Мерси.
          Всичките ти акции, цената на БТХ да стигнат....В профит да се видиш...Тимови артии да купиш, та и ние да намажем....

Коментар

Ако Мажо си беше купил всичките акции на АРТИО и беше почнал да качва ,щях да си трая и стоя в ъгъла.....Ама те си стоят ..
            Това го каза Керезов..
            Именно. Да го бяха направили като ОД и ЛП при Софарма. Не че там не беше цирк, ама хич да не е човекът си взе 3 милиона акции (ако не се лъжа). Друга е играта, друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Монти, и аз като петел задавах въпроси преди 3-4 г ..." как може да допуснат такъв спад, в щатите IBM и почти всички големи правят изкупуване и нулиране на свои акции та да крепят цената......"
              И квоооо.........
              Мажо да не е балък...Като може да си ги купи той или негови хора на 70 ст, що да дава 7 лв..???
              Нали затова има сигурно 10 съветника да му правят анализи и пазят парите.....
              Не го защитавам...Просто всеки си гледа от неговата камбанарийка.....
              Преди време бях писал за идеално "V "въстановяване. Не успях да купя на мин , но вече не ми пука ....Като ми трябват кинти мога да продам позиция с 80-100 % ръст.....
              Здравей ЧИЧО ,
              Това го каза Керезов...някаква друга договорка сигурно има ... или игра за нещо..
              Поздрави!

Коментар

Здравей Бобане,
                Ако е истина това което казва една жена.. че ТИМ си изкупува сами акциите...
                Въпросът е в какво вярва този един, че я допусна до 70 ст. и..... в
                .....
                Монти, и аз като петел задавах въпроси преди 3-4 г ..." как може да допуснат такъв спад, в щатите IBM и почти всички големи правят изкупуване и нулиране на свои акции та да крепят цената......"
                И квоооо.........
                Мажо да не е балък...Като може да си ги купи той или негови хора на 70 ст, що да дава 7 лв..???
                Нали затова има сигурно 10 съветника да му правят анализи и пазят парите.....
                Не го защитавам...Просто всеки си гледа от неговата камбанарийка.....
                Преди време бях писал за идеално "V "въстановяване. Не успях да купя на мин , но вече не ми пука ....Като ми трябват кинти мога да продам позиция с 80-100 % ръст.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Тогава пак ще им бъдеш ти виновен, Монти. Нищо, че ги предупреждаваш за добро. Като им говориш си мислят, че искаш да ги накараш да продадат. Притрябвали са ми техните пръдливи акции.
                  Имам малко ХИМ прив. ...
                  Търся цена за излизане над 2 лв и повече няма да влизам никъде от ТИМ групата над тези цени. Особенно за ССВ над лефче , ХИМ обикн. над 2 лв. и ЗХБГ над 50 стотинки....
                  Купуване на акции на групата не е заради доверие а защото масата имаше оФчи ентусиазъм и той работи и за мен....Излезнах по рано ,защото да играя карти с КерезоФ е все едно да играя Руска рОлетка.... Тук печеля ,тук печеля ,ПУК и няма кой да ползва печалбата...

Коментар

Днес по една телевизия /БТВ ,Методи Андреев и ген. Атанасов/обвиниха правителството че не пипа СИК,ВИС и ТИМ и те са изтинските виновници за бедите , та ако почне една обикновена акция спрямо тях този с парите да не ви превари при излизане.......
                    А тези 200 човека във Форума пак ще бъдат на маркета... и ще припомнят какво е било за да не се забравя ...когато настане времето на алчността ..
                    Тогава пак ще им бъдеш ти виновен, Монти. Нищо, че ги предупреждаваш за добро. Като им говориш си мислят, че искаш да ги накараш да продадат. Притрябвали са ми техните пръдливи акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      И въпреки това....ХИМа скочи многоБаси парадокса......Не е важно Монти колко хора вярват,а КОЛКО ПАРИ ВЯРВАТ,ЗАЩОТО ЦЕНАТА НЕ СЕ ДВИЖИ ОТ АНКЕТИ,А ОТ ПАЗАРНИТЕ ЗАКОНИ НА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ.

Това,че ти и още 20човека не вярвате,сте капка в морето ,сравнение само с един ,който има вяра,но има В ПЪТИ повече пари от Вас...Затова и резултатът е такъв...за два месеца към 100% ръст
                      Парите са важни Монти,парите....а не някакви анкети

Здравей Бобане,
                      Ако е истина това което казва една жена.. че ТИМ си изкупува сами акциите...
                      Въпросът е в какво вярва този един, че я допусна до 70 ст. и в какво ще вярва този един след един месец след като си изпълни целта...
                      Ако пък е чужденец ,той не влиза да става мажоритар и като си купи необходимото количество ще минете пак в безвремието... А какво мисли другия с акции , който излиза и той ли вярва в ТИМ и другите преди него ... ами този който влиза догодина тук ли ще е ..
                      Днес по една телевизия /БТВ ,Методи Андреев и ген. Атанасов/обвиниха правителството че не пипа СИК,ВИС и ТИМ и те са изтинските виновници за бедите , та ако почне една обикновена акция спрямо тях този с парите да не ви превари при излизане.......
                      А тези 200 човека във Форума пак ще бъдат на маркета... и ще припомнят какво е било за да не се забравя ...когато настане времето на алчността ..

Коментар

Ако попълниш една от анкетите на Голямата Мечка ,ще видиш ,че в момента 41% НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ А 16 % НЯКАКВО НЕДОВЕРИЕ на МАЖО на ХИМ....
                        Относно вярата - вярвам си овнешки аз и не се надявам да ми пратят фирмена шапка или тениска, както се очаква от някои "уважавани" мажоритари.
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ако попълниш една от анкетите на Голямата Мечка ,ще видиш ,че в момента 41% НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ А 16 % НЯКАКВО НЕДОВЕРИЕ на МАЖО на ХИМ....
                          И въпреки това....ХИМа скочи многоБаси парадокса......Не е важно Монти колко хора вярват,а КОЛКО ПАРИ ВЯРВАТ,ЗАЩОТО ЦЕНАТА НЕ СЕ ДВИЖИ ОТ АНКЕТИ,А ОТ ПАЗАРНИТЕ ЗАКОНИ НА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ.

Това,че ти и още 20човека не вярвате,сте капка в морето ,сравнение само с един ,който има вяра,но има В ПЪТИ повече пари от Вас...Затова и резултатът е такъв...за два месеца към 100% ръст
                          Парите са важни Монти,парите....а не някакви анкети

Коментар

• 16:50 TRACE Трейс Груп Холд АД 5 по 3.870 +4,00 %
                            16:50 ZHBG Зърнени Храни България АД 10 по 0.434 +0,93 %
                            16:49 CCB ТБ Централна кооперативна банка АД 10 по 0.955 0,00 %
                            16:48 4ES Енерго-Про Продажби АД 1 по 18.500

Пак се върнаха старите тарикати.....
                            Дали не трябва да сложим края на Ралито...

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                              Хем си прав хем не съвсем, обзалагам се, че не в тези срокове...
                              ПРИЕМАМ облога че до края на месеца конкурсът ще стартира.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Хем си прав хем не съвсем, обзалагам се, че не в тези срокове...

Коментар

Working...
                                X