If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В 5:00 кафе, прочит на сомнабулите кво са писали. 6:00 втора доза кафе, ресто на писаното вечерта. Защо ли толкова рано? Ами щото трябва да карам малкия на училище, щото почват в 7,15 !!!
1 Имам си достатъчно кеш и не съм на зор да продавам акции.
2 Не съм от хората които като им падне акцията с 10% и сън не ги лови
3 Не търгувам с пари които трябва да връщам.
4 Парите с които търгувам съм ги прежалил.
И друг път съм констатирал че мислим еднакво в доста случай.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ако много хора мислят да прлодават на 1000, то нормално е човек да продаде малко преди това но ако реши да продава на 950 то това не означава че и другите няма да си мислят същото и също всъщност да искатда продават на 950, но така за да ги изпревари човек трябва да продаде на 900, но никой не иска да бъде изпреварен и съответно навалицата може да се получи на 900, но ако на 900 е същото като на 1000 то нормално е да се продаде преди 900. И така до ....
400
Или ако много кУрав да изчака да мине баира
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Пишете ме в клуба, но отсега ви предупреждавам, че ще стана голяма драма при Софикс 1000 - защото много хора са се наточили да продават тогава
Ако много хора мислят да прлодават на 1000, то нормално е човек да продаде малко преди това но ако реши да продава на 950 то това не означава че и другите няма да си мислят същото и също всъщност да искатда продават на 950, но така за да ги изпревари човек трябва да продаде на 900, но никой не иска да бъде изпреварен и съответно навалицата може да се получи на 900, но ако на 900 е същото като на 1000 то нормално е да се продаде преди 900. И така до ....
Да вземем да си учредим такъв клуб
Но ще почакаме още 2-3 години поне
Ами аз не бързам за никъде.
Коментар