IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мстъре,сега се зачетох...какво е тва биткойн........Интересно ми е...Ама мс него/нея не мога да си купя цигари и питие...или...абе я кажи какво е.....и има ли далавера......

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Правете си ги каквото пожелаете, но без мен. Аз достатъчно напечелих през изминалите 5 години от лихви. Сега вече съм само и единствено на злато, сребро и биткойн! Това съм го сложил и в подписа си, но кой да чете?!..
      това, че си написал, че вярваш на злато, сребро и биткойн за мен не означава, че си заел някаква позиция на пазара ..................... преди си писал, че харесваш че гевара, но това не означава, че си хванал балкана

на какви нива си влезнал при на злато, сребро?

в какво съотношение са златото, среброто и биткойн-тите???

Коментар

Не е важно той да знае кой си ти или кой съм аз. Достатъчно е ние да знаем, кой е той и да му се доверим за тази задача. Пак повтарям биткойните които ще преведем няма да могат да се харчат от никой от 3-мата самостоятелно. Ще трябва да се постигне съгласие от 2-ма от нас 3-мата! Ако цената е над 3,12 достатъчни са подписите от мен и от арбитъра за да се преведат биткойните по друг адрес, ако цената е под 3,12 тогава достатъмни са подписите на теб и на арбитъра. Хубавото е, че арбитъра дори и да иска не може да изхарчи парите без съгласието на някой от нас двамата! Естествено спечелилият ще си даде съгласието, а загубилият пък по никакъв начин не може да попречи!
        Справедливо ама ме съмнява че ще извади кинтата

Коментар

Не е важно той да знае кой си ти или кой съм аз. Достатъчно е ние да знаем, кой е той и да му се доверим за тази задача. Пак повтарям биткойните които ще преведем няма да могат да се харчат от никой от 3-мата самостоятелно. Ще трябва да се постигне съгласие от 2-ма от нас 3-мата! Ако цената е над 3,12 достатъчни са подписите от мен и от арбитъра за да се преведат биткойните по друг адрес, ако цената е под 3,12 тогава достатъмни са подписите на теб и на арбитъра. Хубавото е, че арбитъра дори и да иска не може да изхарчи парите без съгласието на някой от нас двамата! Естествено спечелилият ще си даде съгласието, а загубилият пък по никакъв начин не може да попречи!
          Къде ще се подписваме, бре човек?
          Уиски пиеш ли, да го направиме на кашон уиски, доколкото разбирам струва горе долу толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Развеселяваш ме, аз не бих се скрил, нали искаш и арбитър Мариян той ме знае кой съм, тебе познава ли те?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Правете си ги каквото пожелаете, но без мен. Аз достатъчно напечелих през изминалите 5 години от лихви. Сега вече съм само и единствено на злато, сребро и биткойн! Това съм го сложил и в подписа си, но кой да чете?!..
              Категорично четем всички глупости, които пишеш, анализирайки и синтезирайки поведенческите ти реакции.
              Ти си такава шушумига, каквато е изключено да се срещне някъде другаде.

Коментар

Ще си загубиш ти всичките хартиени пари но както се казва това е в основата на пазарната икономика. The fool and his money.....

Коментар

Защо упорстваш в грешката си? Я питай някой производител на пшеница или собственик на златна мина, колко пшеница и злато ще добие ако не използва бензин или нафта като гориво за машините или торове и пестициди които пак се произвеждат от нефтени деривати?
                  Имаме стандартно определение за инфлация. Това че ти не знайно защо си решил че инфлацията се мери през бензина не прави мнението ти меродавно. Мисля че това обяснение е съвсем ясно. Ако смяташ че заради това че бензина ще скочи с 50 - 100 че и с 200% това ще накриви шапката на някого в дългосрочен план, значи нямаш никакви спомени за последните 15 години. Все пак само горе долу тогава нефта се търгуваше под 20 долара за барел - стигна 150 долара, май. Пък това очевидно не доведе до никаква особена инфлация. колко го чакаш нефта че да вземе да се забелязва хиперинфлация - на 1500 долара ли. че то тогава ще е по-евтино колите да се правят с литиево йонни батерии и пак експлоатацията им ще е в пъти по евтина.

Нямам нищо против странична неортодоксална гледна точка, но хайде все пак да се придържаме към реалността. Защото иначе доводите ти са все едно взети от Властелина на пръстените.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    не си споменавал до сега, че си приключил с депозитите .................... и сега какво да правим тлъстите лихви???
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Това не е усложняване а улесняване! Иначе просто си говорим празни приказки... Ако биткойна тогава стигне над 100 долара, къде ще те търся? Ти ще се криеш и ще си спестиш 1000 долара?! А аз вярвам само и единствено в нещата които имат икономическа логика... Иначе действително се прави само вятър с предложенията за басове...
                      Развеселяваш ме, аз не бих се скрил, нали искаш и арбитър Мариян той ме знае кой съм, тебе познава ли те?

Коментар

Приключих с депозитите още в края на миналата година!
                        не си споменавал до сега, че си приключил с депозитите .................... и сега какво да правим тлъстите лихви???

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Нямам против да има арбитър, но не мисля, че трябва да усложняваме отсега нещата с превеждане на биткойни, на 1-2 януари който е загубил дава 10 биткойна и това е. С цената съм съгласен.
                          Това не е усложняване а улесняване! Иначе просто си говорим празни приказки... Ако биткойна тогава стигне над 100 долара, къде ще те търся? Ти ще се криеш и ще си спестиш 1000 долара?! А аз вярвам само и единствено в нещата които имат икономическа логика... Иначе действително се прави само вятър с предложенията за басове...

Коментар

Ще стигне разбира се, как няма да стигне? Даже и повече ще иде. Разбира се, малка подробност е, че тогава 1 хляб ще е 10 лева! Така че, основания за смяна на песента няма никакво!
                            Доколкото си спомням, когато Софиксот беше 1981 хлябът не беще 10 лева, или може би греша.

Ти си един палав ръкоблудник.

Коментар

В момента ако се не лъжа е към 2,60 лева. Поскъпване от 20% е поскъпване с 0,52 лева или ако на 31.12.2013 г. е над 3,12 лв масовият А95 тогава печеля аз ако ли не печелиш ти.

Нека да речем някой на който и двамата се доверяваме е арбитър. При биткойните има едно изключително удобство. Частните ключове се изчисляват въз основа на математиката на елиптичната крива. Може така де се направи, че и аз и ти да преведем на 1 биткойн адрес по 10 биткойна още сега! И да разменим ключове с Мариан ако той е арбитър по такъв начин че нито ти, нито аз, ни той той да може да ги харчи сам от този адрес, а само ако едновременно 2-ма от нас 3-мата ги наредят. Съгласен ли си още сега да го направим?
                              Нямам против да има арбитър, но не мисля, че трябва да усложняваме отсега нещата с превеждане на биткойни, на 1-2 януари който е загубил дава 10 биткойна и това е. С цената съм съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                АКО РАЗРЕШИШ ;- едно въпросче ?
                                Тааа, с колко ще си в депозита /+/ тогава ,
                                .........много напред ли да разбираме ?
                                Приключих с депозитите още в края на миналата година!

Коментар

Working...
                                X