IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е чакай малко де, то страха може тепърва да се увеличава. Я си представи че на изборите влезат прекалено много партии и не успеят да съставят правителство и след това нови избори и отново проба за правителство. А през това време фискалния резерв е изчерпан, а вече и дългове имаме да връщаме и банките не са цъфнали и вързали пък вече и бая български дълг имат.
    Не съм казал, че моментът е all in

Просто е идеално време според мен за откриване на експозиции и постепенно допълване при допълнителни шокове.

При един инв. хоризонт от 2-3 години мисля, че резултатът ще е доста добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers Разгледай мнение
      Ако има подходящ момент за купуване на качествени БГ акции, то моментът е сега. В следващите няколко месеца се открива прекрасна възможност за по-смелите играчи.

Трябва да си алчен, когато другите се страхуват!
      Е чакай малко де, то страха може тепърва да се увеличава. Я си представи че на изборите влезат прекалено много партии и не успеят да съставят правителство и след това нови избори и отново проба за правителство. А през това време фискалния резерв е изчерпан, а вече и дългове имаме да връщаме и банките не са цъфнали и вързали пък вече и бая български дълг имат.

Коментар

• Ако има подходящ момент за купуване на качествени БГ акции, то моментът е сега. В следващите няколко месеца се открива прекрасна възможност за по-смелите играчи.

Трябва да си алчен, когато другите се страхуват!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Не ни трябва, но вече си го имаме, вчера сам се разпна, до дни го чакам да възкръсне!
          Така да, кво шъ праим без него: Нема магистрала, нема ефтини цигари ...
          Да ти кажа само добри чувства иизпитвам към липсата му. Този селски бек успя да направи достатъчно поразии. Силно се надявам да не влезе повече в парламента че и медиите да спрат да ни зариват с пошлите му изказвания стил Берлускони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            Пак ще бъде Бойко... споко
            Нееее!

Най-много да е ПОДОБРЕНАТА ВЕРСИЯ:
            БОЙКО 2.0

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              не ни трябва месия, трябва да вкарат в България исландската конституция.
              Не ни трябва, но вече си го имаме, вчера сам се разпна, до дни го чакам да възкръсне!
              Така да, кво шъ праим без него: Нема магистрала, нема ефтини цигари ...
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• не ни трябва месия, трябва да вкарат в България исландската конституция.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Не 250 ами 2500 ще стане SOFIX,...минимум!
                  И мен много ме е страх, сутринта чух някакви хора да си говорят, че идвал края на света, след като Боко е паднал..
                  А за SOFIX - не знам колко ще е, но ако се отървем от неокмпетентните може би ще го има SOFIX.
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Сега ще видите Вие, като дойде новия месия, който ще ни оправи от оправянето на ББ!

Пак ще бъде Бойко... споко
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Сега ще видите Вие, като дойде новия месия, който ще ни оправи от оправянето на ББ!

Коментар

• давай тук, но еднократно

Коментар

• Някой знае ли къде изчезна темата "кавги и ругатни" ? Искам да кажа една ругатня.
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Пип, искаш ли да вържем едно басче че прогнозата ти няма да я бъде.
                            Даже ти давам аванс - 300 пункта. Няма да видим подобно нещо. На квото кажеш - бутилка уиски, кеш...
                            Прието Батка, няма проблем. Айде - средното да е - 250 Софикс. До 1 годинка, че не съм сигурен за тайминга дето споменах за лятото, но другата зима най късно ще го има според мене.

И какво е туй уиски бе Да не сме хамериканци. Имам много готина туба ракия.
                            Имам и собственоръчно направена пещ и поръчвам агнето.
                            Дори и да спечеля това го обещавам. Звъня ти и идваш къмто Варна, ей го на де ти е -задния ти двор.
                            Винаги има какво полезно да научи човек от играч като тебе, макар че нагласите и прийомите ни на инвестиране са доста противоположни.
                            Е, и 1-2 от моя "отбор" като Алонсо и/или Булбов мога да поканя та да стане интересно

И с 2 ръце се моля междувременно да спечелиш. Че е добре за БГ ако си прав.
                            Което означава да има тотална партийно-олигархична лустрация, най миризливите боклуци от кочината в затвора и нов рестарт на държавата и бизнеса с отнемането им от ръцете на мафията.
                            Ми сори, ама съм песимист по въпроса и съм сигурен че пак старите курви ще имитират че ще правят нов бардак и хората отново ще са прецакани, както винаги.
                            Дано да стане някакво чудо и да бъда опроверган, ма надали, уви...

Коментар

• http://leconomics.com/ostavka-e-i-pazarnite-indikatori-ne-pokazaha-infarkt-na-ikonomikata/?fb_action_ids=335271486573515%2C335201359913861%2 C335190136581650%2C335190129914984%2C3350342032639 10&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multil ine&action_object_map={%22335271486573515%22%3A376 825542415241%2C%22335201359913861%22%3A42381870102 5494%2C%22335190136581650%22%3A341500209303046%2C% 22335190129914984%22%3A432293496850191%2C%22335034 203263910%22%3A496655387041899}&action_type_map={% 22335271486573515%22%3A%22og.likes%22%2C%223352013 59913861%22%3A%22og.likes%22%2C%22335190136581650% 22%3A%22og.likes%22%2C%22335190129914984%22%3A%22o g.likes%22%2C%22335034203263910%22%3A%22og.likes%2 2}&action_ref_map=[]
                              платформа за инвалиди

Коментар

• [QUOTE=DidoDinev;1059397069]Хърсев: Логично е Дянков да бъде назначен за премиер в служебното правителство
                                Това би било много силен положителен сигнал, смята икономистът

За икономиката ДА , но за Борсата Инфлацията ще е още по-силен ...
                                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Working...
                                X