If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Причината за тази пряка връзка е, че тъй наречения среден и едър бизнес в България паразитира върху държавното тяло. Той не може да съществува ако не източва държавата под някаква форма! Ето тук е ключа от бараката!
Браво Форексов, фраза на деня! Изключително точно.
Преди време някой ме попита, защо съм разочарован от БФБ, и тогава отговорих, че нашите акции са пряко свързани с политическата обстановка.
Иди по-нататък и си задай въпроса, защо е така? А това съм го обяснил още преди 5 години! Причината за тази пряка връзка е, че тъй наречения среден и едър бизнес в България паразитира върху държавното тяло. Той не може да съществува ако не източва държавата под някаква форма! Ето тук е ключа от бараката!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Не знам какво става, какви са тия обеми на КТБ нямам представа. Там става нещо - 35 млн. за 2 дни е много!!! Кога им е събранието с акциите за по 150 лв ?
Не знам дали следите чуждите пазари. Не ми се мисли, какво щеше да е тук, ако не беше така неочаваната политическа криза под натиск от улицата.
За мен това е само едно - неочавано добър подарък на БФБ за покупки на цени -10-15%! Жалко само, че с приватизацията на БФБ ще се почаква, ноооо то е ясно че ефектът просто ще е с лаг във времето, но несъмнено ще го има
Не знам какво става, какви са тия обеми на КТБ нямам представа. Там става нещо - 35 млн. за 2 дни е много!!! Кога им е събранието с акциите за по 150 лв ?
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Просто минаха границата на допустимото. Бива, бива, обаче оставиха народа ептем да опъва каиша - ясно е какво следва - каиша и впряга ще бъде отпуснати, с което тълпата ще бъде купена - така е било винаги, още повече сме държава в ЕС.
Стимул се постига с тояга и морков. Първо показаха на народа тоягата със сметките за ток, сега ще му подадат моркова, за да отиде където им е полезен
Benza знае. Тя тълпата си е купена от самото начало.
Просто минаха границата на допустимото. Бива, бива, обаче оставиха народа ептем да опъва каиша - ясно е какво следва - каиша и впряга ще бъде отпуснати, с което тълпата ще бъде купена - така е било винаги, още повече сме държава в ЕС.
ПС Боко може да е некадърник и всякакъв, но поне го каза 1 към 1 - докато той е начело за национализация и дума не може да става. Еее, вече не е.
Да заповядат национализаторите.
Дишай дълбоко, написаното от теб - едното изключва другото.
Премиерът в оставка Бойко Борисов върна мандата, връчен му от президента за съставяне на ново правителство на ГЕРБ.
Бойко Борисов беше сам на срещата при президента в качеството му на посочен от ГЕРБ кандидат-премиер. Така ГЕРБ спази заявеното, че няма да състави ново правителство в рамките на този парламент.
Kаква приватизация... какви 5лв....
На власт идват новите (стари) спасители, които са записали официално в програмата си като приоритет - НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.
Обвинявате улицата за нереални и утопични щения, ма когато го прави основна партия очакваща да вземе властта - за вас това изглежда е супернормално и много бичи сигнал за БФБ и всички външни инвеститори.
Шегаджии
ПС Боко може да е некадърник и всякакъв, но поне го каза 1 към 1 - докато той е начело за национализация и дума не може да става. Еее, вече не е.
Да заповядат национализаторите.
Ама вие наистина ли си вервате?
Както, ако дойдат нови политици от тълпата ще бъдат купени, така и самата тълпа ще бъде купена. Бъдете сигурни
В битката за БДЖ "Товарни превози" се включи и "Химимпорт"
Четири компании обозначиха интерес към БДЖ “Товарни превози“
Хиляди хора в 15 града на страната протестираха срещу високите сметки за ток
Бойко Борисов подаде оставката на кабинета
Оставката на кабинета отлага приватизацията
Коментар