IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очаквам тотален фалит на Кипър до края на седмицата.

Коментар

• Азия цепи мрака, очаквам много силна вербална подкрепа за Кипър преди утре да се отворят банките, ФЕД очаквам отново да подкрепи акциите индиректно, въобще добри времена човек да е в акции се очертават. Същото важи и за най-подценената борса по света: БФБ. Все повече очаквам навлизането на пари от Еларг по други позиции - разкешването там вече е започнало с пълна сила, правете си сметката.
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Получихте ли си честитките за данък лихва от свободни средства по платформите?
        Вчера съм получил.... И сега какво?? Аз вече съм си внесъл данъчната декларация...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение

4. Изключително конкурентоспособен съсед като Турция. Те са в държавническо отношение около 20 години преди нас. Само да създадем условия за индустрия и земеделие като тяхното ни трябват минимум 20 години политическа воля. Такава не само няма, но и няма да има.
          В подкрепа на това си твърдение ще споделя какво прочетох преди малко. Износът на Турция към ЕС се е увеличил 150 пъти за последните 5 години. Съществува дългосрочна държавна програма, която предвижда на всяка цена износът да достигне 500 млрд. до 2023 г. Доста съм далеч от туркофилството, но аферим...Така се прави. А няма нищо по-просто нашите управници да се запознаят с турската държавна програма и да я адаптират към нашите условия...Ама защо? Нали може просто да се "усвояват", разбирайте "присвояват" парите на европейските данъкоплатци..

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
            Изводът от Кипърския водевил ще е един - акциите са без алтернатива!
            Нещо акциите се опъват. Няма по-добро в момента от това човек да е в акции - най-стабилният актив последните 6 месеца! Утре и на БФБ по видимо
            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Получихте ли си честитките за данък лихва от свободни средства по платформите?

Коментар

• Утре пак сме на червено. Докато не се разберат за спасителния пакет на Кипър ще е така. Няма да има някакви по-сериозни сътресения обаче, надявам се. Държавата е малка, много по-малка от Гърция, освен това главният проблем е, че искат да вземат парите на руснаците, но така биха дали много лош пример. Аз лично съм против такива данъци. На 1во място тези пари не са техни, за да ги вземат. Второ ако някой трябва да поема тежестта, то това трябва да са инвеститорите в кипърските банки, които са позволили такава експозиция към гръцки дълг. Кипър може само да бъде благодарен на Русия, че толкова много пари са наляти в тяхната банкова система, а не да ги наказват!
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Да взема аз да опъна смукача пък на борсата съм и е**л мамата
                  аз веч его опънах неколкокократно. наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Оптимисти, ослушвате ли се къде да кеширвате
                    не

Коментар

• Да взема аз да опъна смукача пък на борсата съм и е**л мамата

Коментар

• http://www.epochtimes-bg.com/2013-01/2013-03-19_06.html
                        Константин Пенчев: Нашата държава е болна

Коментар

• Оптимисти, ослушвате ли се къде да кеширвате
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                            Целта е просто да дойде едно по-добро правителство от ГРОБ. Те ни задълбаха в дъното, така че всичко, което дойде ще е по-добре от тях. Най-добре е всички парламентарно представени партии без ГРОБ да направят някакво правителство на националното единство като в Гърция. Да спрат да крадат, да разбият монополите, поддържащи ГРОБ, да разпределят парите на БЕХ в няколко банки, да смажат вестникарската мафия и всичко ще тръгне. Да вдигнат дефицита до 3%, Дълг/БВП до 40%, може и повече, да стимулират икономиката и вътрешното търсене чрез вдигането на доходите на българина. Да спрат мутренските изпълнения на ГРОБ към всеки чужд инвеститор, който дойде в България (А даже и всеки български, който не е от техните!) и така да стимулират и чуждите инвестиции.
                            И ето ти отново един обещаващ Emerging Market, който ще расте минимум по 4% всяка година! Прогнозата на дянката за 2014 е 3%, между другото. Това означава, че с малко ливъридж лесно може да стане 5%! Говорете ми после, че няма бъдеще. Бъдещето е светло, стига да няма ГРОБ!!!!
                            Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Оставям последната ти фраза, защото може би тя е ключова. ГЕРБ имат не-малък твърд електорат. Без него много трудно ще се спретне коалиция с мнозинство. Т.е. ще станем свидетели на доста патова ситуация подобно на Гърция. Как ще се излезе от тази ситуация - божа работа. Гърция не е България - нито по отношение на компании, нито по отношение на гражданско общество, нито по отношение на политици, нито по отношение на степента, по която олигархичните структури влияят на икономиката и обикновения човек. Затова индексът в Гърция расте, а Софикс дреме...
                            Прав си, наистина най-вероятният сценарий е този, в който никой не може да състави правителство. Само че до сега наще политици са ни показвали колко са способни да режат баницата, когато се стигне до нея! За доказателство 3ната ламя и по-предните парламентарни избори! Прав си и аз съм на мнение че ще е много трудно, но нищо не ми пречи все пак да се надявам
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                              Бъдещето е светло, стига да няма ГРОБ!!!!
                              Оставям последната ти фраза, защото може би тя е ключова. ГЕРБ имат не-малък твърд електорат. Без него много трудно ще се спретне коалиция с мнозинство. Т.е. ще станем свидетели на доста патова ситуация подобно на Гърция. Как ще се излезе от тази ситуация - божа работа. Гърция не е България - нито по отношение на компании, нито по отношение на гражданско общество, нито по отношение на политици, нито по отношение на степента, по която олигархичните структури влияят на икономиката и обикновения човек. Затова индексът в Гърция расте, а Софикс дреме...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Гетофф, много нагъл въпрос. Защо ти е да надничаш в канчето на Батя си?
                                А и в този период март 2009 - април 2013, Софикс е с към 40% нагоре, аз обикновено успявам да го бия, така че няма кой знае каква интрига. Виж голд мастъра как говори за 5 г. период, цели се от върха на пазара за да покаже колко е гадно, сякъш всички сме от тогава в пазара, като него ...

И все пак, понеже ми стана интересно и проверих, но пък и никога не съм гледал да парадирам с размер, а с успех и %-на доходност, ще ти каза резултата от проверката ми така:
                                Средномесечния ми доход за тия 4 г. се изразява чрез формулата:
                                СМД = Х*3 000 лв., където Х>1.
                                Та, споко, има хляб на БФБ за хора с акъл и топки
                                Що бе. Аз изкарах около 3000 лв. за 2 месеца. Ако някой ме пита няма от какво да се притеснявам да му отговоря. Не ме интересува колко пари печелиш, ама да твърдиш, че през последните 50 месеца си изкарал от БФБ пари да храниш семейство, роднини, да изкарваш хиляди проценти доходност си е направо смешно. Виж, ако харчиш готови пари - това е друг въпрос. Специално през последния месец не вярвам твоя Х да е по-голям от 1, ама това си е твоя работа. Мен не ме интересува. Мен ме интересува кога ще има пак движения, че от 2-3 седмици няма пукнат лев на БФБ..

Коментар

Working...
                                X