If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а Фармата, а Фармата?
ако прогнозите на МБМД са верни и Трейс ще дръпне
Тони ,бих писал и фармата ,но след бързите 15-20% в последните дни съм малко разколебан..
Мнението ми е ,че тук когато продадоха дела си Юлиус Беер или както и там беше името ,беше съпротивата на продава....Така че трябва много кеш за преодоляване ,което ви го желая...
Очаквам ,
вече спекулантите ,който са заложили на сериозно и стабилно правителство ,различно от ГЕРБ да купуват до края на тази седмицата ....
Самият аз съм пълен с поръчки купува от десет дни и много малко рибки в тях....
За сега за мен акции от СОФИКС ,който може да се качат ..
ЕУБГ ако обратното се включи и изчисти 50 К на леФче....до 1,15...
Каолин - до 3,8 най малко...
Стара планина - до 2,8 ..
Булгартабак на 100 лефчета ,на първо време......
Монбат до 6,5...
Любителите на ХИМ и сие ,сигурно ще опитат да си качат акциите...
АДСИЦ се ръководят от дивидентите...
ЕРП - отиват към анализ купува ..
Банките .... също ако КОРП запише на 100 % на 8 май...
Не е препоръка....
а Фармата, а Фармата?
ако прогнозите на МБМД са верни и Трейс ще дръпне
"Виза": Сивата икономика в България е 30%
Сивата икономика в България възлиза на близо 30% от БВП, показва изследване на компанията за кредитни карти Виза.
То установило, че недекларираната икономическа дейност, известна като "сива икономика", в Европа е намаляла миналата година до 19,0% от декларираното производство спрямо 19,3% през 2011 г. Изследването показва още, че благодарение на подобрената икономическа среда и прилагането на мерки за борба с измамите паралелната икономика тази година може да е най-малката от десет години насам и да възлиза на около 18,5% от общия БВП на ЕС, Норвегия, Швейцария, Турция и Хърватия.
В абсолютни цифри изследването на професора по икономика Фредерих Шнайдер от университета Йоханес Кеплер в Линц, Австрия, установило, че незаконната работа и недекларираните трансакции представляват около 2,175 трилиона евро (2,85 трилиона долара). Строителството и търговията са секторите с най-голям дял на недекларирания труд и плащания, се казва още в изследването.
То стига до извода, че явлението е много по-широко разпространено в Източна и Централна Европа, като паралелната икономика в България, Хърватия, Естония и Литва възлиза на близо 30% от БВП. За да изчислят размерите на сивата икономика, учените основават изчисленията си върху макроикономически данни и статистически прогнози.
Очаквам ,
вече спекулантите ,който са заложили на сериозно и стабилно правителство ,различно от ГЕРБ да купуват до края на тази седмицата ....
Самият аз съм пълен с поръчки купува от десет дни и много малко рибки в тях....
За сега за мен акции от СОФИКС ,който може да се качат ..
ЕУБГ ако обратното се включи и изчисти 50 К на леФче....до 1,15...
Каолин - до 3,8 най малко...
Стара планина - до 2,8 ..
Булгартабак на 100 лефчета ,на първо време......
Монбат до 6,5...
Любителите на ХИМ и сие ,сигурно ще опитат да си качат акциите...
АДСИЦ се ръководят от дивидентите...
ЕРП - отиват към анализ купува ..
Банките .... също ако КОРП запише на 100 % на 8 май...
Не е препоръка....
България според мен до 2-3 г. трябва да влезе в Еврозоната приемайки еврото, за което мисля сме и сега готови....а тогава какво ще е на БФБ - не ми се мисли, 2007 ще ни се стори играчка................ръсттттттттттттттттттттт Христос Воскресе !
ръст ръст трябва да приемем и латиницата тогава още ръст ръст
България според мен до 2-3 г. трябва да влезе в Еврозоната приемайки еврото, за което мисля сме и сега готови....а тогава какво ще е на БФБ - не ми се мисли, 2007 ще ни се стори играчка................ръсттттттттттттттттттттт Христос Воскресе !
Една интересна теза на италианския финансист Оливер Дория. "Съотношението дълг-БВП е 14% , което е най-ниското ниво в Европа. Голямата загадка е защо България не издава повече облигации , за да създаде работни места и да увеличи покупателната способност на страната?", пита бившият управитлен директор на "Мерил Линч" Лондон.
Десетгодишните български облигации са най-добрата инвестиция в Европа : Коментатор - новини и анализ www.komentator.bg
Коментатор - новини, коментар, дискусии, анализи
Христос Воскресе и честит Гергьов ден на всички - рядко ги празнуваме заедно - дано да е знамение и за възкресение на БФБ, което все се отлага последните години, но най после му дойде времето за - ЗХБГ 1 лв., ЦКБ 2 лв., Хим 3 лв., Синергон 4 лв, Газ 10 лв., Еларг - ликвидация, Атера 1.5 - да си пожелаеме такова възкресение на БФБ
Коментар