IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трейс ще гони 10-ка до края на годината . Очаквам развитие с поръчките в чужбина. Доха и тн

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
      трейс е отлична идея
      Добра до края на Май 2013. След това си е тъмна Индия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        а Фармата, а Фармата?
        ако прогнозите на МБМД са верни и Трейс ще дръпне
        Тони ,бих писал и фармата ,но след бързите 15-20% в последните дни съм малко разколебан..
        Мнението ми е ,че тук когато продадоха дела си Юлиус Беер или както и там беше името ,беше съпротивата на продава....Така че трябва много кеш за преодоляване ,което ви го желая...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Очаквам ,
          вече спекулантите ,който са заложили на сериозно и стабилно правителство ,различно от ГЕРБ да купуват до края на тази седмицата ....
          Самият аз съм пълен с поръчки купува от десет дни и много малко рибки в тях....

За сега за мен акции от СОФИКС ,който може да се качат ..
          ЕУБГ ако обратното се включи и изчисти 50 К на леФче....до 1,15...
          Каолин - до 3,8 най малко...
          Стара планина - до 2,8 ..
          Булгартабак на 100 лефчета ,на първо време......
          Монбат до 6,5...
          Любителите на ХИМ и сие ,сигурно ще опитат да си качат акциите...
          АДСИЦ се ръководят от дивидентите...
          ЕРП - отиват към анализ купува ..
          Банките .... също ако КОРП запише на 100 % на 8 май...
          Не е препоръка....
          а Фармата, а Фармата?
          ако прогнозите на МБМД са верни и Трейс ще дръпне

Коментар

• "Виза": Сивата икономика в България е 30%
            Сивата икономика в България възлиза на близо 30% от БВП, показва изследване на компанията за кредитни карти Виза.
            То установило, че недекларираната икономическа дейност, известна като "сива икономика", в Европа е намаляла миналата година до 19,0% от декларираното производство спрямо 19,3% през 2011 г. Изследването показва още, че благодарение на подобрената икономическа среда и прилагането на мерки за борба с измамите паралелната икономика тази година може да е най-малката от десет години насам и да възлиза на около 18,5% от общия БВП на ЕС, Норвегия, Швейцария, Турция и Хърватия.
            В абсолютни цифри изследването на професора по икономика Фредерих Шнайдер от университета Йоханес Кеплер в Линц, Австрия, установило, че незаконната работа и недекларираните трансакции представляват около 2,175 трилиона евро (2,85 трилиона долара). Строителството и търговията са секторите с най-голям дял на недекларирания труд и плащания, се казва още в изследването.
            То стига до извода, че явлението е много по-широко разпространено в Източна и Централна Европа, като паралелната икономика в България, Хърватия, Естония и Литва възлиза на близо 30% от БВП. За да изчислят размерите на сивата икономика, учените основават изчисленията си върху макроикономически данни и статистически прогнози.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              Очаквам утре ГОЛГОТА да е на кота 415 поне

Не е препоръка
              Очаквам ,
              вече спекулантите ,който са заложили на сериозно и стабилно правителство ,различно от ГЕРБ да купуват до края на тази седмицата ....
              Самият аз съм пълен с поръчки купува от десет дни и много малко рибки в тях....

За сега за мен акции от СОФИКС ,който може да се качат ..
              ЕУБГ ако обратното се включи и изчисти 50 К на леФче....до 1,15...
              Каолин - до 3,8 най малко...
              Стара планина - до 2,8 ..
              Булгартабак на 100 лефчета ,на първо време......
              Монбат до 6,5...
              Любителите на ХИМ и сие ,сигурно ще опитат да си качат акциите...
              АДСИЦ се ръководят от дивидентите...
              ЕРП - отиват към анализ купува ..
              Банките .... също ако КОРП запише на 100 % на 8 май...
              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Христос возкресе, братлета!!!
                Хайде сега Христос, скоро и БФБ!
                Очаквам утре ГОЛГОТА да е на кота 415 поне

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  България според мен до 2-3 г. трябва да влезе в Еврозоната приемайки еврото, за което мисля сме и сега готови....а тогава какво ще е на БФБ - не ми се мисли, 2007 ще ни се стори играчка................ръсттттттттттттттттттттт Христос Воскресе !
                  ръст ръст трябва да приемем и латиницата тогава още ръст ръст

Коментар

• България според мен до 2-3 г. трябва да влезе в Еврозоната приемайки еврото, за което мисля сме и сега готови....а тогава какво ще е на БФБ - не ми се мисли, 2007 ще ни се стори играчка................ръсттттттттттттттттттттт Христос Воскресе !
                    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Една интересна теза на италианския финансист Оливер Дория. "Съотношението дълг-БВП е 14% , което е най-ниското ниво в Европа. Голямата загадка е защо България не издава повече облигации , за да създаде работни места и да увеличи покупателната способност на страната?", пита бившият управитлен директор на "Мерил Линч" Лондон.
                      Десетгодишните български облигации са най-добрата инвестиция в Европа : Коментатор - новини и анализ
                      www.komentator.bg
                      Коментатор - новини, коментар, дискусии, анализи

Коментар

• Тази седмица трябва да празнуваме и Дау 15К

Коментар

• Бенце, много малко възкресение пожелаваш за Борсата.Като ще е, да е поне над старите върхове, както вече стана в САЩ и Германия

Коментар

• Христос Воскресе и честит Гергьов ден на всички - рядко ги празнуваме заедно - дано да е знамение и за възкресение на БФБ, което все се отлага последните години, но най после му дойде времето за - ЗХБГ 1 лв., ЦКБ 2 лв., Хим 3 лв., Синергон 4 лв, Газ 10 лв., Еларг - ликвидация, Атера 1.5 - да си пожелаеме такова възкресение на БФБ

Коментар

• Воистина Возкресе ! Иска ми се борсата да работи . Голям ъпппп ни очаква от тук до 515 . Без спирка особено след изборите .

Коментар

• Христос возкресе, братлета!!!
                                Хайде сега Христос, скоро и БФБ!

Коментар

Working...
                                X