If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
щом и тоя го признава, значи е добре работата
"Рубини: Акциите ще продължат да поскъпват в идните две години"
Он не е критерий.
Когато и нашито Фори го каже - тогава е силен бичи знак
Ма едвали...и все пак това че се е поскътал в новата си тема и мълчи вместо да троли систематично за борсата...пак е добре
А хубава работа,сега остава да намерят още някой "независим" изп.директор като Бареков да го сложат на БТВ да се изказва по цял ден против предишната власт и хептен ще я втасаме откъм свобода на медиите
ами ще стане като в Истанбул - хората се мачкат цяла нощ по площадите при медийна тишина
ако Нова е вървяла за 600млн евро - каква ли е цената която е платив мустака тук?
А хубава работа,сега остава да намерят още някой "независим" изп.директор като Бареков да го сложат на БТВ да се изказва по цял ден против предишната власт и хептен ще я втасаме откъм свобода на медиите
между другото и на мен ми обърнаха внимание, че до сега винаги преди ръст на БФБ е имало ръст на компенсаторните инструменти - не знам дали е вярно и никога не съм ги следил.
п.с. изказвам само бележка
Абсолютно вярно е! Само веднъж нямаше такава корелация и то беше миналата година, понеже тогава се чакаше Хима избушване до 0.65, както и се надуваха Еларг и Атера...но тоя път няма как да се размине и ще е двойно и тройно по-яко ... не е препоръка
Коментар