IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Червено- Зелено.... 5%-300% печалба...

Тия понятия нямат особено стойност... Важното е когато разкешиш да си на + в абсолютна стойност и то тколкото се повече...

Имам един приятел, който се пъчеше, че за една година си е увеличил портфейла с 400% и това беше факт... Друг момент е че след увеличението портфейла му беше 3000 лева...
    Е хайде сега, 300-400% - голяма работа.
    А що да кажем ние скромните де основната позиция в портфейла с 43% ми показва профит от 1110, 53 %
    За има няма 18 месеца
    Loving BFB

Коментар

• Червено- Зелено.... 5%-300% печалба...

Тия понятия нямат особено стойност... Важното е когато разкешиш да си на + в абсолютна стойност и то тколкото се повече...

Имам един приятел, който се пъчеше, че за една година си е увеличил портфейла с 400% и това беше факт... Друг момент е че след увеличението портфейла му беше 3000 лева...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        аз в момента нямам "червено" - значи ли че съм с добър портфейл?
        Тони, тази игра е като игра на шах, а не спринт на 100 м.
        Успокой топката и не се вълнувай толкова от ежедневните движения.
        Търпението е особено важно за успеха тук

Коментар

• момчета отивам да хапна и си лягам за дрямка
          надявам се като стана към 15:00(докато парите ми работят за мен), СОФИКС да е поне -1% - заплата идва искам да купувам евтино!!!

Коментар

• аз в момента нямам "червено" - значи ли че съм с добър портфейл?

Коментар

• http://www.ft.com/cms/s/0/d3e183a4-c...#axzz2VzNjs6hq

Не че казват нещо ново...

Despite the increased fund flows, frontier markets for the most part are still relatively small and illiquid.
              Bulgaria’s Sofix index, for example, is tiny, with only 15 stocks. As such, analysts cautioned that the upswings enjoyed by these markets need to be taken with a pinch of salt.
              “Because they are so thinly traded, it does not take a lot of fund flows to propel the market,” said Mr Harting. “And that can work in reverse. Those big gains can quickly become big losses if investors decide to pull out.”

Коментар

• Цветан Гунев е новият подуправител на БНБ и шеф на "Банков надзор"

Препоръчване (1)

От Дневник
                Последна промяна в 11:05 на 12 юни 2013, 413 прочитания, 1 коментар
                Управителят на БНБ Иван Искров (на снимката) най-вероятно е търсил човек "отвътре", тъй като не е искал външен за централната банка, за сектора и системата човек на това ключово място.

Управителят на БНБ Иван Искров (на снимката) най-вероятно е търсил човек "отвътре", тъй като не е искал външен за централната банка, за сектора и системата човек на това ключово място.
                Фотограф: Красимир Юскеселиев

Дневник
                По темата

ГЕРБ остана в пленарната зала за избора на подуправител на БНБ - 12 юни

Парламентът ще решава дали Цветан Гунев да оглави банковия надзор - 12 юни

Управителят на БНБ издига вътрешен кадър за шеф на банковия надзор - 10 юни
                Със 175 гласа за, двама против и двама въздържали се Народното събрание избра Цветан Гунев за подуправител на БНБ и шеф на управление "Банков надзор" през следващите шест години. Той поема поста от Румен Симеонов, чийто мандат изтича на 15 юни.

Веднага след гласуването депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарната зала.

Мандатът на Гунев започва на 16 юни, неделя. Той беше номиниран за поста преди ден от управителя на централната банка Иван Искров, а и БСП, и ДПС отричат да е свързан с тях.

Пред депутатите Гунев заяви, цитиран от "Фокус", че финансово-икономическата криза се дължи на загубата на доверие между субектите в икономиката, а как да се възстанови това доверие е основното предизвикателство. Той отбеляза ,че необслужваните кредити са едва 16%, а контролът върху проблемните кредити се осъществява на няколко нива - и вътрешно в банките, и от БНБ.

По време на дебатите преди избора депутатът от ДПС Йордан Цонев предложи Народното събрание и правителството да подобрят регулациите на отношенията между банките и кретидополучателите, така че да станат пазарни и нормални. "Финансовата система е стабилна, но трябва да знаете, че има много неуредени въпроси между кредитополучателите и кредитните институции. Част от недоволството е насочено към определени такси, към ипотечни кредити", каза Цонев.

Цветан Гунев е завършил УНСС. От 1982 г. започва кариерата си като кредитен инспектор в ДСК, през следващите години работи като счетоводител, данъчен инспектор. От 1992 г. е на работа в БНБ като последният му пост е директор на дирекция "Надзорно наблюдение на кредитните институции".

На заседание вчера парламентарната група на БСП е обсъдила кандидатурата на Гунев. Чули се гласове, че позицията е много важна и не бива да се похожда прибързано. Председателят Сергей Станишев обянил, че няма време за реакция, защото са изпуснати всички срокове по закон и до края на седмицата трябва да има решение. Финансисти от БСП, макар и да не го познават, одобряват Гунев, защото досега той е бил едно ниво под подуправителя и новата позиция изглежда като естествено изнастване в кариерата.

Според Закона за БНБ изборът на нов член на управителния съвет на БНБ трябва да бъде направен не по-рано от три месеца и не по-късно от два месеца преди изтичане на мандата на действащия.
                В случая срокът не можеше да бъде спазен заради разпускането на предишния парламент.

Коментар

• значи ли днешния ден че не може да пробием 450???
                  или само се засилваме за да минем 515???

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Днес май почивка и засилка за следващите 2 дни.
                    нормално - чичо Оги е зает - завод открива

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      днес?
                      Днес май почивка и засилка за следващите 2 дни.

Коментар

• днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Ха наздраве и от мен!
                          Софикс, ти сега като порасна с над 40%, увеличи ли и ракийката с толкова, че аз забелязвам някаква корелация /както е модерно да се казва/ с тези неща при мен ?
                          Абе пия колкото ми се пие Дали е много или малко не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Мойто мнение е че ще бда под 450 .....
                            Но и утре е ден...
                            Молим се Богу горещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Време е за ракийка и шопска салатка
                              Ха наздраве и от мен!
                              Софикс, ти сега като порасна с над 40%, увеличи ли и ракийката с толкова, че аз забелязвам някаква корелация /както е модерно да се казва/ с тези неща при мен ?
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Разбира се, докато не станем свидетели на трайно нарастване над 450 пункта, налице е реалната опасност от евентуално прекъсване на възходящото движение и началото на по-дълбока корекция. Това обаче разглеждаме като по-малко вероятния сценарий,
                                И аз така мисля, ще го превземем неговата верица, ако ще и хима да се пъне колкото си ще още.
                                Идат 40 милки от атера другата седмица. Вземаме го 450 на абордаж

Коментар

Working...
                                X