IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък го чакам да ни обясни, кои са позитивните новини , които ще вдигнат индексите след падането на Орешарски

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Да, в следващите 3 - 5 г. БФБ ще е нагоре.
      На това съм заложил 120% от парите си

Краткосрочни движения не ме вълнуват много. А откакто почнаха протестите твърдя че докато не падне Олигархски няма как да очакваме покачване.
      Днес имаме много оптимистична новина за БГ и БФБ в частност:

Саша Безуханова и "възрожденци по дух" създадоха онлайн средище за дебат "България може"

Ето че започват да се появяват доста добри алтернативи на сегашните парламентарно представени партии.
      Батя, борсата няма да падне при падане на правителството само ако е сигурно че ГЕРБ няма да има място в последващо правителство. За момента сегашното правителство е най-добре за БФБ... ама какво ли ти го обяснявам като ти си знеш... За Саша Безуханова вероятно е трябвало да си ходи от HP и се възползва от създалата се ситуация по максимално добър за нея начин

Коментар

• Това е добре, че се промени и уточни за 3-5 години, защото често съм чел и прогнози за 500 в близък план..А потвърждаваш ли прогнозата си, че индексите ще паднат , когато падне Орешарски

Коментар

Саша Безуханова и "възрожденци по дух" създадоха онлайн средище за дебат "България може"

Ето че започват да се появяват доста добри алтернативи на сегашните парламентарно представени партии.
          Добра инициатива! Трябва обществото да проведе дебат за конкретните искания. Разнопосочието не води до промяна...

Коментар

Как залагаш 120%? С репа ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
              Батя ,държиш ли още на твоята прогноза за покачване на индексите- стори ми се , че доста настоятелно е налагаше с предишни постове

Краткосрочни движения не ме вълнуват много. А откакто почнаха протестите твърдя че докато не падне Олигархски няма как да очакваме покачване.

Коментар

• е за газта

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  заради южен поток е . след известна корекция отиваме на 12 кинта
                  12 кинта за коя акция?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• заради южен поток е . след известна корекция отиваме на 12 кинта

Коментар

• Да не откриха газ в морето.

Коментар

• цекооооооооооо натискай , гад мръсна

Коментар

• Батя ,държиш ли още на твоята прогноза за покачване на индексите- стори ми се , че доста настоятелно е налагаше с предишни постове

Коментар

• Борсата с нова страница, промотираща премиум сегмента Twitter Борсата с нова страница, промотираща премиум сегмента 11 юли 2013 | 12:39 41 0 От 22 юли на разположение на инвеститорите ще е нова страница, на която Българска фондова борса ще предостави повече графични възможности, свързани с така наречения премиум сегмент. „На този сегмент са листнати седем емисии, като целта е това да е витрината на българския фондов пазар“, коментира Георги Български, член на Съвета на директорите и директор „Търговия, емитенти и членство“ в БФБ. Новите възможности ще включват графично представяне на дневното изменение, опции за сравнение между емисиите, проследяване и сравняване на търгуваните обеми, както и допълнителна финансова информация за основните финансови съотношение на дружествата и пазарната им капитализация. В удобен графичен вид инвеститорите ще могат да проследяват тежестта на компаниите, както и обемите, търгувани на премиум сегмента, в сравнение с останалите сегменти на търговия. От борсата обещаха по-нататък подобна нагледна и удобна за ползване информация да има и за водещите индекси. Междувременно като „пълна бъркотия“ определиха от ръководството на БФБ настоящото положение на облигационния пазар. Този пазар има нужда от сериозна регулация и вкарване в правна рамка, смятат експертите. В момента няма яснота какво се случва, ако един емитент не спази поетите пред борсата ангажименти относно датите на плащанията по купоните, прави промени в емисията (без да уведоми борсата), както и едностранно променя стандартизираните срокове на плащанията по облигациите. Не е ясно и какво се случва и как да се изчислява цената на облигациите, когато амортизационните планове не се спазват или на датата на падежа няма плащане по задълженията. Всички тези неща трябва много по-стриктно да се регламентират в правилника на борсата и впоследствие да минат през законова регламентация, допълни Георги Български.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Borsata-s-nova...id-109422.html

Коментар

Киро, престани да ни заливаш с помия от парцалите на Пеевски
                              Да бе, верно. Всички разбрахме за какво става реч. Стига толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Играчи от кръга около Плевнелиев чакат да се облажат от кризата
                                ....
                                Киро, престани да ни заливаш с помия от парцалите на Пеевски

Коментар

Working...
                                X