IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Уважаеми 4Д , понеже говориш за огромното финансово богатство на населението..Би ли могъл да ни информираш , какъв е процента на гражданите с депозити и сметки до 1000лева.Изобщо посочи ни някаква статистика за структурата на това богатсатво
    Kiro, преди две години ми твърдяха същото нещо, но се оказа, че според статистиката на БНБ депозитите до 40 хиляди лева покриваха 100 процента от кредитите. Преди да започне кризата допозитите до 500 000 ги покриваха. Говоря по памет. Ще проверя в БНБ. Може и ти да потърсиш данните. Вероятно в момента всички депозито до 30 К биха покрили кредитите.

Коментар

• Според класацията на Блумбърг България е най-дефлационната страна в света.

Според агенцията обаче тази година страната ни ще бъде изместена от Швейцария,

ей това се казва американска пародия сътворена от американски сайт . ей сега разбирам защо сме швейцария на балканите . му ха ха .

Джим Кери все още тайничко се надява да си продадете хакцииките

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
        Кире, чекай малко да АНАЛизира данните - то не е лесно
        Стига баламосвахте човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          4д, МОЛЯ ТЕ ДА МИ ОТГОВОРИШ КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ СВРЪХ БОГАТОТО НАСЕЛЕНИЕ ИМА ДЕПОЗИТИ ДО 1000ЛВ. И КОЛКО ДО 5000.
          Кире, чекай малко да АНАЛизира данните - то не е лесно

Коментар

• България е една от осемте държави от Европейския съюз, които според експерти ще отчетат дефлация и през 2015 г., съобщи Блумбърг.

В правителствената прогноза за бюджета тази година се очаква минимална инфлация от 0,1%. Останалите страни от ЕС, в които се очертава дефлация, са Хърватия, Гърция, Полша, Испания, Швеция, Белгия, Естония и Германия.

Според класацията на Блумбърг България е най-дефлационната страна в света. Само за 2014 г. осем пъти имаше понижение на цените на месечна база, като за цялата година се натрупа дефлация от 0,9%.

Според агенцията обаче тази година страната ни ще бъде изместена от Швейцария, където заради шоковото поскъпване на франка с 20 на сто само за последния месец, се очаква през 2015 г. индексът на потребителските цени да се понижи с 1,5%.

Не е изключена дефлация дори и в САЩ, смятат анализаторите.

Коментар

• 4д, МОЛЯ ТЕ ДА МИ ОТГОВОРИШ КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ СВРЪХ БОГАТОТО НАСЕЛЕНИЕ ИМА ДЕПОЗИТИ ДО 1000ЛВ. И КОЛКО ДО 5000.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Всички са много точни и нещата са супер. Въпросът ми е - какво ще я правим БФБ когато след 2 седмици гръция гръмне окончателно???

Нямам препоръка
                промоция в унсс
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Ъпарство ли?! Аз виждам позоваване на официални статистически данни и умелото им разчитане!
                  Е, разбира се сега хейтинга е по-модерен
                  Имах преди години изключителен професор по статистика. Беше прекрасен човек и преподавател и за жалост си отиде твърде млад. От него освен статистика научих и най-важното за нея, а именно:

Статистиката е като курва: Всеки я третира както намери за добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

To бива бива ъпърство, ма ако те чуе населението....не знам къде ще се криеш...
                    Статистиката не лъже. Направи една груба сметка. Към депозитите добави вложеният а в колективни схеми извади банковите кредити, лизингите, и бързите кредити. Ще получиш баснословна сума. Тя е около 6 пъти по-голяма от тази на върха на балона. Добави и другите активи за които няма статистика и ще получиш невероятни стойности. Това не в апърство а факт. Населението никога не е имало повече пари, но не харчи поради психологически причини. Психологията се променя и с нея и поведението на хората. Човек трябва да е сляп да не види как се случват нещата.
                    http://dinev.info/%D0%BF%D0%BE%D1%82...%D0%BE-%D0%B4/

Коментар

Всички са много точни и нещата са супер. Въпросът ми е - какво ще я правим БФБ когато след 2 седмици гръция гръмне окончателно???

Нямам препоръка
                      Как какво ще я правим? Ще вкараме здрав гол на биковете да им е за урок. Ще се чудят откъде да намерят "статистически" данни да ни убеждават колко розови са нещата. После още един гол покрай Русия-Украйна и после поредица голове покрай последствията за някой емблематични за БФБ играчи (компании, институции). Тогава когато мачът свърши ще станем бикове и ще изиграем едно реваншче. Тогава пак ще сме малцинство...

Коментар

• Разбирам, че не ви харесва какво казва дддд, но е нужно да му се нахвърляте с обиди. Ако не е прав, той ще си плати през инвестициите... пък ако е... вие му мислете...то май това ви е проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

To бива бива ъпърство, ма ако те чуе населението....не знам къде ще се криеш...
                          Ъпарство ли?! Аз виждам позоваване на официални статистически данни и умелото им разчитане!
                          Е, разбира се сега хейтинга е по-модерен

Коментар

Нямам препоръка
                            Абе замислил съм се да си купя една гръцка банка......

Коментар

• Сега Софка като стане 300 и хоп приватизация на цена-????, гениялно.

Коментар

• Уважаеми 4Д , понеже говориш за огромното финансово богатство на населението..Би ли могъл да ни информираш , какъв е процента на гражданите с депозити и сметки до 1000лева.Изобщо посочи ни някаква статистика за структурата на това богатсатво

Коментар

Working...
                                X