IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SOFIX, като ти гледам ника и аватара, някак си ми се струва, че пряко или косвено имаш интерес да раздухваш "ръста" на БФБ. Ти си нещо като АНИ-тата с недвижимите имоти, които постоянно пускат платени статийки за "ръста".
    На 18 юли Бернанке каза “nobody really understands how gold is priced". За БФБ не го чух да казва нещо. Ти ли си майстора на златото и го разбираш до съвършенство?
    Last edited by d333; 29.07.2013, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Ми не, досега не ми се е налагало да се самоутешавам по този сърцераздирателен начин.

Дърпай смукача и няма да сЪ пУашиш! Дано да трошиш само твои пари на бфб-то, че ако чужди ... лошо!
      Не извъртай мохабета! Нещо за златото ли щеше да ни кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        ми ти не се ли убеди в това?
        Ми не, досега не ми се е налагало да се самоутешавам по този сърцераздирателен начин.

Дърпай смукача и няма да сЪ пУашиш! Дано да трошиш само твои пари на бфб-то, че ако чужди ... лошо!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз не се имам за герой. Само големите герои на бфб-то се утешават с мантрата на всеки глупав инвеститор, че "само който не играе не губи"?!
          ми ти не се ли убеди в това?

Коментар

Ми това не е геройство!
            Аз не се имам за герой. Само големите герои на бфб-то се утешават с мантрата на всеки глупав инвеститор, че "само който не играе не губи"?!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

От началото на тази година ви казах, че си закрих всички банкови депозити и съм прибрал парите си във физическо залто и сребро, както и в биткойни...
              Демек си ликвидирал депозитите за да набабаниш парите в злато което поевтинява. Ми това не е геройство!

Коментар

Пак не си си научил урока. Номерът е да продадеш това което си купил на по-висока цена. Ти ще можеш ли скоро да го направиш?
                Разбира се. Още утре мога да го продам на по-висока цена от тази на която съм го купил. Но ще сгреша ако го направя тъй като трябва да се продава едва след 4-5 години.

Що се отнася до урока...

Преди 4-5 години ви казах, че най-добрата инвестиция през следващите години ще е банковия депозит. Тогава пак камилчета като теб се опитваха да ме учат че това не било инвестиция защото само пенсионерите го правили... От началото на тази година ви казах, че си закрих всички банкови депозити и съм прибрал парите си във физическо залто и сребро, както и в биткойни... След 4-5 години пак ще ви се смея...

Коментар

Имам ли свободни пари продължавам да се "набабанвам" в злато независимо на каква цена. А и всичко на текущата цена е безбожно евтино. Говорим за физическо инвестиционно злато и истински унции разбира се, не за книжни.

Много ви бърка златцето в здравето, нали? Дълговата пирамида градена 40 години трещи по шевовете, а?
                  Пак не си си научил урока. Номерът е да продадеш това което си купил на по-висока цена. Ти ще можеш ли скоро да го направиш?

Коментар

• Както неведнъж съм ти казвал - прекалено си пристрастен, Това води до възход и след това падение. Но падението има по-голяма тежест за психиката от възхода. Престани да си толкова пристрастен, един ден ще плачеш...
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

Ти кажа на хората как се набабани в скъпо злато
                      Имам ли свободни пари продължавам да се "набабанвам" в злато независимо на каква цена. А и всичко на текущата цена е безбожно евтино. Говорим за физическо инвестиционно злато и истински унции разбира се, не за книжни.

Много ви бърка златцето в здравето, нали? Дълговата пирамида градена 40 години трещи по шевовете, а?

Коментар

Тук ако човек каже, че бфб-то е само загуба на време и пари ще го налазят поне 5 ъпъра да го убеждават, колко е глупав? Нищо че говори само с факти и числа.
                        Ти кажа на хората как се набабани в скъпо злато

Коментар

• Тук ако човек каже, че бфб-то е само загуба на време и пари ще го налазят поне 5 ъпъра да го убеждават, колко е глупав? Нищо че говори само с факти и числа.

Коментар

• тук едно здраво мерене на пи... портфейли и възхваляване на личните "инвестиции"... за безделниците ли се случва?

Коментар

Иначе съм споменавал, че не препоръчвам на никой да инвестира повече от 10-15% от спестените си пари в биткойн, защото биткойн е все още в експериментален стадий. Аз самият миналата година съм инвестирал не повече от 10%, но при този ръст от над 1000% за 1 година само сметни тези 10% колко пъти са се увеличили като дял от портфейла ми...
                              превъзбудил си се пак

на 30$ съветваше всички да продават защото и ти така си направил, а след няколко дни на $200+ търсеше да купуваш

иначе те знаем, че си един от най-оборотните във форума .................................................. ........... по писане на безмислени коментари...
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Коментар

Working...
                                X