И това и онова и Гърция.. Ако трябва да чакаме Гърция, започвам да уча форекс по задълбочено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДнешната среща в Минск има оптимистични прогнози за развоя си поне на документи.
Бъдещето на Украйна със сигурност ще повлияе на нашия пазар.
Дано посоката на развитие е положителна не само на хартия.
Ето това ще реши съдбата на нашата борса......
Парламентът ще бистри пенсионните фондове
Депутатите ще заседават извънредно за това следващия вторник
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/02/...fondove.254137
Украйна ще реши съдбата на правителството ако кризата продължи а тя ще продължи ......но това няма да стане тази седмица....
Има постепенна нагласа за това ,че действията против Русия са вредни за обществото и БСП , Атака ,Патриотите ,АБВ са за такава политика....а идват избори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеДепозити в хиляди 2014 2008 повишение
до 1000 лева 1046 1114 -68
1000-2500 1745 1676 +69
2500-5000 2610 2107 +503
5000-10000 4532 3119 +1413
10000-20000 5949 3591 +2538
20000-30000 3699 1991 +1708
30000-40000 2568 1445 +1123
40000-50000 1975 941 +1034
за съжаление от тук нагоре има разлика в скалата и няма как да се покаже ясно съпоставимостта.
Въпреки всичко депозитите от 50 до 100 хиляди лева са повече от тези над 50 хиляди през 2008 година. Тези над 100 К остават като бонус.
Можем да го погледнем и по друг начин. В момента депозитите до 40 000 лева са повече от всичките депозити през 2008 година. Идеята за 50 много богати българи и за 7 милиона които са обеднели през последните години не се пасва. Цифрите сочат друго.
Много правилно! Доста голям процент от народа има депозити, изплатени апартаменти, бизнес, и земя. Аз поне не знам в историята си Българите да са имали повече от колкото сега. Някой ще кажат че през комунизма са били по добре но реално са имали някакви хартийки и никакви предмети. Купували са си много ограничен брой предмети произведени от соц блока и това еПросто през комунизма хората са били еднакво бедни, а сега има разлика в предметното богатство.
Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАбе... кой се изсра с тая сделка с Енемоната... Такъв хубав рекорд да развали... Пфийй... ненатъргувал се...
Туй си беше умишлен номер та да не стои там голяма черна дупка
Коментар
-
Wall Street Journal: Чуждите специалисти да стягат куфарите за България
Пък и парички ще има
Поемането на дълг се постави на промишлена и научна основа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСтъпка номер Едно е да продадат Борсата. Не ми харесва - губим автономия, но вече 15 години обяснявам едно и също за ливъриджа, инструментите и индексите и не мисля, че нещо ще се промени в системата без външна намеса. Ако не сменят из основи ръководството на Борсата всичко ще си остане по старому докато смъртта ни раздели. Ако борсата я купят чужденци пак може да остане старото положение, но има някаква малка вероятност да направят промени иначе шансът е НУЛА.
Докато ако дойде някой Ханс или Джон и каже на КФН, че е правилно на БФБ да се търгуват индекси или че трябва да променят еди кое си тъпо правило което пречи да има реален маржин, то би могло и да стане. Е вероятността това да се случи е едноцифрено число така, че просто смятам да изчакам края и на тази година без да променям очакванията си за действията от страна на БФБ или на брокерите, а в момента очакванията ми за тях са че и тази година ще направят същото като миналата година - НИЩО
Преди години когато сменяхме руската система с немската и тогава имаше големи надежди ,някой Ханс или Вернер да си пробва късмета на нашата платформа да ама не ...или по точно надали......
миналата зима имаше алчност ,надежда , малко ПФ и малко външни играчи и се получи търговия.....сега има умирачка.....не можеш ме излъга със стъклени маниста ....да купувам нещо ново ,докато не продам старите си акции....
ПФ ги няма ,ДФ ги няма ,ИП ги няма даже и балъците ги няма.....та ние станахме балъци...
Коментар
-
Стъпка номер Едно е да продадат Борсата. Не ми харесва - губим автономия, но вече 15 години обяснявам едно и също за ливъриджа, инструментите и индексите и не мисля, че нещо ще се промени в системата без външна намеса. Ако не сменят из основи ръководството на Борсата всичко ще си остане по старому докато смъртта ни раздели. Ако борсата я купят чужденци пак може да остане старото положение, но има някаква малка вероятност да направят промени иначе шансът е НУЛА.
Докато ако дойде някой Ханс или Джон и каже на КФН, че е правилно на БФБ да се търгуват индекси или че трябва да променят еди кое си тъпо правило което пречи да има реален маржин, то би могло и да стане. Е вероятността това да се случи е едноцифрено число така, че просто смятам да изчакам края и на тази година без да променям очакванията си за действията от страна на БФБ или на брокерите, а в момента очакванията ми за тях са че и тази година ще направят същото като миналата година - НИЩОLast edited by BigBear; 10.02.2015, 14:11.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеСамо че на кого го продават и то с печалба??
Или само го водят продадено на +
Обясни ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВземаш кредит, наакваш се, вземат ти жилището, продават го с печалба. България е перфектна за тази основна банкова дейност.
Или само го водят продадено на +
Обясни ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/centralna-i-i...veniia-188959/
Райфайзена се отегля от повечето източни страни но не и от БГто
Зашо остава тук при положение че доходите са най-малки а лошите кредити най много
Казват били на печалба тук а в другите страни на загуба
Е как се получава това - някоя да го обясни на дедо си Мито???
Коментар
Коментар