абе мустака да не са го наели да вдига оборота на БФБ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемдаама 6,4 не е ли скъпо бе?
Той ги е продал на 8+
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякой се събуди и виж какво направи при Монбат-а...ама 6,4 не е ли скъпо бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕбати и заспалите спекуланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИ аз лягам момчета, не се напрягайте много
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенякой ми изтри темата за фимчетата, затова ще подремвам
И попълвайте анкетата на мечо!!!
Коментар
-
При хима по скоро е валиден лафа - неуспелите краткосрочни спекулации се превръщат в дългосрочни инвестциии
Дългосрочна инвестиция до 2018 година
Има ефект от това че анкетата е в първите няколко поста +9. БлагодаряМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДългосрочна инвестиция до 2018 година
Анкетата върви нормално - има към 60 попълвания. Напънете се малко - правя само веднъж годишно - Благодаря
Коментар
-
Готов си!
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДългосрочна инвестиция до 2018 година
Анкетата върви нормално - има към 60 попълвания. Напънете се малко - правя само веднъж годишно - Благодаря
Коментар
-
Дългосрочна инвестиция до 2018 година
Анкетата върви нормално - има към 60 попълвания. Напънете се малко - правя само веднъж годишно - БлагодаряМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАко ги е имало - трябва да са отчитани "задбалансово" - защото са чужди парички!
Коментар
Коментар