IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Една кака ми каза, че :
    - един C_ _ гей е бил получил одобрение на желанието му.... ?! да бъде номиниран за еврокомисар - лятото на 2014 Но за целта правителството трябва да остане ...
    - приватизация на БФБ със сигурност ще има - в случай, че първото твърдение е вярно .......преди есента на 2014.

Това малко ме изненада и реших да си променя стратегията from Hold to Buy .
    Това каката не ми го каза - сам си го измислих защото съм дървена глава
    И да знаете - това не е препоръка за търговия с ценни книжа.
    Не приемам залози защото си превиших лимита от 2 лв.
    Кой предложи Сергей?

Коментар

• "Две пуйки не правят орел"
      (Вик Гундотра, вицепрезидент на Гугъл)

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        В края на септември средният годишен процент на разходите по жилищните кредити в евро е 8.16% в България в сравнение със средно ниво от 3.5% в ЕС, сочат аднни на Европейската централна банка. Цената на ипотечните кредити е по-висока само в Унгария – 9.08%. При това през декември в Унгария се очаква да приключи разследване на финансовите регулатори за банков картел при определянето на цените на ипотеките във форинти. Не само ипотечните кредити за българите са сред най-скъпите в Европа, но и потребителските. Страната ни е девета по цени на заемите за потребление със среден процент на разходите от 13.23 на сто.

Източник: Класа
        Това е резултат, а причината е че в България има политическа криза, че икономиката не работи че сме най-бедната страна в ЕС, че няма нормални условия за инвестиции, че има голяма безработица или даването на кредити е по-рисково.

Коментар

• В края на септември средният годишен процент на разходите по жилищните кредити в евро е 8.16% в България в сравнение със средно ниво от 3.5% в ЕС, сочат аднни на Европейската централна банка. Цената на ипотечните кредити е по-висока само в Унгария – 9.08%. При това през декември в Унгария се очаква да приключи разследване на финансовите регулатори за банков картел при определянето на цените на ипотеките във форинти. Не само ипотечните кредити за българите са сред най-скъпите в Европа, но и потребителските. Страната ни е девета по цени на заемите за потребление със среден процент на разходите от 13.23 на сто.

Източник: Класа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            То много такива каки, даже някои казват, че необходимо и достатъчно условие за първата част е май'2014.
            Много каки, много нещо!
            Това е друга бира, щото едното е избор а другото номинация.... от кого ли
            и май са независими събития ....
            Айде , че каката ще се обиди и няма да ми пуска вече
            Last edited by Protokol; 27.11.2013, 22:32.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Една кака ми каза, че :
              - един C_ _ гей е бил получил одобрение на желанието му.... ?! да бъде номиниран за еврокомисар - лятото на 2014 Но за целта правителството трябва да остане ...
              - приватизация на БФБ със сигурност ще има - в случай, че първото твърдение е вярно .......преди есента на 2014.

То много такива каки, даже някои казват, че необходимо и достатъчно условие за първата част е май'2014.
              Много каки, много нещо!

Коментар

• Една кака ми каза, че :

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Ни едното , ни другото.
                  Дано докретаме до 500
                  500 през крив макарон.
                  домоуправител

Коментар

• През третото тримесечие на 2013 година в пенсионно- осигурителните дружества са подадени общо 65 495 заявления за промяна на участие и прехвърляне на средства от един пенсионен фонд в друг, съобщиха от Управление "Осигурителен надзор” на Комисията за финансов надзор . Общо 58 657 осигурени лица от подалите заявления през третото тримесечие на 2013 г., са променили участието си във фондовете за допълнително пенсионно осигуряване. Общата сума на прехвърлените средства в друг пенсионен фонд от съответния вид е 140.7 млн. лв.

Осигурените лица, възползвали се от правото си за промяна на участие и прехвърляне на средства от индивидуалните партиди през деветмесечието на 2013 г. са общо 140 738. Общият размер на прехвърлените средства от началото на годината е 291.7 млн. лв. /БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                      ще ще ще... - бъдеще неуточнено
                      не бих заложил на уморени коне като петрол, хика, емка, а вместо енерго про (цялото) неколкократно по-добро ми се струва чез
                      Не е препоръка
                      Orange Ray,
                      не съм го видял този пост.....
                      За протокола...
                      миналата НГ ....
                      ЧЕЗ разпределение завършва годината на 1600 лв а сега е 1560 лв.. - 3 %....
                      Енерго Про Мрежи на 167 а сега е 163 лв... - 2,5 % ..
                      Енерго Про Продажби на 20 лв а сега е 12,7 лв..... - 33 %...

та някой ако прави преоценки ,къде ли ще натисне.....

Не е препоръка.....

Коментар

• Ни едното , ни другото.
                        Дано докретаме до 500
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• 350 e po-veroqtno

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                            Като казваш за възможните и невъзможните неща , дали можем да ударим 1800 на софикса до нова година ?
                            Може ако над България, завали злато вместо сняг.

Коментар

• Като казваш за възможните и невъзможните неща , дали можем да ударим 1800 на софикса до нова година ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                26-11-2013 - Индекси на БФБ-София

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 55/26.11.2013 г., е взето следното решение:
                                На основание чл. 16, т. 4 и чл. 22, т. 3 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ-София се изключва емисията акции на Каолин АД-Сеново (6K1) от базата на BG40 и на основание чл. 16, т. 4, чл. 23 и чл. 24 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ-София, се добавя емисията акции на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали (5OTZ).
                                Решението за промяна в базата на BG40 влиза в сила, считано от 27.11.2013г.

Ашколсун!!!

Друго си е ОЦК в BG40

Алооооу вие нормални ли сте????
                                На БФБ няма невъзможни неща

Коментар

Working...
                                X