If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една кака ми каза, че :
- един C_ _ гей е бил получил одобрение на желанието му.... ?! да бъде номиниран за еврокомисар - лятото на 2014 Но за целта правителството трябва да остане ...
- приватизация на БФБ със сигурност ще има - в случай, че първото твърдение е вярно .......преди есента на 2014.
Това малко ме изненада и реших да си променя стратегията from Hold to Buy .
Това каката не ми го каза - сам си го измислих защото съм дървена глава
И да знаете - това не е препоръка за търговия с ценни книжа.
Не приемам залози защото си превиших лимита от 2 лв.
В края на септември средният годишен процент на разходите по жилищните кредити в евро е 8.16% в България в сравнение със средно ниво от 3.5% в ЕС, сочат аднни на Европейската централна банка. Цената на ипотечните кредити е по-висока само в Унгария – 9.08%. При това през декември в Унгария се очаква да приключи разследване на финансовите регулатори за банков картел при определянето на цените на ипотеките във форинти. Не само ипотечните кредити за българите са сред най-скъпите в Европа, но и потребителските. Страната ни е девета по цени на заемите за потребление със среден процент на разходите от 13.23 на сто.
Източник: Класа
Това е резултат, а причината е че в България има политическа криза, че икономиката не работи че сме най-бедната страна в ЕС, че няма нормални условия за инвестиции, че има голяма безработица или даването на кредити е по-рисково.
В края на септември средният годишен процент на разходите по жилищните кредити в евро е 8.16% в България в сравнение със средно ниво от 3.5% в ЕС, сочат аднни на Европейската централна банка. Цената на ипотечните кредити е по-висока само в Унгария – 9.08%. При това през декември в Унгария се очаква да приключи разследване на финансовите регулатори за банков картел при определянето на цените на ипотеките във форинти. Не само ипотечните кредити за българите са сред най-скъпите в Европа, но и потребителските. Страната ни е девета по цени на заемите за потребление със среден процент на разходите от 13.23 на сто.
То много такива каки, даже някои казват, че необходимо и достатъчно условие за първата част е май'2014.
Много каки, много нещо!
Това е друга бира, щото едното е избор а другото номинация.... от кого ли
и май са независими събития ....
Айде , че каката ще се обиди и няма да ми пуска вече
Една кака ми каза, че :
- един C_ _ гей е бил получил одобрение на желанието му.... ?! да бъде номиниран за еврокомисар - лятото на 2014 Но за целта правителството трябва да остане ...
- приватизация на БФБ със сигурност ще има - в случай, че първото твърдение е вярно .......преди есента на 2014.
То много такива каки, даже някои казват, че необходимо и достатъчно условие за първата част е май'2014.
Много каки, много нещо!
Една кака ми каза, че :
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
През третото тримесечие на 2013 година в пенсионно- осигурителните дружества са подадени общо 65 495 заявления за промяна на участие и прехвърляне на средства от един пенсионен фонд в друг, съобщиха от Управление "Осигурителен надзор” на Комисията за финансов надзор . Общо 58 657 осигурени лица от подалите заявления през третото тримесечие на 2013 г., са променили участието си във фондовете за допълнително пенсионно осигуряване. Общата сума на прехвърлените средства в друг пенсионен фонд от съответния вид е 140.7 млн. лв.
Осигурените лица, възползвали се от правото си за промяна на участие и прехвърляне на средства от индивидуалните партиди през деветмесечието на 2013 г. са общо 140 738. Общият размер на прехвърлените средства от началото на годината е 291.7 млн. лв. /БЛИЦ
ще ще ще... - бъдеще неуточнено
не бих заложил на уморени коне като петрол, хика, емка, а вместо енерго про (цялото) неколкократно по-добро ми се струва чез
Не е препоръка
Orange Ray,
не съм го видял този пост.....
За протокола...
миналата НГ .... ЧЕЗ разпределение завършва годината на 1600 лв а сега е 1560 лв.. - 3 %.... Енерго Про Мрежи на 167 а сега е 163 лв... - 2,5 % .. Енерго Про Продажби на 20 лв а сега е 12,7 лв..... - 33 %...
та някой ако прави преоценки ,къде ли ще натисне.....
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 55/26.11.2013 г., е взето следното решение:
На основание чл. 16, т. 4 и чл. 22, т. 3 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ-София се изключва емисията акции на Каолин АД-Сеново (6K1) от базата на BG40 и на основание чл. 16, т. 4, чл. 23 и чл. 24 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ-София, се добавя емисията акции на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали (5OTZ).
Решението за промяна в базата на BG40 влиза в сила, считано от 27.11.2013г.
Коментар