IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    виждате ли софка на 500 точки до края на годината, има няма 6-7%
    само ако тръгнат всичките в индекса..
    сега се върви по оста.... ТИМ и сие...
    Но то няма да продължи дълго...
    така че...
    да се надяваме ,днес банкерчетата да вложат някой леФ ,да си подкрепят банките ..поне...

Коментар

• виждате ли софка на 500 точки до края на годината, има няма 6-7%

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        А дано .....

п.п.
        Продажба на борсата и да има не виждам какво ще промени ситуацията на пазара.
        Същото очакване имахме при приематено на системата Хетра , при листването на Софармата на Полската борса и т.н.
        Но единичен факт според мен няма как да промени жеранието за поемане на риск у индивидите....
        Според мен не е все едно дали имаш сергия (независимо от боклуците които продаваш) на Женския пазар или на централния Виенски пазар .... ако въобще има такъв
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Нямам опита на по-старите кучета, но имам усещането че 2014 и 2015 ще са хубави години за БФБ и за нас! Особено ако 2014 продадат БФБ
          А дано .....

п.п.
          Продажба на борсата и да има не виждам какво ще промени ситуацията на пазара.
          Същото очакване имахме при приематено на системата Хетра , при листването на Софармата на Полската борса и т.н.
          Но единичен факт според мен няма как да промени жеранието за поемане на риск у индивидите....
          Last edited by markov; 05.12.2013, 18:13.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Гледам продължавате да се лъжите тука

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Нямам опита на по-старите кучета, но имам усещането че 2014 и 2015 ще са хубави години за БФБ и за нас! Особено ако 2014 продадат БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                Аз съм оптимист, но ще мине време. Тепърва трябва да чуят хората, че на борсата се печели, да дадат пари на фондовете, па и чужденците трябва да се развихрят.
                Време!

Коментар

• Моля насочете ми вниманито към интересни графики на компании без тези от Хим групата, за които е очевадно какво се случва както ви каза Батя и накъде отиваме

Коментар

Аз съм оптимист, но ще мине време. Тепърва трябва да чуят хората, че на борсата се печели, да дадат пари на фондовете, па и чужденците трябва да се развихрят.
                    Време!
                    Кво време бе човек. Възходящия тренд на БФБ е вече от година и половина.
                    Само от начолото на тази портфейла ми е на +100% (естествено с използаване и на разумен ливъридж).
                    Та какво още да се чака... Хима да стане пак 3,50 , а Топливо 5-6 лв. ли!?

Коментар

Време!

ще чуят - от нас, като спечелим ние

Коментар

• Аз съм оптимист, но ще мине време. Тепърва трябва да чуят хората, че на борсата се печели, да дадат пари на фондовете, па и чужденците трябва да се развихрят.
                        Време!

Коментар

• супер. време е за нагоре . обичам гнидите да пускат новинки

Коментар

• 04-12-2013 - Индекси на БФБ-София

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 58/04.12.2013 г., е взето следното решение:
                            На основание чл. 16, т. 4 и чл. 22, т. 3 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ-София се изключва емисията акции на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали (5OTZ) от базата на BG40 и на основание чл. 16, т. 4, чл. 23 и чл. 24 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ-София, се добавя емисията акции на Елхим Искра АД-Пазарджик (52E).
                            Решението за промяна в базата на BG40 влиза в сила, считано от 05.12.2013г.

Коментар

• Коледа идва, а с нея и тапите отляво с по 10 000 бройки
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Коментар

Working...
                                X