IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    За пръв път в историята на държавата, първокласниците от небългарски произход са повече от 50%. Говорим за хора, които в голямата си част ще отпаднат преди или около 3 клас. Който е имал 3 грама мозък отдавна е някъде на Запад (или Изток) и си е намерил място под слънцето. Останалият материал тук става най-многото за някой Биг Брадър. Не вярвам, че дори и олигарсите са способни да се справят с този проблем. Води се антиполитика, повишава се държавният дълг, повишават се минимални заплати, социални плащания (на базата на какво?!). Перспективите пред Европа са за брутална институционална криза след изборите май месец. За какви очаквания, какъв бизнес и какъв оптимизъм говорим. Гейм оувър, скоро мисля да шитна всичките боклуци и да приключвам. Булгаристан е бита карта.

Препоръки нямам.
    Най после да се намери и 1 песимист.
    След като и Равния си е изгубил равновесието - не са на добре нещата.
    Най вероятно истината е пак някъде по средата, както често става
    Но след почти 100% ръст на Софка от предното лято ( а и до няколко месеца и на портмонето ми ) - аз чудеса не очаквам. Фундамента остава ептен в ниското, прекалено се разлетяхме. Па за матр'яла дет спомена колегата - всички си го знаем.
    От 68 на 32 бфб / нисе малко по малко ще се движа към таргета си 50/50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      За пръв път в историята на държавата, първокласниците от небългарски произход са повече от 50%. Говорим за хора, които в голямата си част ще отпаднат преди или около 3 клас. Който е имал 3 грама мозък отдавна е някъде на Запад (или Изток) и си е намерил място под слънцето. Останалият материал тук става най-многото за някой Биг Брадър. Не вярвам, че дори и олигарсите са способни да се справят с този проблем. Води се антиполитика, повишава се държавният дълг, повишават се минимални заплати, социални плащания (на базата на какво?!). Перспективите пред Европа са за брутална институционална криза след изборите май месец. За какви очаквания, какъв бизнес и какъв оптимизъм говорим. Гейм оувър, скоро мисля да шитна всичките боклуци и да приключвам. Булгаристан е бита карта.

Препоръки нямам.
      Аз разбирам че ти е нужно да дрънкаш тези неща за да оправдаваш в собствените си очи имиграцията ти , но мисля че почна да дотягаш с едно и също.

Между другото това за над 50% първокласници от небългарски произход не е вярно , даи някаква официална статистика да го видим от де го вземаш .

Щото имигрират не само българите а и турци и цигани.
      Има цигански квартали от които половината траино са по германия , дания , белгия и холандия....идват си лятото да видят родителите си и пак заминават.....

Не отричам че малцинствата нарастват като процент а че не са с такива бързи темпове каквито се опитват да ни втълпят...
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• За пръв път в историята на държавата, първокласниците от небългарски произход са повече от 50%. Говорим за хора, които в голямата си част ще отпаднат преди или около 3 клас. Който е имал 3 грама мозък отдавна е някъде на Запад (или Изток) и си е намерил място под слънцето. Останалият материал тук става най-многото за някой Биг Брадър. Не вярвам, че дори и олигарсите са способни да се справят с този проблем. Води се антиполитика, повишава се държавният дълг, повишават се минимални заплати, социални плащания (на базата на какво?!). Перспективите пред Европа са за брутална институционална криза след изборите май месец. За какви очаквания, какъв бизнес и какъв оптимизъм говорим. Гейм оувър, скоро мисля да шитна всичките боклуци и да приключвам. Булгаристан е бита карта.

Препоръки нямам.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          До 450 са под 30%. Вземи сега компаниите от Софикс и ги прегледай едан по една. Виж какво означава 30% ръст. Всъщност ето ги

Булгартабак - холдинг 104.0
          Корпоративна търговска банка 109.8
          Софарма 2.8
          Адванс Терафонд АДСИЦ 2.9
          Монбат 6.1
          Каолин 4.2
          ПИБ 1.8
          Химимпорт 1.2
          Еврохолд България 1.3
          М+С хидравлик 8.7
          Неохим 36.4
          ЦКБ 0.8
          Стара планина Холд 3.3
          Индустриален Холдинг България 0.9
          Фонд за недв. имоти БГ АДСИЦ 0.7

За една част изглежда доста, но за други изглежда всъщност доста нисък ръст.
          Поста е от 03,01,2013. Последно съм бил песимист края на 2011 от тогава се движа между силен оптимизъм и слаб оптимизъм От време на време очаквам корекции, но това не е песимизъм, а са си точно корекции на прекален оптимизъм.

Коментар

Мдаа пак стана лесно да се печели на борсата ни. надявам се скоро и повече хора да го схванат и да почва най-после наистина да се изстрелва
            равновесен, кефиш ме как си се "оптимизМирал"
            А само допреди 6-8 месеца май беше доста мечи настроен и имахме някой спорове с теб.
            Е, сега осъзнаваш ли вече, че който е купувал обилно тогава, вместо да се страхува, добре си е постлал

Коментар

• http://www.investor.bg/aziia/336/a/k...titori,164074/

Евала на ККП и китайските другари.
              Единствения случай в който не съм на мнение че най добрия комунист е ...липсващия.

Тонка - коментар по въпроса ?

Мажоритарите в публични компании ще трябва да използват техните акции, или други активи, за компенсация, ако се установи, че са накърнили акционерите чрез неверни или заблуждаващи изявления.

Коментар

Мдаа пак стана лесно да се печели на борсата ни. надявам се скоро и повече хора да го схванат и да почва най-после наистина да се изстрелва

А дано!
                Весели празници и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  ???
                  При 35% ръст на Софикс не е била добра, е как очакваш 2014 да е ако си в кеш?!?!
                  Е не се оплаквам , имам доста книжа, които са извън Софикс и очаквам над 100%, а за тази година съм на около 20%, което не е много.

Коментар

Не знам как ще затворим на 30-ти, но и за мен бе една доста добра година!
                    Ако и другата е като тази не ми се мисли

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      За мен тази не беше много добра относно доходност, но затова пък 2014 се очаква да е супер. Започва с много кеш, което е добър знак за цялата година.

Желая здраве и много кеш през 2014.
                      ???
                      При 35% ръст на Софикс не е била добра, е как очакваш 2014 да е ако си в кеш?!?!

Коментар

Не знам как ще затворим на 30-ти, но и за мен бе една доста добра година!

Успех на всички!
                        За мен тази не беше много добра относно доходност, но затова пък 2014 се очаква да е супер. Започва с много кеш, което е добър знак за цялата година.

Желая здраве и много кеш през 2014.

Коментар

• Не знам как ще затворим на 30-ти, но и за мен бе една доста добра година!

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Желая ти успех,4i40,но преди всичко здраве....късмета ще те споходи.Има цяла теория за 20-те процента....но кой ли се интересува от теориите??
                            Двойно да ти се връща, Гаки !
                            Тъй като си по - голям мастор от мене, профита да е троен...
                            Не пишеш нещо ...

Коментар

1млн. - бива
                              Тази година резултата между Монти и ПФ е 3 на 1 за мен.....
                              Лошото е че гола е от Алианц....и то от центъра...
                              Да видя на финала с чичко Събев и Василев как ще го завърша...

Коментар

• 1млн. - бива

Коментар

Working...
                                X