Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДеси,
какъв ще е СОФИКСА на 31,01,2014 ?) утре 500
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКрая на януари ще е 560.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДеси,
какъв ще е СОФИКСА на 31,01,2014 ?
Коментар
-
[QUOTE=hristok;1059554536]Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЯ вижте цели училища за руснаци отварят в Бургас, сирийци се молят да влязат на границата ни, македонци се побългаряват заради евро паспорт.
За руснаците в Бургас и околността има голям интерес. Поморие например му казват малката Русия......., за училищата ще се използват старите сгради и ще се строят нови, ..... също така не знам дали знаете, на южно от Бургас е започнало строителство на цели села, първоначално с 200бр. къщи и до 5-6г броят им е заплануван да стане 800бр. Говори се, че някои руснаци си преместват бизнеса в БГ, но в момента не съм видял толкова инвестиции в тази посока. Мисля, че потенциала в района е голям и малко хора оценят това все още. А, относно туризма, хора които имат бизнес усещат( и ще усещат) добри времена за напред... тенденциите са за ръст в тази посока.
Да като цяло държавата ни не е в цветущо положение, но с политиката на ЕС за развитието на регионите можем лека полека да се издърпаме напред и нагоре.
В този ред на мисли..., тъй като темата е за оптимизъм на БФБ с развитието на регионите трябва да очакваме положителни тенденции и ръстове, като цяло.
Поздрави и нека положителното надделее!
Коментар
-
Преобладаващите очаквания са за дългосрочен тренд - ръст, та почти всички акции ще растат с изключение на проблемните дружества / фалиращи и крайно некоректни мажоритари / . Но дори и те е възможно да мърдат покраи общата маса.
Та ако се случи тоя сценарий проблема няма да е да се уцелят просто поскъпващи акции , а най-бързопоскъпващите....Last edited by markov; 29.12.2013, 19:06.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз освен Биовета и групата на хим си мисля че и при банките може да има раздвижване , конкретно - ЦКБ и ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение....
Освен Биовета и групата на хим не виждам кое би могло да направи дабъл че и трипъл до 2 години ...:И по-конкретно:
Гагарин
Топливо и Синергон
Евроинс
Билборд
Елтос
И това без съществено подобрение в бизнеса им. А след като си говорим за излизане от кризата и растеж в Европа и у нас... ще има доста изненадани.
Равновесен, харесваш ми като даваш такива прогнози, за Софикс над 1 000 до две години. Влезе най-сетне и ти в печалившата партия, макар и след дълго колебаене, лутане и известни пропуснати ползи
Добре дошли са и други членове!
И момци, не се шашкайте ако повечето станем оптимисти. Това все още нищо не значи. Тук сме само една съвсем малка и недостатъчно представителна извадка на настоящите и потенциални играчи на БФБ
Коментар
Коментар