IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Бе много си алчен бееее
    Алчност е 510 500 си е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      А може ли и аз ) утре 500
      Бе много си алчен бееее
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Деси,

какъв ще е СОФИКСА на 31,01,2014 ?
        А може ли и аз ) утре 500

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Края на януари ще е 560.
          Раиска песен за моите очи и уши

Коментар

Деси,

Края на януари ще е 560.

Коментар

• Деси,

Коментар

• [QUOTE=hristok;1059554536]
                Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Я вижте цели училища за руснаци отварят в Бургас, сирийци се молят да влязат на границата ни, македонци се побългаряват заради евро паспорт.

За руснаците в Бургас и околността има голям интерес. Поморие например му казват малката Русия......., за училищата ще се използват старите сгради и ще се строят нови, ..... също така не знам дали знаете, на южно от Бургас е започнало строителство на цели села, първоначално с 200бр. къщи и до 5-6г броят им е заплануван да стане 800бр. Говори се, че някои руснаци си преместват бизнеса в БГ, но в момента не съм видял толкова инвестиции в тази посока. Мисля, че потенциала в района е голям и малко хора оценят това все още. А, относно туризма, хора които имат бизнес усещат( и ще усещат) добри времена за напред... тенденциите са за ръст в тази посока.

Да като цяло държавата ни не е в цветущо положение, но с политиката на ЕС за развитието на регионите можем лека полека да се издърпаме напред и нагоре.
                В този ред на мисли..., тъй като темата е за оптимизъм на БФБ с развитието на регионите трябва да очакваме положителни тенденции и ръстове, като цяло.
                Поздрави и нека положителното надделее!
                В много положителна посока ни се развива страната - има интерес за строителство на цели села (затворени селища)- гърци, руснаци, китайци напролет започват строителство. Политиците трябва да им се промени съзнанието, за да може и народа да усети положителната промяна и да си понапълни джобовете.

Коментар

• Преобладаващите очаквания са за дългосрочен тренд - ръст, та почти всички акции ще растат с изключение на проблемните дружества / фалиращи и крайно некоректни мажоритари / . Но дори и те е възможно да мърдат покраи общата маса.

Та ако се случи тоя сценарий проблема няма да е да се уцелят просто поскъпващи акции , а най-бързопоскъпващите....
                  Last edited by markov; 29.12.2013, 19:06.

Коментар

• според мен и други акции имат потенциал за ръст

Коментар

Аз освен Биовета и групата на хим си мисля че и при банките може да има раздвижване , конкретно - ЦКБ и ПИБ
                      Мда, не споменах и ЦКБ просто защото си е в групата на хим

Коментар

• Аз освен Биовета и групата на хим си мисля че и при банките може да има раздвижване , конкретно - ЦКБ и ПИБ

Правилно мислиш markov

Коментар

• Аз освен Биовета и групата на хим си мисля че и при банките може да има раздвижване , конкретно - ЦКБ и ПИБ

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            ....
                            Освен Биовета и групата на хим не виждам кое би могло да направи дабъл че и трипъл до 2 години ...:
                            Мда, освен тия горе, които са ми в портфейла и останалите от него имат потенциал за дабъл-трипъл без много напъване И по-конкретно:

Гагарин
                            Топливо и Синергон
                            Евроинс
                            Билборд
                            Елтос

И това без съществено подобрение в бизнеса им. А след като си говорим за излизане от кризата и растеж в Европа и у нас... ще има доста изненадани.

Равновесен, харесваш ми като даваш такива прогнози, за Софикс над 1 000 до две години. Влезе най-сетне и ти в печалившата партия, макар и след дълго колебаене, лутане и известни пропуснати ползи
                            Добре дошли са и други членове!
                            И момци, не се шашкайте ако повечето станем оптимисти. Това все още нищо не значи. Тук сме само една съвсем малка и недостатъчно представителна извадка на настоящите и потенциални играчи на БФБ

Коментар

• Десетте акции на 2013 според брокитата

Коментар

• Някой може ли да опресни паметта на всички с прогнозите (или класациите) от началото на 2013 за компаниите с най-голям потенциал за поскъпване. Въртят ми се в главата няколко медии, които публикуват такива прогнози.

Та да видим кой бил прав и кой крив...

Коментар

Working...
                                X