IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
    За жалост , май само при нас по-рано ...
    Остави се ,като гледам ,как здраво Италианците и днес гребат с черпака от ХИМикалите ... А не са само те и не са само Химикалите ...
    Е ,не може да сме винаги на МАКС - Ще се включваме пак ...
    Имах предвид партито по награждаването, че почнаха пак ластиците.
    А гранде парти - незнам, времето ще ни покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      пАри ли ви кеша ?
      Не,padre,усещането е за мека топлина и много комфорт.

Коментар

• пАри ли ви кеша ?

Коментар

• Уни

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Май е приключило партито.
          За жалост , май само при нас по-рано ...
          Остави се ,като гледам ,как здраво Италианците и днес гребат с черпака от ХИМикалите ... А не са само те и не са само Химикалите ...
          Е ,не може да сме винаги на МАКС - Ще се включваме пак ...
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Ей, туй оптимизма е голяма работа!

Гледам и "патките" с почти 20% ръст. Оборота няма 500, ама пък ръста...

Бях объркал нещо дЕменЦиите.
            Last edited by gigow; 09.01.2014, 13:53.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              За тез не ми говори. Те са по-голямо дърво и от "дървените".
              За тези можете да си хортувате с равновесие ,той им е фен...

Коментар

• На една част от моите акции им намерих нов собственик

Мнението ми не е препоръка за търговия!

Коментар

• Набиване, набиване, набиване. Сега му е времето. Като стане времето за продажба ще ви кажа. Сега купувайте
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Почнаха и други да скачат ... ИХБГ ..
                    За тез не ми говори. Те са по-голямо дърво и от "дървените".
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Много народ остана под пазара и сега се надява на корекция Може пък и да има корекция, въпроса е като се случи дали пък нивата до които ще достигне ще са по-ниски от настоящите или ще са по-високи. При бичи тренд, особено при силно бичи тренд, корекциите са за допълване, не си е работа да се чака корекция за влизане в позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Че танца ще свърши, ще свърши.Въпросът е кой ще остане без стол и кой ще има маса с пиене и мезета
                        Петъците са перфектни за резкия стоп на музиката. Друг е въпросът, че при тези подкрепи, столове ще има за всички. Дребните излизания няма да повлияят така, както му се иска на спекулативния кеш

Коментар

• Е и Гагарин-а трябва да се подготвя за 70те на първо време, ама да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Трасето все остава встрани, виж и миналата година, имам спомен, че не отлепи много.
                            Почнаха и други да скачат ... ИХБГ и Доверие..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Народът ще насочи поглед и към Трейса вече, има едни 2 лева дето съвсем реално може да добавим според мен и то в сравнително кратки срокове. 2011та бяхме над 90те лева, по сегашни цени след сплита 8.00-8.50
                              Идва време за отчетите и ще се види
                              Трасето все остава встрани, виж и миналата година, имам спомен, че не отлепи много.

Коментар

• Че танца ще свърши, ще свърши.Въпросът е кой ще остане без стол и кой ще има маса с пиене и мезета
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X