IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Корекция

Защо ми се струва ,че и всички искат да кешират преди палачинката да се обърне окончателно ?
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• днеска кой ще избухва ? Или пак ще са обичайните заподозрени ?
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
        абе да не привърши горивото
        Споко утре mvr0306 ке долее яко

Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
        А, аз само казвам мнение. Нищо не чакам, качвам се на влака.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• абе да не привърши горивото

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Ако чакаш икономиката да разцъфти за да инвестираш в акции, ще се окаже, че си купил на или близо до поредния връх!
            А, аз само казвам мнение. Нищо не чакам, качвам се на влака.

Коментар

Ако чакаш икономиката да разцъфти за да инвестираш в акции, ще се окаже, че си купил на или близо до поредния връх!
              +1 Голем си!

Коментар

+1

Точно така си е!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                  Работата почва да става май като в Щатите - икономиката в мизерно положение, (разбира се много по-мизерно от американската), но борсата расте. Както писах вече - вероятно подкрепяна от стекли се отвън пари, произход FED - QE, ЕЦБ. Трябва да се ослушваме за сигнали от тези посоки.

Коментар

• Работата почва да става май като в Щатите - икономиката в мизерно положение, (разбира се много по-мизерно от американската), но борсата расте. Както писах вече - вероятно подкрепяна от стекли се отвън пари, произход FED - QE, ЕЦБ. Трябва да се ослушваме за сигнали от тези посоки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Монти, съгласен съм с това че топ три позициите дето хвърчаха ще трябва да помислят за корекция преди да продължат нагоре, прав си и за това че има други позиции дето ще хукват тепърва и трябва да се дебнат и да се взема там, но отрковено точно с тия двете хич не ми е ясно какво очакваш да видиш. Ако държиш да е от кръга на господина, вземай поне Гагарин, че там може да видиш едни 50% по мое скромно мнение, а за Корп и БТХ нещо хич не ми се вярва нещо подобно.
                      Аз не им правя агитация ... то те сами ще станат на тези нива в момента когат някой от големите реши да прехвърли някой пакет...
                      да не мислиш ,че при корп ще бъде под 90 лв превхърлянията....при 157 увеличение...
                      или БТН се очаква сериозен отчет...
                      В близките три дни даже очаквам под 100 при БТН и 82 при КОРП......за Петрол под 3,25 ... така ми се иска....
                      Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение

Не ме карай да се смея, моля те.
                        Именно за това говоря !
                        Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        Премиерът много хора го мразят. А трябва да го обичат
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                          И той има заслуга и то не малка

Не ме карай да се смея, моля те.
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                            Що бе, да не би той да ми вдига акциите?
                            И той има заслуга и то не малка
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Имам акции в Корп и БТН и не мръднаха и цент нагоре а даже и паднаха...
                              не ми пука ,замразил съм ги докато Мустака се сети за тях...таргета им е 100 и 120 лв..
                              Не е препоръка..
                              Така ,че там срив няма да има....и чакам....моето си...
                              Монти, съгласен съм с това че топ три позициите дето хвърчаха ще трябва да помислят за корекция преди да продължат нагоре, прав си и за това че има други позиции дето ще хукват тепърва и трябва да се дебнат и да се взема там, но отрковено точно с тия двете хич не ми е ясно какво очакваш да видиш. Ако държиш да е от кръга на господина, вземай поне Гагарин, че там може да видиш едни 50% по мое скромно мнение, а за Корп и БТХ нещо хич не ми се вярва нещо подобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Премиерът много хора го мразят. А трябва да го обичат
                                Що бе, да не би той да ми вдига акциите?
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X