If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Работата почва да става май като в Щатите - икономиката в мизерно положение, (разбира се много по-мизерно от американската), но борсата расте. Както писах вече - вероятно подкрепяна от стекли се отвън пари, произход FED - QE, ЕЦБ. Трябва да се ослушваме за сигнали от тези посоки.
Ако чакаш икономиката да разцъфти за да инвестираш в акции, ще се окаже, че си купил на или близо до поредния връх!
Работата почва да става май като в Щатите - икономиката в мизерно положение, (разбира се много по-мизерно от американската), но борсата расте. Както писах вече - вероятно подкрепяна от стекли се отвън пари, произход FED - QE, ЕЦБ. Трябва да се ослушваме за сигнали от тези посоки.
Монти, съгласен съм с това че топ три позициите дето хвърчаха ще трябва да помислят за корекция преди да продължат нагоре, прав си и за това че има други позиции дето ще хукват тепърва и трябва да се дебнат и да се взема там, но отрковено точно с тия двете хич не ми е ясно какво очакваш да видиш. Ако държиш да е от кръга на господина, вземай поне Гагарин, че там може да видиш едни 50% по мое скромно мнение, а за Корп и БТХ нещо хич не ми се вярва нещо подобно.
Аз не им правя агитация ... то те сами ще станат на тези нива в момента когат някой от големите реши да прехвърли някой пакет...
да не мислиш ,че при корп ще бъде под 90 лв превхърлянията....при 157 увеличение...
или БТН се очаква сериозен отчет...
В близките три дни даже очаквам под 100 при БТН и 82 при КОРП......за Петрол под 3,25 ... така ми се иска....
Не е препоръка..
Имам акции в Корп и БТН и не мръднаха и цент нагоре а даже и паднаха...
не ми пука ,замразил съм ги докато Мустака се сети за тях...таргета им е 100 и 120 лв..
Не е препоръка..
Така ,че там срив няма да има....и чакам....моето си...
Монти, съгласен съм с това че топ три позициите дето хвърчаха ще трябва да помислят за корекция преди да продължат нагоре, прав си и за това че има други позиции дето ще хукват тепърва и трябва да се дебнат и да се взема там, но отрковено точно с тия двете хич не ми е ясно какво очакваш да видиш. Ако държиш да е от кръга на господина, вземай поне Гагарин, че там може да видиш едни 50% по мое скромно мнение, а за Корп и БТХ нещо хич не ми се вярва нещо подобно.
Коментар