IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не зная за техническите анализи, дали ще изяснят картината, или са необходими фундаментални такива .Може би и от двата вида.
    Не е никак малка вероятността, според мен,ако продължи още едни месец с този темп да расте пазара/ софикс/ да започнат едни реклами и едни билбордове да показват едни печалби на едни дружества / фондове/, едни двуцифрени ръстове, например, или пък, нещо дори подобно на едни зайци, който се множат....

Ако се случи по този начин, че започне една рекламна вълна, и едно показване на доходност, то тогава на пазара могат да влезнат доста свежи пари, пари, който да завъртят колелото доста сериозно....

Та тогава, едни 900-1000 пункта до края на годината, са постижими, колкото сега и да звучат неубедително и странно.

Не казвам, че това ще е добре за пазара, нито, че ще е зле.

Мнение, нищо повече. просто едно мнение...
    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• ааа сега се сетихх. Padre_bonaventura - нещо такова беше. Вярно, че изчезна някъде Или не е същия ???
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• ПЕКАТА ЛИ- Липсва ми да предвижда СОФИКС 0 и да доказва края на пазарите
        Ама нали се хвана с други бизнеси- продаваше стоки на дребно- то с прогнозите не можеше да се прехранва

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Да не се окажем наведени в банята щот е паднал сапунът
          Ако не знаеш да ти кажа.
          В общата баня: Едната ръка си държиш винаги отзаде, другата винаги отпред ........ С какво се сапунисваш ли? Ами с крак докъдето стигаш.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Абе къде е Пешката Караивановката,бе?От три години ми дължи зелено "Джони" ... да не му изпращам съдия-изпълнител ...
            Ми покрил се е, или сменил амплоато/името , както и доста други апокалиптици де баеха за софка 80-100 и злото на 5-10 кила
            То дори бици кат Геко не им издържа нервата и изчезнаха, па ко остана за сривлювците.
            Ма споко, пак ще се яви кат феникс от пепелта кога индексо наближи 300
            Такива са индикатор кога трябва се купува

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
              Доволно за днес понапълнихме , че единият тим влезе за малко в съблекалнята ...
              Стягаме с за Второто полувреме .... следващата седмица
              Да не се окажем наведени в банята щот е паднал сапунът
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение

Мислих си, че в този форум само аз съм луд, но имало и други
                да не се окажат всички луди
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                  Благодаря. Нямам търпение да се отвори пазара и да ги разбием.
                  Мислих си, че в този форум само аз съм луд, но имало и други

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                    Айде успех утрее
                    Благодаря. Нямам търпение да се отвори пазара и да ги разбием.
                    домоуправител

Коментар

• Айде успех утрее
                      не е препоръка

Коментар

• Мани и аз се бех хващал едни тука по форума, ялова работа! Говореха през лятото, че четвъртото тримесечие сме щели да влезем в рецесия (както вожда им беше обещал ), пък аз им казвах, че това е супер малко вероятно и граничи с фантасмагории (присъщи на вожда, разбира се ). И им предложих да изтрия акаунта и да си преосмисля дипломата (за какво ми е аджеба ), само че при условие че греша. А ако съм прав те да си изтрият акаунта (щот не знам имат ли диплома ). Ама нейсе
                        Last edited by LuckyYou; 19.01.2014, 15:12.
                        не е препоръка

Коментар

• Абе къде е Пешката Караивановката,бе?От три години ми дължи зелено "Джони" ... да не му изпращам съдия-изпълнител ...
                          Life won't wait for you.

Коментар

• що бе, тук си е
                            не е препоръка

Коментар

• какво стана с тази класация акция на седмицата-нещо не се вижда напоследък....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Честно казана на тоя тех.анализ ич не му хващам вяра.
                                Явява се компилация между някаква поведенческа психология на тълпата съчетано със самосбъдващи се прогнози.

В смисъл колкото повече народ повярва че така ще стане и почне да играе според тези си очаквания толкова е по-вероятно да се сбъднат....
                                и според мен има нещо верно, за връзката му с психиката на играчорите и по този начин може да има и съответна успеваемост, стига да разчита правилно психопатщината на участниците
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X